Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amúgy hihetetlen, hogy mekkora ökör-barom álat vagyok, de most tényleg.
Azt mondtam, hogy másodjára futok neki, mert az első az taknyolás volt (de még mennyire).
Jelentem a hatodik install után vagyok itt.
Többszörösen szopattam magam, háromszor kimaradt a grub-install a reboot előtt. És csak néztem, mint borjú az új kapura, hogy miért fogad "grub-rescue" a restart után.
Aztán még kétszer a grub konfig generálás. Na azt is megcsináltam.
Kijelenthetem, hogy ma cirka 4óra alatt eljutottam oda.
Van egy Magyar lokalizációval, Magyar nyelven kommunikáló, Magyar billentyűzetet használó konzolos vanilla Arch rendszerem.
Érdemes lett volna kandikamerán rögzíteni a f.......ságaimat. Komolyan, röhögtem magamon. Mekkora béna elefánt vagyok a porcelán boltban.
Még mindig van valami amit nagyon elbaszarintottam és nem tudok rá jönni, hogy hol.
[ping 8.8.8.8 -ra kapom a "hálózat elérhetetlen" hibaüzit]
Persze ez már a bebootolt telepített rendszeren konzolban root-ként. Felhasználót, xorg-ot, DE-t még nem telepítettem.
Mi az a.....mat rontok el install-kor, hogy nincs hálózatom a telepített rendszeren?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Commodore 64 Ultimate
- Társasjáték topic
- Milyen processzort vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB