- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz Fuxosbömis #50 üzenetére
Nekem se tetszik, de egyéni ízlés kérdése. Szerencsére nőkben se mindenki ugyanazt szereti.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz Fuxosbömis #50 üzenetére
Az úgy sokkal jobb lenne, igazad van..
-
Antosz
tag
válasz 7Heads Drago #46 üzenetére
Egy Apple logo matricát amit felba...hatsz a kocsid hátuljára.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
-
aktív tag
válasz 7Heads Drago #46 üzenetére
Az iPhonehoz mit is kapsz még a kábelen kívül?
Céges logo-t, [matrica] formájában és SIM kiszedő tűt.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 iPhone 8 Plus • Redmi Buds 4 Active • Mercedes Benz W124 200D
-
7Heads Drago
veterán
És ez amúgy milyen formában védi a környezetet? Nem sok helyen láttam eddig.
Tű se lesz már sokáig...
Érdekes az hogy az amcsiknál csak esim van, ázsiban meg 2 normál sim-es. A telo mérete meg ugyanaz. Vagyis igazából semmit se spóroltak vele.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
aktív tag
Én sem értem, mert nem én vagyok a célközönsége. Az első vásárlás után, a kicsomagolás során meg is lepett, amikor rátaláltam. Azóta már van 10 darab, mindegyik matrica az eredeti dobozában került a gyűjteménybe.
-
aktív tag
válasz 7Heads Drago #59 üzenetére
Kína nem egyenlő Ázsiával. Kizárólag a kontinentális Kínán kerül forgalomba kettős fizikai SIM-kártyával az iPhone, a helyi (tehát kínai) szabályozásnak eleget téve, tehát nem a fejlesztők saját döntése miatt.
A környezetvédelemmel kapcsolatos kérdésedet nem értem, ugyanis egy szót sem írtam ezzel kapcsolatosan a válaszomban. 🙂 iPhone 15 iPhone 8 Plus • Redmi Buds 4 Active • Mercedes Benz W124 200D
-
aktív tag
Az első iPhone után érkezett még 4 másik, azok matricáit én sem láttam. Csak sejtem, hogy nem maradt ki belőle s így a dobozban maradt (a többi töltő, fülhallgató és vezeték mellett, amikhez szintén nem nyúltam hozzá). Nekem jól jött, hogy a 13-as mellé nem érkezett se adapter, se fülhallgató, úgysem volna rájuk szükségem.🙂
-
mg1992mg
senior tag
Halkan hozzátenném, hogy azért is csak usb 2.0 van benne, mert a chip (A16) nem támogatja a 3.0-t (és ez kb sehol nincs említve, csak hogy fúj 2.0..). Persze, abba is bele lehetne kötni, hogy ezt még is hogy sikerült a drága Apple-nek, de az már más tészta...
-
Fecó 11
tag
Sziasztok! Nekem úgy tünik hogy a negatívumok fele más gyártókra is igaz, és már elfogadott csak kellett valamit írni.
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
Ez most komoly?
Nincs belőle piros, csak ezek a halvány valamik? -
Navaren
aktív tag
A bejelentés topikban elég jól ki lett ez már vesézve, nem bánnám, ha nem feszülne rá az itteni fórum is megint.
Gáz az USB 2.0 sebesség, ehhez nem fér semmi kétség, de Almáék már jónéhány éve tudatosan tolják a user bázist a vezeték nélküli adatmozgatás fele (ökoszisztémán belül meg aztán pláne), így pusztán azon felül, hogy leírni is fura, hogy 2023-ban adnak még ki új csúcs(?)telefont így, a gyakorlatban azért nagyobb ennek a füstje, mint a lángja.
Azok a userek pedig, akik rendszeresen mozgatnak gigabyte-okat a telefon és PC között kábelen, nos, nekik pedig szerencsére bőven adott már alternatíva, akár házon belül is.
Valahol olyan ez, mint a jack csatlakozó, hogy van, akinek semmi nem pótolhatja a hiányát, mert úgy és azt a fülest szereti használni, amit megszeretett, megszokott, de közben azért csak tolja az egész ipar a usereket a Wireless Buds-ok felé.
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
aktív tag
-
batai15
félisten
válasz lemonalma23 #83 üzenetére
Hát igen fröcsögés amikor leírod a fanboyoknak a véleményed és nekik nem tetszik.
Neked is -> VIP tagság ha nem tetszik.
Elképzelem egyesek arcát hogy jujj csúnya emberke rosszat mert mondani és forrongnak.
Mit kellene érteni ? Hogy tapsoljak két kézzel hogy továbbra sincs magasabb kép frissítés miközben lassan a legalja Android is tudja ? Vagy nem értem mi az élet értelme ?
A fanboyok meg egyenesen imádják és várják hogy valakibe bele tudjanak kötni és foggal körömmel védeni.
Felkészül majd a trollnak kiáltás,és a helyes írás .
Bocs évek óta nem volt részem ph vitába, furcsa hogy semmi se változik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest