Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN
    veterán

Nekem csak 2 volt, 1x az utcán, épületből ablakon át, éjszaka, de a szoba sarkában kuksolt(free-ben voltam+pár ARC cuccot szedtem csak), inkább bosszantott, mert nem sokat voltam bent, a citromfákat kempelte, a másik na az akkor volt, amikor kiöltöztem csinos színesbe, na ott épületben megvárta, míg kilövöm a 2 ARC-ot, nekiállok kilootolni, ott se volt nálam csak a minimális custom cucc, de szintén kör elején. Háát az exitkempet még megérteném a cucc miatt... :UDe a többi körben 5-6an simán jöttünk ki együtt, míg vártunk, leszedegettünk minden robotot, semmi eltévedt golyó, nagy dumák... Plusz 2x mentették meg a hátsóm ARC harc közben, aztán közösen ledaráltuk a maradékot, egy Leaper-t már lepuhítottam wolfpackkal, azt is sikerült befejeznem, az egyik missziónál fixen ott volt, a küldi is meglett:KMár csak 2 misszióm van, de az expedition még mindig 2.lap:O Nem tudom, a többi milyen, de nem lesz ez így meg.

Nem kéne a resethez feltételnek. Simán nulláznék a missziók miatt, skillfa miatt akár jutalom nélkül is, csak tiszta lappal kezdeni. :W

Új hozzászólás Aktív témák