- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Pedig a Qt-s progik szerintem nem rosszak. Bloatak, de a bloat műfajban szerintem még a legjobbak, legnagyobb tudásúak. KDE-t rég nem használtam. Természetesen ez az előnye egy pálcika WM-nek, szög egyszerű, nincsenek moduljai, függősége, nincs ami eltörjön rajta. Launcher ott is van, de egy dmenu vagy Rofi nagyságrendekkel egyszerűbb, mint egy Krunner. Megint, kevesebb függőség, kisebb és átláthatóbb kód, gyorsabban fut, frissítéskor is kevesebb csomag frissül miatta. Konfigurálásuk is egyszerűbb, mert csak egy szem .conf fájl, azzal egyszer megküzd az ember, aztán egy olyan 10 évig nem kell hozzányúlni, csak a konfigfájlt visszahúzogatni, és nem kell mindenféle grafikus menükben 100-at kattintgatni minden egyes reinstall után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- Napelem
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB