Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
A kezdő Arch vagy Arch klón külön topik szerintem se rossz ötlet. Nem hígulna az Arch szál és a kezdők sem olvasnának nekik esetleg még irreleváns támát-info-t. Az "öreg" Arch motorosoknak sem kellene feltétlenül a kezdők botladozásait olvasni, szelektálni a posztok között. Megmaradna nekik a választás szabadsága.
Én szinte az összes Arch klónt kipróbáltam, azzal az indíttatással. Miszerint még nem érzem magam képesnek egy pure Arch összerakására. Igazából ott vannak hiányosságaim, hogy mennyi az a minimum ami nekem elég. Ezt fedik el a klónok. Erre jó tapasztalatom volt az ArchLabs, hogy hány service-t kell beindítani, fixálni telepítés után.
Csak olyan klónok foglalkoztatnak, amelyek a lehető legközelebb vannak az origi Arch-hoz. A saját repojuk minmális csomagot tartalmaz. Egy két saját GUI témával és általuk írt progival. Ilyen szempontból a Manjaro és az Arco kiesik.Azt én nem tekintem "belevauzásnak", ha más szögből is rávilágítanak dolgokra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB