Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Mindkét problémát megoldottam, igaz a particionálás nem sikerült! Az archinstall script elhasalt, kétszer is. Manuálisan tettem fel. Friss csomagokat akartam. Tök jó, hogy alapból működött a Flatpak! A legtöbb alkalmazást azzal telepítettem fel! Gond nélkül mennek! Felraktam a gnome-ot. És így minimális konfigurációra volt szükség. Így, hogy túl vagyok rajta, nem gondolom, hogy Arch Linux haladóknak szánt disztribúció! Az is igaz, hogy régóta próbálkozok vele.
Közben rájöttem, hogy disztró hoppolásom kényszeres, a szó pszichiátriai értelmében. Nem viccelek!
Dolgozom rajta, hogy kitaláljam mit csinálhatok kéz nélkül, mert beteg a kezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB