- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
trisztan94 #56102 üzenetére
Az nekem sem ártana, mert a már úgy vettem, hogy nem működik rajta az alvó led vagy mi az...
-
Head88
addikt
válasz
trisztan94 #56102 üzenetére
Ebay-en nézz körbe. Pl:[link]
-
bmwk1200s
őstag
válasz
trisztan94 #54016 üzenetére
Örülök, de nem lep meg a dolog.
-
biker
nagyúr
válasz
trisztan94 #54013 üzenetére
passz, külső meghajtó fiókban más gépen teszt.
-
Mohhoj1986
tag
válasz
trisztan94 #54013 üzenetére
Azért én még nem kukáznám....szedd ki a gépedből és egy másik gépre dugd rá kábellel és egy datarecovery progival ess neki....hátha meg tudod menteni amit szeretnél.
Esetleg KÜRT.....de ott zsebbe kell nyúlni nem kicsit.....de ők tuti visszaszerzik ami neked kell.
-
biker
nagyúr
válasz
trisztan94 #53996 üzenetére
99.9% lemez kuka, projekt kuka
Maglodon megnézhetjük ha gondolodJa, backup backup backup
-
rjg
őstag
válasz
trisztan94 #36258 üzenetére
Én két - három éve az Almáriumban vettem a Váci úton a Westenddel szemben.
-
r4z
nagyúr
válasz
trisztan94 #36258 üzenetére
Átlagosan 2-3$-ért megy egy szett, ahogy nézem. Írd be az eBay keresőbe a géped Axxxx formátumú típusszámát és a rubber feet kulcsszavakat, biztosan találsz megfelelőt.
-
kemkriszt98
tag
válasz
trisztan94 #19905 üzenetére
Tegnap cseréltem egy xbox360 ra.... azt nem tudom hogy mikor gyartották .mikor bekapcsolom hiába megyek rá a recovery-re mert nem hat....
-
kemkriszt98
tag
válasz
trisztan94 #19903 üzenetére
De nem tudom leszedni a Mavericks mert nincs egy ismerősöm sem akinek lenne Mac-je s én ha beírom az Apple ID met akkor azt írja hogy ezzel nem tölthetem le a Mavericks-et mert nem vettem meg a Lion-t...
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
trisztan94 #19889 üzenetére
A Vendéglatóhelynek elkelne egy kis nyilvánosság, aznap meg is gondolnák magukat: info@tolvajkergetok.hu
-
ribarszki
őstag
válasz
Mondjuk a kávézó hozzáállása több mint gyanús. Annyiszor de annyiszor megfogadtam, keserű tapasztalatok miatt, hogy ha lesz az életben ilyen helyem, akkor a vendég az első. Megkövetelném az alkalmazottaktól is, hogy a legprofibb kiszolgálással és kedveséggel állhatnak csak munkához. Egyébként egy ilyen szituációban összetörném magam, hogy megmutassam a kamera felvételét. Vagy csak én vagyok túl naiv? De nem ez lenne az első normális reakció? Ez a tulajnak csak az érdeke, hogy kiszűrje a zsebtolvajt, különben elveszíti a vendégeit. Ellenkező esteben viszont szívesen visszamegyek, ha azt látom, hogy minden követ megmozgattak a problémám miatt. (Azért elvétve ilyennel is találkozni. Múltkor egy cipőboltban voltak annyira segítőkészek egy garis problémám miatt, hogy külön kiemeltem.)
De ezt a kávézó szálat ne hagyd annyiban! Menj vissza ügyvéddel vagy bármi, üssed őket, mert nem érdemlenke mást ha ennyire flegma köcsögök! És privátban elküldhetnéd a hely nevét, hogy be se tegyem oda a lábam!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Csak azt nem vágom, hogy senki más nem látta a vendégek, kiszolgálok közül, hogy az asztal üres aztán valaki csomagol egy laptopot amikor azelőtt nem is ott ült?
-
megema
őstag
válasz
Biztos, hogy be volt kapcsolva a Find My Mac? Pont tegnap, az eseted kapcsán tűnt fel, hogy nekem valamiért kikapcsolódott. Ahogy bekapcsoltam, visszakapcsolta a vendég fiókot is. Szóval valószínűleg azért kapcsolt ki, mert kikapcsolva tartom a vendég fiókot. Korábban többször észrevettem már, hogy magától visszakapcsolódott a fiók és megint kapcsolhattam ki. Ha ez tényleg így van, akkor elég idióta megoldás.
-
válasz
Kéne oda egy ügyvéd. Van a nyilvános helyeknek felelőssége a vendégek bevitt cuccai tekintetében. Meg a kamera + nyomozás sürgetése. Ha nem érzik a törődést, sokáig nem történik semmi.
Van valami pletyka, várakozás notebook tekintetében a hétfői keynote-ot illetően?
-
icezozo
addikt
válasz
basszus most olvasom!
részvétem !
gondolom azért figyeled az apróhirdetési portálokat hátha megtalálod. -
biker
nagyúr
válasz
trisztan94 #19866 üzenetére
Bocs, de ez hulyeseg! Ellopnak egy 3-400k gepet, es azon aggodsz, a partnered ideje, meg elit hely???
Menj mar! -
megema
őstag
válasz
trisztan94 #19866 üzenetére
Részvétem!
Legközelebb tessék itt beregisztrálni a gépet a fiókodhoz. Nekem alapból szerepelt már, de én újonnan vettem... iCloud-ból nem nyomtál rá értesítést?
-
töky76
tag
válasz
trisztan94 #19862 üzenetére
Mindjárt mondtam volna, hogy lehetsz ilyen amatőr, hogy nem tudod a sorozatszámot, de eszembe jutott hogy én se tudnám
De a számlán rajta van.
Sajnálom.
Ha kéz levágás lenne lopásért, máris visszaszorulnának ezek, de hát ez a nagy unió, meg izrael, meg viktor...
szóba se jöhet -
válasz
trisztan94 #19862 üzenetére
Na de ilyenkor ajtó becsuk, rendőrség tárcsáz, és amíg ki nem érnek, addig senki sehova.
-
brumi1024
veterán
válasz
trisztan94 #19859 üzenetére
Részvétem
A holt már feltették, a hogyan felteszem én, persze ha szabad tudni. -
TheMarci
addikt
válasz
trisztan94 #19859 üzenetére
Hol / hogy, ha szabad tudni?
@MmDorian: Akkor kelleni fog a 8-16 giga, mert win is kell, és virtuálisan a legkényelmesebb.
-
allein
addikt
válasz
trisztan94 #19761 üzenetére
A program win alatt fut egy virtuális szerveren. Remote desktop segítségével csatlakozom fel amennyiben macről csatlakozom. Nyomtatás megoldva akkor
Parallels alatt windowst hasznàlva mentem el a batch fàjlt mert mèg nem talàltam megoldàst az ansi kódolàsra os x alatt. -
allein
addikt
válasz
trisztan94 #19752 üzenetére
Nagyon jól látod. Onnan nyomtatom ki a számlákat az én gépemre. És amikor a Macemen lévő win-ről csatlakozom fel a távoli win-re akkor nincs baj mert megtalálom a számlákat, win alatt más pdf creator van. Videón lévő nyomtatók listájában nincs benne ez a pdf creator mert nem win-ről csatlakoztam fel.
-
megema
őstag
válasz
trisztan94 #19701 üzenetére
Azt gondolná az ember, hogy ezt az első generációnál letudták, de sajnos nem. Az a bosszantó, hogy nem mindenkinél jelentkezik. Mondjuk az utóbbi időben több 13"-os tulaj is írt hasonlókat, viszont a 15"-ossal rendelkezők túlérzékenynek néznek. Csinálnék én szívesen videót is a tapasztaltakról, de a képernyőfelvételeken a problémák nagy része nem látszik (hacsak nem ezen a gépen játszom le), 5s-sel felvéve meg szintén nem jön ki a lényeg, pedig a szemnek zavaró dolgokról van szó.
Láthatóan jobban teljesít külső full HD képernyőn a gép, ha kiterjesztve használom. Tükrözve (a TV felbontásával) ugyanolyan jó mindkét képernyőn. Viszont bármelyik gyári felbontással is használom a beépített kijelzőt, akkor jelentkeznek az akadások.
Az említett minimális akadás itt, a fórumon való görgetésnél sajnos rendszerszintű, még a Numbersben, üres táblázat esetén is jelentkezik.
Ha pl. megnyitom az asztalon az AppStore-t, akkor teljesképernyős alkalmazások lapozásánál akad az animáció, amikor beúszik az asztal.
-
válasz
trisztan94 #19683 üzenetére
Mifelénk meg hashmark.
-
MmDorian
őstag
válasz
trisztan94 #19683 üzenetére
prog tanárnő mindig hashtagnek mondta, megmaradt.
szerintem egybe kell írni, de nem vagyok benne biztos. -
MmDorian
őstag
válasz
trisztan94 #19681 üzenetére
#örökhála
-
tDr1v3r
veterán
válasz
trisztan94 #19522 üzenetére
Elkérik a számlát.
Nem mondom hogy lehetetlen behozni dobozostul vám nélkül a gépet (rokon hozott már be többször bontatlan terméket ami a vámhatár fölött volt jóval), de nem érdemes úgy nekiállni... a legjobb ha a dobozt elpostázod USPS-el a járatod indulása előtt, és a poggyászban csak a gépet meg a tartozékokat hozod át.
-
Ragnar95
félisten
válasz
trisztan94 #19522 üzenetére
Nem tudom pontosan a jogi álláspontot erről, anno próbáltam utánakeresni, amikor nekem is játszott,h EU-n kívülről hozzak be gépet, de mint mondtam, pont az USA-val kedvezőbb VÁM-szerződése van az EU-nak, mint más országokkal, így vannak kivételes termékkategóriák, amikre nem kell VÁM-ot fizetni, de nem tudom, hogy a notebook jelenleg ezek közé tartozik-e.
Az megint kérdéses, hogy a bizonyítás felelőssége kire tartozik, tehát nem biztos, hogy nem neked kell bizonyítanod, hogy nem behoztad, hanem itthonról vitted magaddal.... -
TheMarci
addikt
válasz
trisztan94 #19493 üzenetére
Akkor töröld is ki, a pipa csak elrejti, ahogy értemlezem.
-
TheMarci
addikt
válasz
trisztan94 #19491 üzenetére
settings - users n groups - login itemsben nincs benne?
-
Alex91
félisten
válasz
trisztan94 #19345 üzenetére
Divx-et meg viszi
.
Amugy en egy G4-es Mini-t hasznositok ujra alapvetoen szerver feladatokra. Igy van rajta webserver. Airserver, ami hang Airplay-ig tokeletes. ITunes, ami szinten megoszt, 720p mp4 wifin siman jatszhato le rola iPad-en. Van rajta xbmc, de ez csak SD felbontasig jo, ugyanigy egy vlc is. Ezek iPad-rol taviranyithatok. Dvd playerkent is uzemelhet, mert tv-re van kotve. A multkor egy Amiga emulator is kerult ra. Tervbe van veve, hogy TimeMachine-nek halozati tarhelyet adjon, de ehhez kell meg egy kis penz...
Ja, meg egy androidos jelszo nyilvantartonak is rajta van a desktop szoftvere...
-
Alex91
félisten
válasz
trisztan94 #19340 üzenetére
Valoszinuleg semennyire...
-
megema
őstag
válasz
trisztan94 #19258 üzenetére
Nem, az nálam is hibátlan (13" rMBP 2013 late 10.9.2 / 10.9.3 friss beta). Pedig az Egyebek mappa megnyitása nem smooth (3 sornyi ikon felett), és ha gyorsan nyitogatom meg a Launchpad-et (értsd: F3-at nyomogatom), akkor kisebbek lesznek az ikonok rajta, ha abbahagyom. Normál használat esetén van olyan, hogy megakad félúton a megnyitási animáció.
Folyamatosan ilyen? Mert ideiglenesen nálam is előfordult egyetlen egyszer, de újraindítás után helyrejött.
-
Blaise
veterán
válasz
Nem akad, de jól is néznénk ki ha akadna
-
Ragnar95
félisten
válasz
Nem, teljesen smooth a Launchpad, late 2013 rMBP 15", 10.9.2. De már az early 2008 iMacen se akadt, amin szintén 10.9.2 futott.
-
brumi1024
veterán
válasz
10.9.3 Beta alatt nem. MBA mid 2013.
+ még egy kérdésre:
Csak tipp: Finder - Beállítások - Általános alatt a Mappák megnyitása lapokon új ablakok helyett be van pipálva?
-
válasz
trisztan94 #19086 üzenetére
NTFS meghajtó írását tudtommal csak licenszelési okok miatt nem támogatja, egyébként igen.
Ingyenes:
FUSE for OS XFizetős:
NTFS for Mac® OS X 11
Tuxera NTFS for MacKülső program nélkül:
How to Enable NTFS Write Support in Mac OS X
Ez Mavericks esetén mennyire működhet, jó kérdés...Részemről NTFS meghajtó írásra a Paragon a legszimpatikusabb. Más terméküket használom, azokkal elégedett vagyok.
-
törölt tag
válasz
trisztan94 #19070 üzenetére
Másik konnektorral is ugyanez a helyzet?
-
Aaron14
őstag
válasz
Én is tapasztaltam ezt a melegedést nem is egy töltőn, szerintem ez normális.
-
válasz
Kicsit fújjátok és ha már parázslik, tegyetek rá száraz gallyakat is!
Viccet félretéve, nem normális. Az enyém még csak nem is langyos, pedig megy éjjel-nappal.
-
_Csaba_
senior tag
válasz
trisztan94 #19003 üzenetére
Hol mondod a fehér színt? A dock-nál?
-
biker
nagyúr
válasz
trisztan94 #18940 üzenetére
3,5 éves C2D MBP 70%-os akkuval (mikor már service battery-t írt ki) még ment 3 órát símán
a lanovo és dell vasaim újonnan tudtak ennyit, 2 évesen jó ha egy órát, és mellé dög nehezek és vastagok voltak -
KMan
őstag
válasz
csak ott siman veszel egy akksit 5-10e kozott es plug and play berakod es megy..
-
icezozo
addikt
válasz
27 hónap használat után pedig jó ha 20 percet
igen, sajnos így van
nemrég váltottam Mac-re de ezekben piszok jó az akksi az biztos!
-
brumi1024
veterán
válasz
trisztan94 #18888 üzenetére
Windowsról Easeus Partition Master, OS X alól Carbon Copy Cloner. Kell egy bootlemezzel legalább azonos méretű külső lemez amire klónozod a saját lemezed, majd az új gépen futtatva ugyanezt a programot visszaállítod. Nagyjából ennyi a dolog, de két oprendszerrel és OS X alól még nem próbáltam, Macnél én nem mentettem a Windowst.
-
brumi1024
veterán
válasz
trisztan94 #18886 üzenetére
Nem marad meg a Bootcamp. Ahhoz lemezklónozás kellene.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
trisztan94 #18794 üzenetére
Egy AMD HD7770 vagy 7750 szintű GPU szépen meghajtaná natívon a 4k panelt szerintem, max. nem kéne engedélyezni a nagyobb asztalterületet rajtuk.
-
Xero
nagyúr
válasz
Már egy rMBP is meg tudja hajtani. 24"-n a 4k bőven elég erre. Na a MP abból 3-t is vidáman meghajt.
(#18795) Zjunior: Akkor várjál egy retina iMac-re, vagy belépő MP és mellé egy 24-es Dell 4K. Esetleg átmenetileg egy hackintosh és egy ugyan olyan 4K-s Dell.
-
Zjunior
veterán
válasz
Értem.
Hordozni nem szeretném arra ott az Air.
Szval nehéz...
Asztali pc-met árusítom, és utána döntök -
brumi1024
veterán
válasz
trisztan94 #18726 üzenetére
Pont egy 2011 late-ben megy hibátlanul egy Hynix meg egy Samsung RAM, ráadásul az egyik 1333-as, a másik 1600-as. De az itthoni maradék 4 laptopból 3-ban különböző márkájú RAM-ok vannak és mégis hibátlanul megy mindegyik, dual channelben. Ez 5-10 évvel ezelőtt lehet, hogy lényeges volt, ma már nem igazán.
-
brumi1024
veterán
válasz
trisztan94 #18722 üzenetére
Nem kell márkára és típusra pontosan ugyanaz, csak lehetőleg mindkettő 1333/1600-as legyen. Bár ez sem fontos, megy az 1333 és az 1600 is együtt.
-
HarryPotter
őstag
válasz
trisztan94 #18715 üzenetére
az életben mindennek ez a titka...
-
biker
nagyúr
válasz
trisztan94 #18671 üzenetére
Nem hinnem, hasznaltam eleget alap mbp 1280x800-al, az 1366x768 se sokkal masabb
Es a mostani asus is 1366/768, csak 15"
A szemem meg jo -
tDr1v3r
veterán
válasz
trisztan94 #18569 üzenetére
A Chrome már külön forkot használ, nem?
-
válasz
trisztan94 #18569 üzenetére
Nézd meg a PH-t mindkettőn.
-
Criton
veterán
válasz
trisztan94 #18525 üzenetére
rendben, de appon belül hol érhető el?
-
válasz
trisztan94 #18490 üzenetére
Speciel én szeretek szórakozni vele, próbálkozni ezzel-azzal, mivel nem elsődleges gép. Ha az lenne (de nem az), nem így lenne...
-
válasz
trisztan94 #18463 üzenetére
Szerintem is lehet, bár talán nem a hardverben - mert a vas elég jó -, hanem a szoftverben. Az OS X ugyanúgy tele van hibákkal, mint a Windows, ráadásul teljesen más minden, így megszokást igényel.
Kérdés:
Frissen újrarakott OS X-en az iCloud jelészavak nem szinkronizálódnak. Volt egy csomó mentett adatom és semmi. iPhone-on viszont ott vannak.
Ötlete valakinek? -
Xero
nagyúr
válasz
trisztan94 #18452 üzenetére
Írni szerencsére nem tudja.
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
trisztan94 #18388 üzenetére
Bármilyen ablaktisztító szerrel is letakaríthatod a laptop kijelzőjét, semmi baja nem lesz. Nem kell ezt túlmisztifikálni.
Sokan beleesnek abba a hibába, hogy még ebből is valami hiper-szuper lóf@szt vesznek több ezeré'.
Állítom, ha lenne alma logós tisztítófolyadék, sok birka azt is megvenné tízezreké', mer' az a jó. -
marceeh
tag
válasz
Clinnel
-
válasz
Ízlések és pofonok.
Tiszta ruhát megnedvesítek, majd azzal áttörölgetem az egész kijelzőt. Utána egy száraz szintén tiszta, pamut ruhával törölgetem szárazra. Így nem lesz foltos, vegyszerekkel sem ártok neki, viszont csillog-villog. Ezen kívül használok egy portalanítót (Pronto Staub Xpress Duster) is, amivel szárazon pormentesre tudom törölni az egész gépet. Ezt az irodához éa az asztali géphez vettem régebben, de iszonyat jó cucc.
Kérdés:
Ezzel mit lehet kezdeni? Nem jelennek meg az előnézeti képek. Ha rákattintok, bejön a nagy kép, csak a bélyegkép sérült.
-
válasz
trisztan94 #18385 üzenetére
Köszi!
Az eredeti is csúnya, így ha már ronda, legalább olyan legyen, ami miatt csak magamat szidhatom...
A stock Finder ikont egyszerűen utálom. A többi meg csak jött.
Amúgy Pixelmatorral szerkesztettem mindet, mert össze-vissza képeket és ilyen-olyan ikonokat tudtam csak leszedni. A Szövegszerkesztő és a Firefox ikon teljesen saját munka.Citron:
Jaja, most készült el.
Ügyesen megcsinálták az arcképgyáros srácok... -
Criton
veterán
válasz
trisztan94 #18375 üzenetére
köszi, müxik
-
irgum
addikt
válasz
trisztan94 #18371 üzenetére
Oké köszönöm!
Szerintem az lehet, hogy eldeformálódott. A kis pont környékén nincs semmi egyéb karc, vagy bármi jele, hogy behatás érte volna. Elképzelhető, hogy a nagy hőtől lett ez a probléma. Egyébként úgy vettem észre, hogy jórészt 2012-es modellekről írnak. Na mindegy, a garinak 8-án lett annyi, nem is izgat mert alig látszódik. Eladni kicsit nehezebb lesz, ha majd eljön az ideje. -
Criton
veterán
válasz
trisztan94 #18372 üzenetére
Az eredeti ikonsor visszaállítására gondolok
-
Criton
veterán
válasz
trisztan94 #18366 üzenetére
benéztem, sry
-
galaktikus
aktív tag
válasz
trisztan94 #18332 üzenetére
köszi!
-
1Laci
tag
válasz
trisztan94 #18297 üzenetére
Kösz
és a driverekkel ott hogy van?
Véletlenül, utána meg nem tudtam már módosítani
szerk:
@brumi1024 "bootcamppel létrehozott telepítővel a telepített Win már fel lesz driverezve."Meg is van a válasz, köszi!!!
-
1Laci
tag
válasz
trisztan94 #18295 üzenetére
Helló, szeretnék venni egy Macbook Air 13" (2012 v 2013) -at, viszont feltétlenül szükségem lenne windows-os programokat is futtatni, ezért az OSX mellé szeretnék majd feltenni egy Win-t is. Utánaolvastam pár helyen, de egyértelmű választ nem kaptam arra, hogy meg e éri nekem ezt így megoldani, vagy jobb ha veszek egy sima ultrabookot... 256gb-os SSD-vel venném, azon elférne mindkettő OS...a kérdésem szóval az lenne, hogy ha én a Windows felteszem a macbook-ra, ugyanúgy minden menni fog rajta, mintha pl. egy asus-ra lenne feltéve a win? Vagy vannak valamilyen problémák vele?
Köszi előre is!!
-
Blaise
veterán
válasz
trisztan94 #18293 üzenetére
A 2.0 alpha ingyenes.
-
biker
nagyúr
válasz
trisztan94 #18291 üzenetére
Gyari textedit, smultron, textwrangler...
-
allein
addikt
válasz
trisztan94 #18264 üzenetére
Azt csináltam, és sikerült törölni egybe az egészet. Már telepítem is pendrive-ról az op rendszert, köszönöm szépen mindenkinek a segítséget
-
allein
addikt
válasz
trisztan94 #18245 üzenetére
Pontosan hogyan?
-
Criton
veterán
válasz
trisztan94 #18157 üzenetére
február 13.-i vétel, vagy is akkor hozták, de vasárnapig semmi bajom nem volt, de így, hogy nem tudok felmenni egy wifi hálozatra, elég szánalmas, még jó, hogy anno vettem network adaptert, így kábelen keresztül megy...
egyébént ha valahogy megoldódik ok, de cserébe tuti nem fogok belemenni... mert sokan szívnak a csere darabbal is...
azon agyalok, hogy újrarakni a rendszert, de nem hiszem, hogy az sokat megoldana, mert bementem a recovery részbe mikor bekapcsoljuk a gépet cmd+R, és ott sem tud csatlakozni a wifihez....
A vicc, hogy apple airport expressel viszont megy az 5ghz..... csak az sajnos nem viszi át a sebességet.
-
Criton
veterán
válasz
trisztan94 #18154 üzenetére
Nagyon úgy fest, hogy ebből reggel Apple Support lesz, vagy ha ott sem tudnak mit mondani, akkor szerviz.
Ami nagyon érdekes, hogy egyik nap meg megy, utána meg nem...semmihez nem nyúltam, semmit sem állítottam át, szóval komolyan nem értem. iPad, iPhone5S, AppleTV probléma nélkül felmegy... Apple Community oldal viszont tele van hasonló hibával mint ami nekem van, és 2011 óta van ilyen....de az ott kapott megoldások sem segítenek, de nem csak nekem, hanem másoknak sem. Valaki cseréltette a gépet, és Apple cserélte is neki, de ez akkor sem megoldás, hogy még ők sem tudják, hogy mi a probléma, főleg egy ilyen drága gépnél... -
Criton
veterán
válasz
trisztan94 #18149 üzenetére
semmi változás
-
Criton
veterán
válasz
trisztan94 #18147 üzenetére
ezt egy kicsit magyarra? bocsi, de nem akarom félrefordítani
-
Criton
veterán
válasz
trisztan94 #18143 üzenetére
-
válasz
trisztan94 #18099 üzenetére
Nos, ezt is kipróbáltuk. Random szerűen működik, vagy nem. X-akta...
(#18101) irgum:
Igen, ezzel nincs gond.
Most jöttem el egy másik helyre. Az út kb. fél óra volt. Felnyitottam és a desktop fogadott. Jelszót megint nem kért, pedig 5 percre volt állítva. -
biker
nagyúr
válasz
trisztan94 #18062 üzenetére
win alatt se ctrl+f5 hanem ctrl+shift+f5, mac safari és chrme alatt alt+shift+f5 azt hiszem
-
Ragnar95
félisten
válasz
trisztan94 #18045 üzenetére
PS nem lesz használatban egyáltalán.
-
allein
addikt
válasz
trisztan94 #18002 üzenetére
Na ja
Maradok parallelsnél, főnököt rábeszélem, hogy a software aktiválási díját fizesse ki
-
kukucskad
tag
válasz
trisztan94 #17964 üzenetére
Elég drága... A teszt végén 199$-t ír. Biztos van 13-asra is hasonló alternatíva. Esztétikus kis darab.
-
allein
addikt
válasz
trisztan94 #17947 üzenetére
Köszönöm szépen (#17948) biker, neked is
-
Dtomi
őstag
válasz
trisztan94 #17936 üzenetére
És vagy 300 ilyen és ehhez hasonló forog egész nap
letöltés
-
Criton
veterán
válasz
trisztan94 #17846 üzenetére
HD-Tune alternatíváját keresem, minden amit az a program tud.
-
runner 125
nagyúr
válasz
trisztan94 #17798 üzenetére
Telefonhoz pont olyan belecsúsztatható tokot használok én is, iCase. Nagyon bevált.
Criton
Ha, jó minőségűt veszel, akkor szinte kizárt. A 4-esem kezdetek óta olyan tokban van. Soha nem volt rajta fólia elől, most is karcmentes.
-
Criton
veterán
válasz
trisztan94 #17798 üzenetére
A "bebújós" tokban is tud karcolódni.
-
runner 125
nagyúr
válasz
trisztan94 #17729 üzenetére
Kár.
Ha, az összes Tucano tokon rajta van, akkor már típust kell nézzek.
Köszi. -
allein
addikt
válasz
trisztan94 #17683 üzenetére
Értem és köszönöm a válaszod. Viszont nekem ez így nem jó, mert tovább küldöm a csv-t és a raktárunk a windowson elmentett beállítások szerint tudja beolvasni a fájlt, minden fájl és ANSI
Szövegszerkesztőben belenéztem a kódolási listába és nuku ansi
Van mód arra, hogy más szövegszerkesztőt használjak macen aminek a segítségével tudok menteni az említett beállításokkal?
-
Criton
veterán
válasz
trisztan94 #17662 üzenetére
Safari alatt van csak gondom, mert mindenre az az üzenet jön, hogy a VLC plugin nem támogatja.
Ha a NAS-t mint hálózati meghajtó felcsatolom, akkor probléma nélkül le tudom játszani a filmeket. -
Kommy
veterán
válasz
trisztan94 #17616 üzenetére
Amúgy szerintem a 90% fel sincs sorolva amit javítanak.
Nálam sikerült a mail-t elrontani csak homokórázik, és természetesen a gmail accountnál.
Kikapcsoltam a System Preferences / internet accounts alatt a gamilt és egyből megy a mail.
-
Tim82
félisten
válasz
trisztan94 #17588 üzenetére
Az első mutatja a jelenlegi töltöttséget (current charge) a jelenlegi kapacitáshoz (maximum charge -> azonosnak kell lennie a lentebbi részen lévő current capacity adattal) mérve, a második pedig azt, hogy a gyári, eredeti, 100%-os kapacitáshoz képest mi a jelenlegi kapacitása az akkudnak.
-
PiE137
senior tag
válasz
trisztan94 #17542 üzenetére
Közben megoldódott, de azért köszönöm szépen a keresgélésed!
Youtube-on találtam egy tutorialt, ahol az ultraiso nevű appal mutatták be, h kell bootable flasht kreálni.
Amire a transmac nem volt képes, ezzel működött! -
PiE137
senior tag
válasz
trisztan94 #17537 üzenetére
Sajnos nem.
Win-es géppel sehogy nem lehet megoldani? -
_Csaba_
senior tag
válasz
trisztan94 #17526 üzenetére
Nálam mi állítódhatott el, nincs tipped esetleg?
-
allein
addikt
válasz
trisztan94 #17473 üzenetére
Jobb illetve bal click beállítása, hogyan működik, tudna segíteni valaki ebben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest