Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Segitségeteket kérném,nem tudom mi is a mególdás erre.
Az archinstall -al Cinnamont és a nouveau -t választottam ki,login után - csak sőtét s képernyőm,gondolom ezt a nouveau választásom ókózza,mer nvidia zárt driverrel semmijen problémákat nem tapsztalok.A rendszert egy mádik HDD-mre installáltam,tesztrlési céllal,merz érdekelne hogy régebbi nvidia driverrel hogyan is fut a rendszer.
A grubban beírtam ezt a kernel pramétert: nouveau modeset=0 ,reboot után a képernyőn továbra is sőtét,tty be btudok loginolni és sudo mc vel szerkesztettem a grubban a kernel pramétert: nouveau modeset=0 ra,ezután rebootoltam és bootnál a grubban láttam a kernelsórában azt amit beítam.
A megoldására a sőtétképernyőrnek itt akadtam el,mit rontottam el sajnos nem tudom és ezért kérek segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB