Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Nem feltétlenül SOMA, de valami scifi jellegű lesz a következő Frictional Games játék az első teaser alapján
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A SOMA-hoz keresek olyan MOD-okat és Custom Content-eket, amik "önmagukban is megállják a helyüket", mint játék. Tehát vannak rendes "pályák", kidolgozott játékmenet, esetleg story, stb. és nem csak valami rövid "demó" féleség. Kb. úgy, ahogy az a komolyabb Half Life 2 MOD-okkal szokott lenni.
Tudtok ilyeneket ajánlani?
THX!
-
Archttila
veterán
Belefutottam egy olyan BUG-ba, hogy a Tetha állomáson a liftes résznél nem jön a szörny
és miután frissítem a Chipet és lemegyek a lifttel ott sem történik semmi, így nem tudok továbbmenni.
Hiába töltöm vissza akkor sem jön a szörny
Nem semmi BUG!
-
-
rezy89
tag
Nekem ez majd marad Ps4-en, kár hogy ott nincs magyar felirat
kevés a laptopom hozzá... -
-
whitezo88
nagyúr
Mivel akciós Steamen megvettem, nagyon bejön. Hogyhogy a fórumon halott a topic? Most tartok 3 óra után a crashelt vonat után. Jó kis Amnesia, Bioshock feeling.
-
-
rezy89
tag
Üdv! Na feltelepítettem, de elég gyeszurán fut valahogy
Minden grafikai beállítást levettem de így is csak kb 22 fps körül mozog, már ahogy megtudom ítélni szemmel... laptopot lehet valahogy tuningolni? Beállítottam, hogy a vga inkáébb a teljesítményre menjen az energiatakarékosság helyett, így vmivel jobb mint az elején, de még így is pengeélen táncol. -
-

Ilyen beállításokkal.
Szerintem mindenképpen próbáld ki, mert pl az árnyékokat teljesen kilehet lőni, ami azért sokszor jelent +FPS-t
-
rezy89
tag
-
-
rezy89
tag
Üdv! Találtam egy topikot erről a játékról, viszont nem nagyon szólogatnak hozzá, ezért nyitottam egyet ha nem bánjátok! Az érdekelne, hogy vajon elfutna-e egy közepes szinten az öregedő kis laptopomon ez a játék... Laptop: Asus X54HR SO310D Intel Pentium Cpu B970 2*2,3 ghz processzor, Amd Radeon Hd 7400 (1gb) Vga, 4 gb Ram a főbb ismérvei! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Microsoft Excel topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és miután frissítem a Chipet és lemegyek a lifttel ott sem történik semmi, így nem tudok továbbmenni.
kevés a laptopom hozzá...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)