- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amúgy hihetetlen, hogy mekkora ökör-barom álat vagyok, de most tényleg.
Azt mondtam, hogy másodjára futok neki, mert az első az taknyolás volt (de még mennyire).
Jelentem a hatodik install után vagyok itt.
Többszörösen szopattam magam, háromszor kimaradt a grub-install a reboot előtt. És csak néztem, mint borjú az új kapura, hogy miért fogad "grub-rescue" a restart után.
Aztán még kétszer a grub konfig generálás. Na azt is megcsináltam.
Kijelenthetem, hogy ma cirka 4óra alatt eljutottam oda.
Van egy Magyar lokalizációval, Magyar nyelven kommunikáló, Magyar billentyűzetet használó konzolos vanilla Arch rendszerem.
Érdemes lett volna kandikamerán rögzíteni a f.......ságaimat. Komolyan, röhögtem magamon. Mekkora béna elefánt vagyok a porcelán boltban.
Még mindig van valami amit nagyon elbaszarintottam és nem tudok rá jönni, hogy hol.
[ping 8.8.8.8 -ra kapom a "hálózat elérhetetlen" hibaüzit]
Persze ez már a bebootolt telepített rendszeren konzolban root-ként. Felhasználót, xorg-ot, DE-t még nem telepítettem.
Mi az a.....mat rontok el install-kor, hogy nincs hálózatom a telepített rendszeren?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB