- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
hát a gyári type-c/a biztos, hogy jó
nekem a melós droidomat őskövület, leharcolt ericssonos micros usb kábelen keresztül is tölti, szóval ezzel biztos nem lesz gond
1.4 hdmi kábelt találsz egy csomót, de a 2.0 Club 3D nálam bevált és bátran merem ajánlani. 9000-12000 közt van az ára. Akciótól függően. De van direkt csatlakozású is, viszont drága. -
TBMC
addikt
bLaCkDoGoNe, megema, alfa156: köszönöm!
nauro: Jómagam linkeltem az OWC dokkot, s gondolkoztam is rajta nagyon sokat, DE a probléma az, hogy picit nehézkes hordozni, bár sokszor fix helyen vagyok ezért is agyaltam rajta, de ami eltántorított tőle, hogy csak usb c, nem thunderbolt 3...
elvileg csak jövőre érkezik belőle a th3 verzió, és már most is iszonyú borsos az ára, a gyártó pedig ezen még csak emelni fog a th3 kiadásakor...más: aki már látta/tapizta élőben, mi a véleményetek a space greyről?
-
Még annyi, hogy most munka mellett fut a HandBrake és 100%-on megy a CPU. 1080p-s MKV-t konvertálok MP4-re. Érzem hogy melegszik, de nem vészes. A hűtő teszi a dolgát, a rendszer egész jól használható, semmi nem akad. A külső kijelző 3440x1440, szóval van dolga bőven...
-
janitor01
tag
Nem nem ugyanazt csinálja
A kulcskarika automatikusan kitölti a jelszavad a 1 password esetében pedig egy jelszót kell megtanulnod és azt megadva kitölti a jelszavad ez elég nagy különbség.
Természetesen nem az fölösleges, hogy vigyázzunk az adatainkra és nem is erre mondtam, hogy divatbaromság. Arra gondoltam, hogy a jelszavaink 99%-ban értéktelen oldalakra mutatnak. Mint ez is itt. Most mi van akkor ha ellopják a ph-s belépésem? Semmi! Baj akkor van ha a gmail-os belépésem is ugyan ez, meg a Steames ahol még a bankkártya adataim is tárolva vannak. Na erre mondom, hogy a fontos oldalakra két lépcsős bejelentkezés kell. Ilyenkor a mobiloddal is kellene rendelkeznie a galád betörőnek azt pedig csak nem engeded neki
.
Én nem azt mondom, hogy nem jó 1 password, inkább azt, hogy ez most egy olyan divat mit különböző jelszólopási botrányok korbácsoltak fel annyira, hogy el lehessen adni egy baromi drága jelszó manager-t amire szinte senkinek nincs szüksége
mert a böngészők évek óta megjegyzik a jelszavainkat.
-
doc
nagyúr
igy van, az is general biztonsagos jelszot, ha jol emlekszem a felhobe is tud szinkronizalni, amit az iCloud jelszavaddal ersz el, vagyis pontosan azt csinalja amit az 1password... (vagy meg mindig nem ertem
)
a youtube-hoz nem kell flash player, ezt magyarazom mar ket napja... HTML5-on kell nezni es kesz
-
Én anno a jobb felbontás, a jelentősen kisebb tömeg és a - számomra - tetszetősebb dizájn miatt döntöttem az MBA mellett. Mondjuk, amire én használom a gépet, ott tökmindegy a proci, és a 4GB RAM is több, mint sok, tehát a bővíthetőség nem volt kritérium. Jelenleg 30 GB körül használok a 256-ból, és meglehetősen sok fotó van a gépen (igaz, sima pár MB-os JPEG-ek).
-
DanielK
addikt
Én is ezen vacilláltam, de nem ez döntötte el a kérdést, hanem a processzor (SSD-t később is vehetek és ramot is). Emiatt az istyleban vettem egy late 2011-es macbook prot 13". 2.8GHz i7, azért nem mindegy. Még akkor is, ha nem ivys.
Illetve nekem azért még em árt, ha van egy CD/DVD kombóm is.
-
Xero
nagyúr
60GB-on is el lehet férni több Pro SW-el. A kérdés az, hogy hajlandó vagy-e a helyigényes anyagokat (fénykép, video, zene) külső hdd-n vagy NAS-on tárolni?
Íme az én rendszer SSD-m:
Van rajta Adobe CS6 (Ps,Id,Ai), Xcode, FCPX-Motion, egy Debian virtuális gép és a szokásos apróságok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest