- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Én örülök neki, hogy az Arc Raiders még "kenyérpirítón is fut", de remélem a masszív grafikai downgrade amit a Server Slam alatt érzékeltem a Tech2 teszthez képest csak a letöltési méret miatt volt. Részben csökkent a geometriai részletessége mindennek is, főleg a szikláknak, a textúrák minősége is, de ami legjobban kibökte a szememet, az a látótáv brutális csökkentése volt.
Gondolok itt arra, hogy a zárt bétában ha felmentél magas pontra és elláttál jó messzire, akkor minden részlet szépen látszott, itt meg voltak olyan tereptárgyak, amik ilyen 20 méterre pattantak elő a semmiből.
Más. A hang. Megnéztem egy csomó streaminget, ahol szidták a hangot, mert szerintük nem volt audio nyoma, hogy jön egy másik csapat. A vicc az, hogy ezen videók alatt a saját fülesemben is hallottam, hogy a szomszéd folyosón motoszkálnak, valaki sebkötözőt használ, másvalaki táraz vagy más esetben azt, hogy a streamer háta mögött éppen zipline-t használnak. Nem tudok rájönni ők miért nem hallották meg?
Magyarán nekem semmi bajom nem volt a hangokkal játék közben. És nektek?
Battlepass ügyileg azt tudom elképzelni, hogy a játékban gyűjthető creditből megveheted a Battlepass-t, ahogy mondjuk Apexban is lehetet eleinte, de ugye Arc Raidersben három féle BP van, gondolom ha mindet ki akarod "nyitni", akkor lehet venned kell extra creditet ehhez igazi pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Apple MacBook
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Motoros topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR