- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
A kezdő Arch vagy Arch klón külön topik szerintem se rossz ötlet. Nem hígulna az Arch szál és a kezdők sem olvasnának nekik esetleg még irreleváns támát-info-t. Az "öreg" Arch motorosoknak sem kellene feltétlenül a kezdők botladozásait olvasni, szelektálni a posztok között. Megmaradna nekik a választás szabadsága.
Én szinte az összes Arch klónt kipróbáltam, azzal az indíttatással. Miszerint még nem érzem magam képesnek egy pure Arch összerakására. Igazából ott vannak hiányosságaim, hogy mennyi az a minimum ami nekem elég. Ezt fedik el a klónok. Erre jó tapasztalatom volt az ArchLabs, hogy hány service-t kell beindítani, fixálni telepítés után.
Csak olyan klónok foglalkoztatnak, amelyek a lehető legközelebb vannak az origi Arch-hoz. A saját repojuk minmális csomagot tartalmaz. Egy két saját GUI témával és általuk írt progival. Ilyen szempontból a Manjaro és az Arco kiesik.Azt én nem tekintem "belevauzásnak", ha más szögből is rávilágítanak dolgokra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB