- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Az idősebb korosztály sem tud normálisan írni szóval m1, na meg ne általánosíts senkit. Segítséget kért nem kioktatást és közöd nincs hozzá, hogy neveli valaki a gyerekét. Majd ha neked lesz/van akkor úgy neveled ahogy akarod. Ilyen dumát olvasni ezen a fórumon, hát ez nagy
Nálunk a 3 éves unokaöcsém is tud okostelefonon youtubeozni (mese, állatos videók) ezt dolgozd fel..
-
drmotto
őstag
Nem láttam, nem is érdekel igazán. Nem az én területem/feladatom. Én csak nevelem a gyereket itthon, 10 évesen érthetően beszél, olvas, ír.
De tudod mit? Szólok is hétfőn itt a fideszes főnöknek, hogy nyújtsanak már be egy módosítót a parlamentben, hogy 18 alatt ne telefonozzon az a büdös kölök, mert nekem se volt neki se legyen jó.
Sőt mindjárt felmegyek és ki is zavarom a kertbe kapálni, hozzon valami hasznot is, így iskolaszünet idején...
Azért mert neked szar volt a gyerekkorod (szigorúan ebből a szempontból) még hadd ne tegyem azzá a mai gyerekekét.
Téma részemről lezárva, mert a veled való vita miatt már nem látszanak az általam ajánlott játékok...@(#18523) Neeko
Egyel feletted ott vannak a lányom kedvencei. -
Sőt, sokkal hasznosabb ha szabadidejében hegedülni tanul és sportol valamit illetve társadalmi munkát végez, persze csak zongora tanulás után.
Ne legyél már ennyire fásult. Am. én például nem tudok mozgó járművön hosszabb ideig olvasni, egy idő után rosszul érzem magam. Úgyhogy néha az ördögi játékokhoz folyamodom.
-
drmotto
őstag
Tipikus negyvenes szöveg. Az lemaradt hogy menjen ki a térre játszani, meg bezzeg az én időmben...
Láttál te már negyedikes gyereket? Az enyém például tud írni, olvasni, és sok esetben jobban kezeli a számítógépet/telefont mint az ötvenes kollégám, aki megijed ha bármi megjelenik a monitoron. Hová akarod hanyagolni, amikor tőlünk pár országgal balra nem táskával hanem tablettel járnak iskolába, és digitálisan megy az oktatás? Maradjunk le ebben is, nem csak a nyelvtanulásban?
Off vége mert nem fog senki ajánlani játékot.Az én lányom kedvencei:
My Talking Angela
Princess Libby: Tea Party -
Sonja
nagyúr
Van már Gameplay is a Titan Quest-ből!
Szvsz egy az egyben a PC-s játék, mobil irányításra szabva!
-
Darth_Revan
veterán
Sajnos nem talaltam fps kijelzo programot, ami mukodne nekem. Max a Gamebench lenne jo, de ahoz meg root kell.
Az fps erzes alapjan 30-60 kozott mozog.
Jovoheten teszek probat x1 alatt is, ott elvileg stabil 60 fps 1080p felbontasban.
Mint irtam csak Shield-re vasarolhato meg, igy ertelemszeruen Shield Tablet a tablagep k1 cpu-val(Amugy meg nincs mukodo viragbolti verzio, igy mas estkozon meg nem lehet kiprobalni
)
-
saelin
veterán
Nem rossz ez sem, de univerzális emuként vannak hiányosságai, amit jobban tudnak a direkten egy platformot emuláló appok.
- GBA-nál nem tud linket (multiplayert), míg a My boy emulatora igen, ha jól tudom nincs fast forward sem benne, ami pl egy pokemonnál szép halál.
- PSX-nél kevés grafikai beállítás. Az ePSXe jobb ebben is, mert vannak játékok, amik másfajta graf beállítást igényelnek a hibátlan működésért.
- N64-nél megint kevés a grafikai beállítás, ua mint psx-nél - mondjuk erre a platformra androidon úgysincs normális működő emu...
- SNES kb jó, de itt sincs fast forward. No, meg van cloud save a fentebb linkeltben.Összességében jó, de aki komolyabban emuzik, annak vannak jobb megoldások androidra és szerintem túl sok a kompromisszum ahhoz, hogy mindenem egy appból indítsam. Természetesen amit leírtam az a saját véleményem, nem pedig szentírás, viszont a psx-nél ajánlott az epsxe használata! Nincs annál jobb. A többire jó lehet a classic, ha az ember tud nélkülözni pár feature-t.
Ui: Persze az általam ajánlottak mind fizetősek, de ennyit megérnek a jó support és kompatibilitás miatt!
-
CB
senior tag
Én is egy nosztalgikus hangulatomban kerestem rá, és láss csodát.....valaki megcsinálta.
Természetesen a grafika sokkal jobb, mint az ős játékban.
Az egészben a legjobb, hogy joy paddal is irányítható, így teljesen konzolos élményt nyújt.A retro mód is ugyan azzal a grafikával készült, mint a normál mód. Hogy a pályák ugyan azok-e, mint a C64-es korszakban, nem tudom, mert az akkori pályákra már nem emlékszem.
Én egy Super Mario-t is kipróbálnék, de csak a 2D változatát, ami hasonlít a Giana-ra. De még nem találtam.
-
csadi0011
őstag
Megköszönném !
Ha nem haragszol meg feltennék kérdéseket róla
Milyen játékokhoz használod? Emulátorokhoz elég rajta a gomb? Mennyire kényelmes a cipelése? Telefon mellett elfér egy övtatyiban, vagy zsebben? Tovább bírja egy töltéssel, mint a telefon kettővel? (ez azért fontos, mert általában van nálam hordozható töltő, hogy még egy teljes töltésem legyen). Van valami zavaró tényezője a használatot illetően? Mennyire feszíti a csuklót? Minden gombot le tudsz nyomni úgy, hogy nem okozna az gondot? A gombok jól működnek, kényelmesek? (Mondjuk viszonyításképp egy ps kontrollerhez képest) A joystick ami még nagyon érdekel. Érzékeli azt, hogy mennyire toltam el a joysticket? Pl real racingnél tudok menni gyorsulás nélkül vagy 2 állású a dolog, mintha gomb lenne? FPS játéknál lehet lassan forogni, ha csak kicsit mozgatom a sticket?Hirtelen ezek ugrottak be, hogy fontosak számomra. Nem muszáj válaszolni, ha sok
Akinek van esetleg más olcsó kontrollerje, amit ajánl, arra vonatkozóan érdekelnének ugyanezek a kérdések.
9025-ről olvastam darkmore véleményét. 9025 és 9017 között vacillálok. Van még valami, amit számításba kéne vennem? Pénz számít. -
saelin
veterán
-
Viktor77
titán
Nem kell látatlanban, 2 órád van visszakérni az árát, ha nem működne.
Amúgy ez a Joy/BT app jó. Vettem egy noname PS3 gamepadot, a telefon meg egy app sem látta, ez meg igen. Bár az analóg karokhoz, ha jól láttam, root kell, az meg nincs, de minden mást szépen felismert.
-
Fitzgerald
veterán
Ipegára a G910 firmware-t érdemes flashelni ha ilyen problémád van, ehhez itt találsz leírást.
De első körben (még mielőtt firmwaret cserélnél) vagy a fent említett USB/BT Joycenterrel próbálnám meg a touch mappinget, vagy a Tincore Keymapperrel. Ez utóbbi elég bonyolult, és a full touch mapping már addon funkciónak minősül, vagyis ha nem akarod hogy percenként ugorjon az arcodba hogy vedd meg az addont, akkor inkább vedd meg.
Jövő hét végére összedobok akkor egy kis guide-ot a Logouton, csak hogy ne vásárolgasson mindenki vaktában kontrollert, amit utána nem biztos hogy működésre tud bírni az eszközével. Aztán megkérjük majd itt az egyik modit hogy tegye be az első HSZ-be a linket.
-
Coopmouth
csendes tag
Igen a Sonic-ot találtam, legalábbis valami hasonlót. De az iszonyú nagy méretű és nem a legjobb ez a hülye mobilnet, nem is értem a szolgáltatót. -.- Na, mindegy, majd otthon megpróbálom letölteni. De még ami eszembe jutott így keresgélés közben a Lep's World sorozat nagyon jó, ha valaki nem ismeri még.
Oké, igazad van. Kipróbálom, végül is azzal nem veszítek sokat, de nem fűzök sok reményt ahhoz, hogy tetszeni fog a játék. (Ismerve magam)De ne legyen az, hogy kipróbálás nélkül elvetem. ^^
-
Slier
tag
Mivel ios topik nincs, amúgy meg a Droidosokkal jobban kijövök. Sok az Applet használók közt az idióta meg a tudatlan...
Senki nem erőlteti rád az iOS-t.
Van akinek az Android tetszik, van akinek az iOS és stb... Mindenki használja azt ami hozzá közelebb áll.
De ez olyan, hogy nekem most Androidos csere készülékem van viszont az biztos, hogy nem dobnám el érte a szifont. Ahogy mondtam kinek mi...Delerium: Szerintem meg pont fordítva.
Egy Sony Z3 fejlettebb mint egy iPhone 6. Csak a szoftver miatt használok iPhone-t. Maga a készülék nem nagy cucc.De ne offoljuk tele a topikot elvégre nem Android vs iOS topik.
-
Fitzgerald
veterán
A hardver már rendelkezésre áll egy ideje. Diablo 3 simán jöhetne.
Az egy dolog hogy a PC-s gépigény irreálisan magas a szar optimalizáció miatt.
Az egy csúnya játék, és a majdnem 4 évvel korábban megjelent Sacred 2 is szebb volt (és közel nincs olyan gépigénye mint a Diablo 3-nak).
Vannak szép játékok mobilon, de egyenlőre a legszebb mobilos játékok is "csak" a 10 éves PC játékok színvonalát hozzák. Én mondjuk még ennyit sem vártam volna ilyen rövid idő alatt.
Az első Diablo amúgy teljesen jól játszható emulátorral. -
Fitzgerald
veterán
Jó, hát most erre itt egy másik teszt, ahol meg ennek az ellenkezője látszik. lol.
A bentymárk az csak bentymárk. Persze, van amelyikben a közelébe sem ér. Megint másik tesztben (pl. Antutu) viszont utcahosszal megy el mellette a MediaTek. A 8 mag meg big.LITTLE architektúra, egyszerre sosem működik a 8.
A szintetikus tesztek is a négy darab A53-as maggal futnak, nem együtt az A7-es magokkal.#fery02
A "jelenlegi high-end készülék" kapcsán írtam, hogy nem nagy előrelépés az S5 a G2-höz képest. Kb. ugyanolyan high-end mind a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest