Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ULPIUS

őstag

válasz Tyler Durden #2844 üzenetére

Igen gyakorlatilag elég régóta ilyen lett a játék, te is mondtad tudom és ugye ez ilyen ok okozati dolog, mindenki túl hamar elkezdte félteni a komolyabb cuccokat, így már nincs senkinél semmi csak amit lootol, illetve sajnos hamar kirajzolódott, hogy nincs is szükség komolyabb fegyverekre mert bármelyik hitvány szürke vagy zöld fegyó elég az esetek 98%-ában, a maradék 2% meg kb annyi, hogy bastion vagy bombardier ellen beviszel egy deadline-t meg Photoelectric Cloak-ot, azt is safe pocketben amíg el nem használod :D
    Én freevel utoljára akkor mentem be amikor stellán zsinorban 5-6 két perces kör után ledaráltak, volt egy ilyen időszak, amúgy looting mk2 használok csak, az a legjobb sztem solohoz, és mindig két fegyvert viszek, mindig IV-re húzva, egy közelharci és valami heavy ammo-s ARC-ok ellen, defib is van nálam mindig és sohasem safe pocketben (ahogy látom sok videóban :U ), ha én megdöglök hátha valakit fel tudnak húzni vele és pont ezen múlik a köre.
    Mióta van bobcat és venator BP-m azóta azokat is szoktam használni rendszeresen. Bár buried city-re és stellára mindig shotit viszek fő fegyónak, IV-es Toro etalon és csak egy ext. mag kell rá, van 3db Vulcanom is, egyiket felhúztam IV-re és egyszer bevittem de a Toro sokkal jobb sztem, nagyobbat sebez, le is raktam a vulcanot.
    Én ugye nem wipe-oltam, jelenleg az új Trials-al tök jól elvagyok, ahhoz gyűjtöm a pontokat, van konkrét cél, egy ideje a legtöbb cuccot ami nem crafthoz kell eladom, de így is kb csak 1 millám van most, azért venni is szoktam dolgokat. Tegnap ha már írtam a skillekről, hogy milyen haszontalanok este azért revizionáltam a skill fámat, pár tényleg totálisan jelentéktelen pontot átcsoportosítottam, úgyhogy vettem egy resetet ~140.000 coin :D ami amúgy semmi, tök jó, hogy ezt berakták.

#2845iceQ!
    Ugyanez!

Új hozzászólás Aktív témák