- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
A MM/Euronics/Vodafone szentháromságban tapogattam sima 16-ot is. A rózsaszín sötétebb bugyirózsaszín. Tinilányok/éltmódpi***k/raptorok kezében el tudom képzelni de 30-40-es pasiéban kevésbé.
A kék szokatlan, de amúgy szép. Sötét strandkorlát kéknek nevezném.
A zöld, hmmm... fura. Fura, meglepő de szép. A fekete meg a fehér az tiszta. A fekete nagyonfekete, a fehér nagyonfehér (ezek a színek a Pro és a sima esetében szerintem 99,9%-ban egyformák) -
Rage47
veterán
Ebben a videóban jól látni a színeket sztem.
Én is zöldet választottam. -
janeszgol
félisten
Na ilyenkor sajnálom, hogy még nem mentem neki komolyabban az ájfónnak. 15 Plusom is van és sima 16 is. Sim nélkül iOS frissítéssel, kamerázással alig merült jobban a sima 16. Bevittem melóhelyre, ahol a munkatársak nézegették. 11 óra alatt wifivel 9%-ot merült a sima 16. A Plus 5-6%-ot, de csak egy ember nézte meg azt tavaly.
De ezt ne vedd relevánsnak. Meg sima 11 után a sima 16-ot vedd a mérete miatt szvsz. A Plus gusztustalan nagy már nekem. (A plusz ram, AI, lényegesen erősebb SoC miatt nem is szólva. Ja meg a jobb kamera miatt.)
-
csaba1203
addikt
Nálam az lett a megoldás, hogy felét kicsengettem egybe a másik felét pedig 12 havi részletre így kevésbé fájt, mintha agyösszegben fizettem volna....
A minivel sem volt semmi bajom soha csak hát eljárt felette az idő kicsit gyenge volt már az üzemideje és nem szerettem volna akksi cserét szponzorálni.
Majd az új gazdája megoldja. -
vadkörte
addikt
Az én lélektani határomat a 16Pro ára sokszorosan átlépte. Gürcöltem eleget, szóval úgy döntöttem magasról lesz..., megérdemlem!
Kicsit tartottam tőle, hogy 12 év android után hogyan fogom megszokni, de csak kb. egy délutánba telt.(A MacOS-sel tavaly kb. 1 hétig birkóztunk) Szerintem anyudat sem kell majd sokáig tanítani.
-
vadkörte
addikt
Az újabb SoC, a több RAM és a fejlettebb akkukezelés talán időállóbbá teszi a 16-os sorozatot. Ha nincs szükséges a Pro funkcióira és együtt tudsz élni a sima 16-osokkal egy sima 16, vagy 16 Plus sem lenne rossz választás.
Az eddigi napok tapasztalatai alapján egy valamivel nem tudok kibékülni, maximum együtt élni. Az pedig az üzemideje. Az előző telefonommal - Motorola G60 - egyszer kipróbáltam meddig bírja. 17 nap után én untam meg és tettem töltőre. A 16Pro-val eddig 3-4 nap a maximumom. Ez nem jelenti azt, hogy visszavágyok...
[Aszkéta Moto G60]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest