- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
válasz
PandaMonium #3895 üzenetére
Játszogattam vele, de csak a konzolig jutottam, az sikerült. Néztem lépéseket, hogy hogyan lehetne tovább menni Mate irányába Hyper-V felett, de nem sikerült, úgyhogy most jegeltem egyelőre, kevés volt a sikerélmény. Majd folytatom, ha megjön az ihlet!
-
JasL
őstag
Sziasztok! Teljesen új vagyok Arch Linux témában (a Linux is új(ra) kicsit, utoljára 10 éve UHU-ztam). Eljutottam a particionálásig és alap rendszer felrakásig. Azonban a grafikus részt az istennek nem sikerül megcsinálni, tönkrevertem vele csak az egészet, kezdhetem előről. A tervem az, hogy Hyper-V-be felrakom valahogyan Mate-tel. Ez sikerült már valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest