Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amúgy hihetetlen, hogy mekkora ökör-barom álat vagyok, de most tényleg.
Azt mondtam, hogy másodjára futok neki, mert az első az taknyolás volt (de még mennyire).
Jelentem a hatodik install után vagyok itt.
Többszörösen szopattam magam, háromszor kimaradt a grub-install a reboot előtt. És csak néztem, mint borjú az új kapura, hogy miért fogad "grub-rescue" a restart után.
Aztán még kétszer a grub konfig generálás. Na azt is megcsináltam.
Kijelenthetem, hogy ma cirka 4óra alatt eljutottam oda.
Van egy Magyar lokalizációval, Magyar nyelven kommunikáló, Magyar billentyűzetet használó konzolos vanilla Arch rendszerem.
Érdemes lett volna kandikamerán rögzíteni a f.......ságaimat. Komolyan, röhögtem magamon. Mekkora béna elefánt vagyok a porcelán boltban.
Még mindig van valami amit nagyon elbaszarintottam és nem tudok rá jönni, hogy hol.
[ping 8.8.8.8 -ra kapom a "hálózat elérhetetlen" hibaüzit]
Persze ez már a bebootolt telepített rendszeren konzolban root-ként. Felhasználót, xorg-ot, DE-t még nem telepítettem.
Mi az a.....mat rontok el install-kor, hogy nincs hálózatom a telepített rendszeren?
Új hozzászólás Aktív témák
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB