Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
Hát nekem egy év után már bőven 94-95% körül szokott lenni. A 12 PM 84% a 14 PM 87% volt mikor eladtam. Előbbibe cseréltetnem is kellett az akksit, különben nem ment volna el könnyen. Szerintem meg jó dolog, kicsit olyan, mint mikor egy autóba nézik mennyi km van.
Nyilván túl van ez tolva picit én is úgy gondolom, de azt is megértem, aki használtan vesz telót, akkor van némi rálátása az árra, hogy kell e kiadni +40000-et a közeljövőben.
Amúgy például a 14-nél használtam én is az optimalizált akkumulátor töltést végig, valamint nem engedtem 20% közelébe sem és mégis ugyanúgy degradálódott… -
Navaren
aktív tag
Elvileg ugye nem azért került bele, hogy a használt modell eladásakor mutogatni lehessen, hanem hogy az iOS 11 óriási PR bakiját utólag igazolja a tulajok előtt, azaz hogy a régebbi telefon márpedig nem azért direkt lassabb, hogy vegyél újat, hanem hogy lásd, ha az akku fáradt és nem képes kiszolgálni a telefon által egyébként nyújtani képes maximális teljesítményt.
iOS 12 óta sok ilyen PR - ügyeskedést jött be, többek között ugye az is, amit épp most vettek ki megint iOS 18-ban: hogy a CPU órajeleket instant maxra húzza a rendszer terhelés alatt, nem pedig fokozatosan pörög fel a chipset, ezzel is a sebességérzetet növelendő.Hogy azóta mi nőtt ki az akku monitorozásból, állapotkijelzésből, stb., az egy másik kérdés, de minimum megmosolyogtató, hogy minden iPhone topikban ciklikusan előkerül a téma néhány hetente, és pörögnek rajta az emberek pár tucat hozzászólásnyit.
-
Zsolt,72
senior tag
„Egy eladásnál az android vevőt érdeklik ezek a dolgok? Nem, mert nincs benne ez az elcseszett bullshit a rendszerben.”
Hamarosan a robotos felhasználók között is el fog indulni az állapot figyelgetése:
Ezt is sikerült átvenniük az iOS-ből, némi késéssel…
Egyebekben maximálisan egyetértek veled, magam is pont így használom az akkut. Nem szükséges figyelgetni, csak használni, ahogy jólesik, nyugodtan rá lehet tölteni, ez már nem a kilencvenes évek technológiája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Könyvajánló
- Villanyszerelés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bestbuy játékok
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest