- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
vadkörte #268 üzenetére
Én édesapámnak vettem ezt a Redmi 10 Pro-t, ami bár 120Hz-es kijelzős, de faultból 60Hz-en ment.
Kiadtak rá egy olyan frissítést, ami megölte, hogy később tudjon bármilyen update-t leszedni magára, úgyhogy nekem kellett manuálisan leszedni valami nemhivatalos oldalról a legfrissebb image és gépről fel flashelni rá. Már így is egy több mint egy éves image volt tavalyi security update-el.
Miközben a Redmi 10 Pro-nál régebbi iPhone 12-m most kapta meg az iOS 18-at s nagy meglepetésemre, még pörgősebb is lett tőle. S vagy még 2-3 főverziót kapni is fog.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minőségi alapmobil, aminek az új funkciói közül alig elérhető valami a termékstart napján.
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest