Hirdetés
-
Mobilarena
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
válasz
inf3rno #31528 üzenetére
Ez sok mindentől függ szerintem. Én pl. az egyik hazai pénzintézetnél tudtam úgy sok-sok ügyet intézni, hogy semmilyen személyazonosításra szolgáló okmányt nem kért el tőlem az ügyintéző. Hogyan? Valószínűleg elfelejtette, hogy az előttem kb. 2 perc alatt végzőtől kérte el.
Én pedig azzal indítottam az ügyintézést, hogy haláleseti kedvezményezettet szeretnék megjelölni. Hozott papír alapú nyomtatványt, amire felvezettem a személyes adataimat, illetve a kedvezményezett adatait. Elnézést kértem, hogy az ügyfélszámomat nem tudom, de nem is kellett, mert mondta, hogy azt majd ő ráírja a rendszerből lekérve. Módosíttattam telefonszámot, csináltattam netbank hozzáférést. Majd az ügyintézés végén megkérdeztem, hogy Önöknél még egy okmányt sem kell bemutatni az ügyintézéshez?
Kissé megdöbbent majd előadta, hogy de hát azzal indítottuk az ügyintézést, különben hogyan kérte volna le az adatokat a rendszerből?
Mondom úgy, hogy felírtam a nyomtatványra és onnan.
Az okmányom pedig mindvégig a mellettem lévő székre tett kabátom zsebében volt. Ekkor jött azzal, hogy de az aláírást összehasonlította a rendszerben lévő aláírás mintával
Hát persze, hogy össze...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- HP 17,3"FullHD IPS,core i5,GT930MX 2/4GB VGA,Vil.bill.16GB RAM,SSD,Szép
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest