- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
Hát nekem egy év után már bőven 94-95% körül szokott lenni. A 12 PM 84% a 14 PM 87% volt mikor eladtam. Előbbibe cseréltetnem is kellett az akksit, különben nem ment volna el könnyen. Szerintem meg jó dolog, kicsit olyan, mint mikor egy autóba nézik mennyi km van.
Nyilván túl van ez tolva picit én is úgy gondolom, de azt is megértem, aki használtan vesz telót, akkor van némi rálátása az árra, hogy kell e kiadni +40000-et a közeljövőben.
Amúgy például a 14-nél használtam én is az optimalizált akkumulátor töltést végig, valamint nem engedtem 20% közelébe sem és mégis ugyanúgy degradálódott… -
Navaren
aktív tag
Elvileg ugye nem azért került bele, hogy a használt modell eladásakor mutogatni lehessen, hanem hogy az iOS 11 óriási PR bakiját utólag igazolja a tulajok előtt, azaz hogy a régebbi telefon márpedig nem azért direkt lassabb, hogy vegyél újat, hanem hogy lásd, ha az akku fáradt és nem képes kiszolgálni a telefon által egyébként nyújtani képes maximális teljesítményt.
iOS 12 óta sok ilyen PR - ügyeskedést jött be, többek között ugye az is, amit épp most vettek ki megint iOS 18-ban: hogy a CPU órajeleket instant maxra húzza a rendszer terhelés alatt, nem pedig fokozatosan pörög fel a chipset, ezzel is a sebességérzetet növelendő.Hogy azóta mi nőtt ki az akku monitorozásból, állapotkijelzésből, stb., az egy másik kérdés, de minimum megmosolyogtató, hogy minden iPhone topikban ciklikusan előkerül a téma néhány hetente, és pörögnek rajta az emberek pár tucat hozzászólásnyit.
-
Zsolt,72
senior tag
„Egy eladásnál az android vevőt érdeklik ezek a dolgok? Nem, mert nincs benne ez az elcseszett bullshit a rendszerben.”
Hamarosan a robotos felhasználók között is el fog indulni az állapot figyelgetése:
Ezt is sikerült átvenniük az iOS-ből, némi késéssel…
Egyebekben maximálisan egyetértek veled, magam is pont így használom az akkut. Nem szükséges figyelgetni, csak használni, ahogy jólesik, nyugodtan rá lehet tölteni, ez már nem a kilencvenes évek technológiája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest