Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Pedig a Qt-s progik szerintem nem rosszak. Bloatak, de a bloat műfajban szerintem még a legjobbak, legnagyobb tudásúak. KDE-t rég nem használtam. Természetesen ez az előnye egy pálcika WM-nek, szög egyszerű, nincsenek moduljai, függősége, nincs ami eltörjön rajta. Launcher ott is van, de egy dmenu vagy Rofi nagyságrendekkel egyszerűbb, mint egy Krunner. Megint, kevesebb függőség, kisebb és átláthatóbb kód, gyorsabban fut, frissítéskor is kevesebb csomag frissül miatta. Konfigurálásuk is egyszerűbb, mert csak egy szem .conf fájl, azzal egyszer megküzd az ember, aztán egy olyan 10 évig nem kell hozzányúlni, csak a konfigfájlt visszahúzogatni, és nem kell mindenféle grafikus menükben 100-at kattintgatni minden egyes reinstall után.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB