Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Nekem a szintem se lesz meg+a feladatok negyede van kész, de tippemre azok is nehezednek+konkrétan még egy rocketeert se tudtam leszedni, mert nincs semmi komolyabb... Lusta vagyok kacatot szedni a munkapad tunninghoz célirányosan, pedig a kakas 4-es.Mondjuk stash-t azt toltam fel, egyébként kb. minden is van. Csak ugye gyártani nem tudok nagyobb fegyót

Megvár ez 8 hét múlva is. De a hangulat piszokul bejön, annyira nem is megyek célirányosan, pedig nem ártana a kakashoz még 2 very comfortable pillow, de azt a részt mindig kifosztják, mert messzire spawnol be.
Viszont nekem a mortis is chilles, blue gate-n+ott voltam vasárnap 3 óra+ gém, mindenhol teljes friendly, igaz egyedül járok be, viszont komolyabb cuccokkal sincs változás, szerintem geartól nem függ, mibe dob be. Pedig mostanában még ki is várom, hogy az exit ideje leteljen, hogy tudjon jönni, aki akar, ARC-okat lődözgetek, persze nagyokat nem dühítek be
Azért a rocketeer 1 hit 100-ról padlóra ütős
Nekem valahogy nincs kedvem másokat lelőni. Találok hullákat, azokat kilootolom, de nem szokott lenni extra, missziók helyeinél fordul elő, ahol amúgyis több ARC lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azért a rocketeer 1 hit 100-ról padlóra ütős