- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
buci30 #40695 üzenetére
MacBook AirEarly 2015
Idén kapott az alapmodell is 8GB RAM-ot, de ezen kívül 1:1-ben ugyanaz maradt, ezért nem szokták 2016-osnak hívni, tehát a 2015-ös modell a legújabb. -
Ragnar95
félisten
válasz
buci30 #40691 üzenetére
BT van abban a gépben is, csak nem 4.0
AirDrophoz sajnos nem csak BT 4.0 kell, a csillagok szerencsés együttállása is, hogy működjön, mert sokaknál nagyon megbízhatatlanul üzemel.
A leírt felhasználásra ahogy TigerCat kolléga is mondta, bőven elég az Air széria, mostmár alapból 8GB RAM-mal érkeznek, így LR-nál nem lesz baj a memóriával, ha pedig 256GB-os modellt veszel, akkor a tárhely se lesz kevés. -
TheMarci
addikt
-
janitor01
tag
válasz
buci30 #24702 üzenetére
A kulcsakrika csak elmenti a jelszavaidat. A 1passsword viszont generál neked egy elég biztonságos jelszót majd azt elmenti. Elvben ezután neked csak egyetlen jelszavadat kell megjegyezni (a 1passt-t) és azzal vagy iphone 5s től felfelé csak az ujjlenyomatoddal be tudsz lépni mindenhova. Természetesen ahhoz, hogy a jelszavaid igazán igazán biztonságosak legyenek a 1 passwordös jelszavadnak megfelelően bonyolultnak kell lennie és időközönként cserélgetni is kell.
Szerintem ez egy nagy divatbaromság. Akinek a meló megköveteli a biztonságot az sosem bízná a jelszavait 3. félre.Magán emberként pedig nem értem minek ez a védelem. Ha már valami akkor a két lépcsős autentikáció elég egy privát usernek.
-
Ragnar95
félisten
válasz
buci30 #22234 üzenetére
1. Azt látod iCloud.com-n, amit szinkronizál is az iCloud, nem csak backupot készít, tehát mail, kontaktok, naptár, jegyzetek, emlékeztetők, iWork. Minden mást csak az iOS-t/OSX-et futtató eszközeiden látsz az azott Apple ID-vel belépve és backupot visszaállítva.
2.Tudtommal mióta nincs exchange ingyenes fiókokhoz gmailnél, sehogy. -
-
irgum
addikt
-
TheMarci
addikt
válasz
buci30 #19418 üzenetére
Akksi élettartalmát lemerülésekben mérik, úgy is tervezik, x merülést bír minden akksi. Tök mindegy, hogy 3x merül 20%-ot, vagy 1x 60%-ot, ugyanannak számít. Minél többet merül, annál jobban használódik el. Amikor töltőn van, nagyon keveset merül.
A gépem 2.5 éves, 94%-os az akksi, 200 ciklus, sosem kapcsolom ki, csak lehajtom a tetejét, és amikor csak tudom, töltőről használom.
-
rjg
őstag
-
buci30
addikt
válasz
buci30 #19126 üzenetére
Megcsináltam így de így se jó
http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/36343/P0/partició 1
MS-DOS (FAT)
Lent fő rendszer inditó rekord
és így se ismeri fel a win7Asszem szét fogom törni a gépet vagy a pendrivet egész délután ezzel szopok
-
KMan
őstag
-
buci30
addikt
válasz
buci30 #18765 üzenetére
Ha én Mac gépről vagy telefonról szeretnék képet nyomtatni de nem teljes A4 nagyságba akkor azt csak úgy tudom megoldani ,ha előtte megszerkesztem ,hogy pl A4-re 4kép menjen és úgy nyomtatom ki?
Tehát nem közvetlen a képnézőből mert akkor a elkészített méretbe nyomtatná ami ugye kb kisebb plakát nagyságúErre a célra melyik a legjobb app?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- SUSE Linux
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest