- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
fehér_ember #1649 üzenetére
Igen nekem is volt két DAC-om is Androidos telefonnal, ami nálam nem volt tökéletes, az egyik DAC-nál megszakadt a lejátszás, viszont akiknek eladtam, szintén Androidos telefonhoz, ott hibátlan volt, tehát nálam volt a probléma. Amúgy a gyártói oldal is azt írja, hogy a Te DAC-od iOS és Android kompatibilis hivatalosan, de a legjobb lenne a két linken lévő boltok valamelyikét felhívni és lehet ők is mondanak biztosat, akár tapasztalatból, de az is lehet, hogy a gyártót megkérdezik. Illetve az is opció, ha jól értem, hogy a DAC megvan, de a telefon még nincs, esetleg ha ideírod melyik városban laksz, lehet valamelyik fórumtag aki szintén ott lakik és már van telefonja, hajlana rá, hogy leültök egy kávézóban és le tudod tesztelni. Én biztos segítenék, pécsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Microsoft Excel topic
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest