Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amúgy hihetetlen, hogy mekkora ökör-barom álat vagyok, de most tényleg.
Azt mondtam, hogy másodjára futok neki, mert az első az taknyolás volt (de még mennyire).
Jelentem a hatodik install után vagyok itt.
Többszörösen szopattam magam, háromszor kimaradt a grub-install a reboot előtt. És csak néztem, mint borjú az új kapura, hogy miért fogad "grub-rescue" a restart után.
Aztán még kétszer a grub konfig generálás. Na azt is megcsináltam.
Kijelenthetem, hogy ma cirka 4óra alatt eljutottam oda.
Van egy Magyar lokalizációval, Magyar nyelven kommunikáló, Magyar billentyűzetet használó konzolos vanilla Arch rendszerem.
Érdemes lett volna kandikamerán rögzíteni a f.......ságaimat. Komolyan, röhögtem magamon. Mekkora béna elefánt vagyok a porcelán boltban.
Még mindig van valami amit nagyon elbaszarintottam és nem tudok rá jönni, hogy hol.
[ping 8.8.8.8 -ra kapom a "hálózat elérhetetlen" hibaüzit]
Persze ez már a bebootolt telepített rendszeren konzolban root-ként. Felhasználót, xorg-ot, DE-t még nem telepítettem.
Mi az a.....mat rontok el install-kor, hogy nincs hálózatom a telepített rendszeren?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB