- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
-
törölt tag
-
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
spyduck #95770 üzenetére
Nem fogsz sokat észre venni belőle, de le fog cachelni az ssd-re. Engem nem zavar, 16gb-os pc-ről (ki is maxoltam a ps-el) váltottam m1-es Mb pro-ra 8gb-al. Nem volt még soha komolyabb lassulás ami feltűnt volna. (6 magos i7 után sokkal gyorsabb) De ha kenyérkereső gép, akkor megéri a 16gb felára.
-
Dhampir
félisten
-
-
MajaG
senior tag
válasz
spyduck #20753 üzenetére
Én ebayről rendeltem egyet, anno 2-3e huf volt. Simán viszi a hangot. Viszont nekem mintha rémlene, hogy 2011 előtti Macbook Pro nem viszi át a hangot hdmi-n. Meg nem esküszöm erre, csak valamiért ez rémlik. Lehet tök más típus és nem is apple nem viszi.
Csak valahogy most ilyen dereng.
Na tessék 3 éve volt annyi, most rákerestem:
-
TheMarci
addikt
válasz
spyduck #19696 üzenetére
alma gomb, about this mac, more info alatt ezt írja, akkor jó, de egyébként megtévesztő lehet. Megnéztem, wikin is ezt írják, szal. http://en.wikipedia.org/wiki/MacBook_Air
-
válasz
spyduck #18418 üzenetére
Nekem így minden gond nélkül telepedett.
1. Telepíted a LibreOffice-t
2. Elindítod, írsz pár karaktert és kilépsz
3. Telepíted a magyar nyelvet
4. Újra elindítod és magyarul beszélViszont a táblázatkezelő retina kijelzőn nagyon nem az igazi. A görgetéseket borzasztóan kezeli, nem bánnám, ha optimalizálnának rajta valamit...
-
brumi1024
veterán
válasz
spyduck #15400 üzenetére
Biztosan felismeri az utángyártott kábelt. Mivel nem palindrom a kábel (tehát a csatlakozót megfordítva elektronikailag nem ugyanazokat a pineket látjuk), ezért a proci oldja meg a vezérlését az áramnak, ha bedugod tölteni/adatátvitelre. Az iOS 7 óta pedig az utángyártott, nem autorizált kábelek pirosat kaptak.
-
brumi1024
veterán
-
Blaise
veterán
válasz
spyduck #15014 üzenetére
Visszautalnék a beszélgetés elejére, az Office 2011 for Mac és az Office 2013 alapvetően egy "dobozos" termék, míg az Office 365 egy havidíjas szolgáltatás, amelyikben mindig az aktuális legfrissebb asztali "dobozos" Office verziókat érheted el, jelenleg Mac-re ez a 2011 Windows-ra a 2013.
Ha ebből se érted meg, akkor hagyjuk, mert nem akarod megérteni
-
Blaise
veterán
válasz
spyduck #14999 üzenetére
Úgy látszik nehéz megérteni, hogy te egy Office 2013 Otthoni és kisvállalati verziót vettél, ami egy Windows-os futó szoftver, nincs Mac-es verziója, de ezt már felettem is leírták.
O365-el egy havi/éves díjas szolgáltatást veszel igénybe, ahol bizonyos csomagok esetében megkapod a megfelelő, legújabb Office verziókat, Windows esetén a 2013-at, Mac esetén a 2011-et.
-
marceeh
tag
válasz
spyduck #14990 üzenetére
Mert a 2013 csak Windows 7-el és 8-al kompatibilis, itt is írja ,azt pedig nem hiszem,hogy jó lesz a key az office for mac 2011-hez
-
válasz
spyduck #14378 üzenetére
Dettó. Gondolkodom, hogy eladom a francba, mert borzasztóan zavar. A Mavericket még megvárom, állítólag ezen hivatott javítani. Sajnos hatalmas bukta lesz. Jó ha 250-et tudok kérni érte, de szerintem inkább 220-230 körül lehet az ára. Inkább egy retina pro-t kellett volna vennem... Ez nem munkára való. Ehh!
-
Gicz
addikt
válasz
spyduck #14266 üzenetére
Grand Perspective appal gyönyörűen látható mi mennyit foglal a gépeden.
-
TheMarci
addikt
-
Gicz
addikt
válasz
spyduck #13794 üzenetére
beírtam google-ba h macboo air 13, végigtekertem a képeket, folyamatos volt, safariban, és chromeban is, úgy is h csak 1 magon engedtem futni a dolgokat. 10.9 beta 5-ön néztem.
nem tudom mi lehet az oka nálad. lehet h elfogy a RAM? friss boot után, csak a böngészőt elindítva csak 1 füllel is ugyanezt csinálja?
-
DanielK
addikt
válasz
spyduck #12981 üzenetére
Azt vedd, amelyik neked jobban tetszik/ kell.
Én is így voltam amikor a macbook prot vettem tavaly. Akkor jött ki az új 13-as, mellette meg az aprek árulták az eggyel elóbbi generációt jóárasítva.
Vagy veszek egy i5-s újat (hd4000, usb3, 500GB) vagy egy i7-eset (hd3000, usb2, 750GB). A régebbi de erősebb gépet választottam. Mert elég volt az a grafikus eredmény és elég volt az usb2. -
válasz
spyduck #12981 üzenetére
Meg se fordulna a fejemben az új sorozat. Az egy szívatás csupa fölösleges újítással. Ha legalább a kijelzőt cserélték volna valami jobbra, de nem, csupa marketingbaromsággal tömték tele.
(#12983) Xero
És mi a túrót csinálsz vele? Nézegeted, hogy tesztprogramban hú, de gyors?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest