Hirdetés
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Tanúsítvány árulta el az Oppo Find N6 töltését, jöhet a műholdas változat is
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucsi13
tag
Sziasztok! A napokban jött xf86-input-synaptics 1.8.99.1-1 verzió, azóta a Gnome vonatkozó beállításai alól eltűnt minden tapipadra vonatkozó opció (Érintőtábla bekapcsolása, természetes görgetés, tábla sebessége, touch to click), de perzse úgy, hogy a nekem nem szimpatikus értékekre defaultol. synclientttel minden boot után állítgatva természetesen működik. Ma meguntam a kapcsolgatást, sok lett, hogy fejből tudok synclient parancsokat, paccache-ban megnéztem, volt 1.8.3-2. Nosza, pacman -U, reboot, beállításoknál ott van minden a helyén. xf86-input-synaptics mars az IgnorePkg-ba, gondolkodás start: hova kell jelenteni a bugot, a synaptics csomaghoz, vagy a gnome-settingshez? Vagy nem bug, hanem én csináltam rosszul valamit?
KImaradt, hogy egy ThinkPad E450 a vas

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB