Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Szerintem teljesen életképes ötlet, hogy legyen egy Kezdő Arch vagy Archklón topik, már csak azért is, mert vannak olyan furmányok a klónokban, amiket a pure nagyArchúak csak pislogva olvasnak. Szóval én nem kritizálni jöttem ide, hanem építő jellegű javaslattal.
Én nem sok klónt próbáltam, de azoknál mindnél volt valami olyan gikszer, amivel nem jöttem ide, mert a pure Arch-nél nem lehet ugyanaz a hiba. Most is csak azért reagáltam, mert aggódás volt, hogy a halmozódó problémák kitárgyalása rossz fényt vet az Arch-ra.

Szomorú hírem van számodra, ha valóban a legfrissebb csomagokat akarod használni, minél hamarabb dobd a klónokat és valóban jöhet az Arch. Klónoknál is akkor indult ez a nagy zavar, mikor kivették a yaour-t és ezekkel az addig ismeretlen helperekkel kezdett mindenki bíbelődni.
(amúgy meg tényleg nincs sok alapom itt belevauzni a dolgokba, de legalább leírtad, amit leírtál, már előrébb vagyunk)

Különben ezzel a legyen a legfrissebb dologgal 10-ból 9 ember teljesen szükségtelenül bíbelődik, egyszerűen értelmetlen. Új hw-ek nem indokolják, akkor minek? Hogy remegést kapjon a klóner, ha egy héten egy új kernel nem jön ki?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Endeavour-t amúgy miért választottad? A honlapjukon persze nagyon dicsérik magukat, hogy jujde segítőkészek......nem mint ha ez nem lenne máshol is jellemző......
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BoB