-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
Így látván ezt a sok infót.
Pár észrevétel nekem is akad.A játék nincs balanceolva. Lehetne egy kezdő zóna ahol a tényleges kezdők lehetnének mondjunk Lvl 10-ig. Lenne PvP és pve is . Az ARCok is kisebbet sebeznének. Aztán pedig ahogy nyílnak a térképek úgy jönnének a nagyobb szintű mappok jobb felszereléssel és erősebb Arcokkal.
Mert így tényleg fura, olyan mintha az AI érezné mit is szedtél össze.
Találtam Epic cuccokat és blueprintet is de nem tudtam kivinni mert a menekülő pont élőt leszedtek az ARCok ( egyből 2 dron együtt jött meg egy harmardik ami csak riadót fújt.)
Amikor max kék vakok vannak nálam sehol senki max valami bánat player( az eddigi gusztustalan faktort az verte ki nálam aki már a nyitás után ölt meg valami gránáttal amikor közben én a terminált ütöttem.)Jelenleg szerintem maga a multiplayer mint játék halott.
Akár csak sima CoD Mp-t tol az ember akár BR-t mindenhol az a sok kempelos, gubasztos, hassalos ócska ember.
Főleg MP-ben idegesítő ami egy pörgős játékmenet lenne erre mindenki is bujkál valami bokorban.
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI Apple Watch Series 11 okosóra szíjak, 46mm, S/M
- Samsung Watch 8 női szíjak egyben eladóak ajándék tokvédővel
- ASUS RTX 5060 8GB GDDR7 DUAL OC Edition - Új 2 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 5060 Ti 8GB GDDR7 INFINITY 3 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 DUAL OC - 1 év garancia - Eladó!
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Sony Ps5 konzol slim
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR