- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Ezt a fóliát próbáljátok ki, 2 darabos pakk. Felrakni könnyű, csak vagy kérjetek meg valakit vagy valamivel fogjátok le az óratokot (kétoldalú ragasztó pl.) mert ha mozgolódik akkor nehezebb felrakni.
Viszont ezt kimegy majdnem a szélre (1.5mm maradhat ki talán), zéró bubi, nem látszik belőle semmi, és eddig fel sem jött sehol (pedig alszom is az órával).
Én csak ezt fogom venni szerintem, nekem bevált.
Ha kell saját kép, vagy fonott szíjra tipp akkor szóljatok, mert utóbbiból is faszák vannak. Van egy gagyi pár százas verzió aminek a széle nincs szépen eldolgozva, csáré úgymond (képeken láttam Alin) és van egy ami marha jó minőség, puha és szépen fonott.
Mod:
Berakom a szíjat is, valakinek úgyis hasznos lesz.
Másik fajta szíj, kicsit masszívabb de amúgy minőségi ez is, meg jól néz ki. Ezt mondjuk még kevesebbet hordtam, a fonottba vagyok most belebuzulva.[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Én is Spigent akartam első körben, de a neten sokan lehúzták így nem dőltem be neki (nem fed, lejön, érintés rosszabb lesz, ilyeneket olvastam). Legjobbnak az LK-t hozták ki (Amazonon is baromi sok pozitív értékelés, fillérekbe kerül) de az meg itthonról sehogy sem beszerezhető - így maradt a csont ugyanúgy kinéző (mármint a felrakási elv, hogy 3 réteget kell lehúzni) Alis. Ami amúgy így 2 nap után (nagy stresszteszt ) jónak néz ki, nem is látszik, bubi sincs. Mintha rajta se lenne.
-
Skynet258
veterán
Hát igen ez a baj, hogy vannak az Alis olcsó cuccok, meg a gyáriak jó drágán, és a kettő között nincs semmi. Nekem pont ma jöttek Alis szíjak, amennyibe kerülnek annyit simán megértek viszont (1-2 ezer pénz). Illetve vettem Aliról olcsó fóliát is, külföldi fórumokban dícsérik az LK screen protectorokat, ez kinézetre ugyanaz, 10 perce raktam fel, kiderül meddig bírja, eddig jó, gyakorlatilag láthatatlan és kimegy a szélekre is.
Majd pár nap múlva írok milyen, érdemes-e venni. -
Skynet258
veterán
válasz TheProb #1075 üzenetére
Pont ugyanezt az utat jártam be (én is a linkeltet akartam venni először), én privát véleményként azt mondom, hogy ez full ugyanaz mint az Alis... ezért is vettem inkább lényegesen olcsóbban a kínait (2-3 hét alatt itt is van amúgy). Pluszban, hogy növeljem az azonosság érzetét, nekem is 18 cm-es a csuklóm. M-est vegyél az pont kényelmes lesz de tart is és nem lötyög.
Ha rám hallgatsz akkor veszel Alisat, M-est, cirka egy ezresbe kerül és némileg több időbe mintha itthonról vennéd - cserébe meglátod, hogy tök jó a minőség (erre én elég háklis vagyok), és a méretet is bepróbálod így. Én legalábbis ezt csináltam, és nem bántam meg, hogy nem 9k-t adtam érte (plusz jóval több színből lehet választani az Alis esetében). Choice is yours. -
Skynet258
veterán
válasz TheProb #1067 üzenetére
Én Aliról ezt a fonott szíjat vettem, teljesen okés minőségre, csak a méretet nehéz belőni - az M-es nekem például pont jó, de szerintem kipróbálok S méretet is mert kicsit lehetne szorosabb. Amúgy jó az anyaga és szépen van eldolgozva is. Relatív friss vásárlás így azt nem tudom idővel mennyire nyúlik majd, de elég olcsó szóval egy próbát megérhet neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest