Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Bazs1981
üzenetére
megbízhatóbb. ha összeszedi magát a galaxy vagy ráérsz állítgatni, akkor tud akár jobbat is. de előveszem és lövök kategóriában a 15pm nagy fölénnyel leveri. 2 nagy gondom van vele, a színkezelése nem az igazi, mesterséges fényben a vörösből ilyen fakó valamit csinál (ezért utáltam annó a SE k850-et is
) a fehérből meg kékeset. Előbbire találtam külföldi oldalon is példát, nekem csak a lifthívógomb volt jó tesztalanynak, ami piros kellene hogy legyen, de valami magenta lett belőle, de itt egy jobb példa:
a másik pedig, hogy mozgó dolgot tényleg esélytelen vele meglőni. vagy nagy mák kell hozzá.
ezen kívül a hdr nem olyan "dramatikus", de ez kinek a pap kinek a papné. Plusz tényleg nagyon nagyon meríti ha kamerázol.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) a fehérből meg kékeset. Előbbire találtam külföldi oldalon is példát, nekem csak a lifthívógomb volt jó tesztalanynak, ami piros kellene hogy legyen, de valami magenta lett belőle, de itt egy jobb példa: