Hirdetés
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Igen, azok a sorok még egy régi, X.org-os i3wm configból maradtak hátra, amit elfelejtettem törölni. De majd belejavítok a konfigba, mert már változott még egy ponton, pavumixer helyett már terminálos pulsemixer-t használok. Régen vacilláltam az ncpamixer és a pavumixer helyett, az egyik minimalista, de nem tudott mindent, ezért a GUI-snál maradtam (úgyis ritkán használom, csak mikor a külső DAC-om használom), de most kiváltja őket egy harmadik.
Ezek a változások most jönnek, mert most nem is Arch + Sway-en vagyok, hanem pár napig még Artix + X.org + Openbox-szal kísérletezek egy másik SSD-ről, ebben már át vannak vezetve az újdonságok, de még a Sway konfigjába nem, azt majd klónozás után ejtem meg, ahogy rákerül az új laptop új SSD-jére. Eddig nem tudtam klónozni, mert először SSD-t kellett venni, majd miután megérkezett, csavarhúzókészletet a torx csavarokhoz, majd időm nem volt, és csak most került be az új gépbe az új SSD, a napokban megy rá a klónozás.
Nem lenne rossz az Artix, ami miatt dobom, az az, hogy a mirrorjai lassúak. Meg az OpenRC-vel összecsiszoltsága nem valami jó, bár lehet runit-tal vagy S6init-tel jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB