Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jocohun

tag

válasz Noxy #2454 üzenetére

Értem. Mondjuk pl a gyártó is figyelmeztet ,hogy magas pára pl szaunna ,sós,melegvíz és fürdéshez nem ajánlott az órát használni. Ez le van írva a garancia feltételben. A másik ha valamit szétszednek az már nem garantált hogy víz álló ezért is cseréli az apple az órákat ha jól hallottam sőt a gyártói gari az 1 év az apple nél a másik 2 évet már nem az apple adja. Na ha túl vagy az 1 éven és utánna lesz baja az órának tuti hogy azt javítják nem cseréli az apple mert az már nem a korlátozott jótálás akkor meg szintén már nem vízálló lehet az óra. A 2 év garancia használt órára nem én találtam ki . A Rejoy adja a 2 évet minden termékre a jótálási papíron amit kaptam 2 év van. Ja és pl mi van a iphone val? Vízálló és mégse garantálja az apple illetve ha meg szervízbe kerül és felnyitják onnantól már az se vízálló. Másik pedig az dolgoztam órásnént és tudni kel az ,hogy ha felnyitják az órát azt se garantálják hogy vízálló. Amúgy meg kutyát nem érdekel ,hogy hanyadik tulaja vagyok ha semmi gond nincs vele illetve külsőleg nem levert szar és garancia van rá. Ennek az órának 100%a akku és semmi használatból adódó sérülés nincs rajta.

Új hozzászólás Aktív témák