- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fery02 #16416 üzenetére
Ezt nem gondoltam volna,hogy ilyen gyors lesz.
Tegnap este megadta a játék az utolsó nyerőgépből megszerezhető karaktert is, így ennyi egyelőre.
Továbbra is jönnek egyébként negyed naponként a Free gift-ek, mint ahogy eddig is (értékben is ugyanúgy adnak), de természetesen nyerőgépezni nem tudunk, max gyűjteni a pénzt a későbbi frissítésekkel bekerülő karakterekhez, ha egyáltalán lesznek még. -
bostone
addikt
válasz
fery02 #16445 üzenetére
Ezek szerint készülékenként is eltérő lehet, vagy a fizetős verzióban meghagyták ezt a funkciót, mert én látom a "csúszkát" a beállításokban.
Nekem a pc nem opció, éppen nincs fölös 3-400 ezrem játékos gépre, pedig a legújabb cod nagyon csígatta a fantáziám.
Érdekes, hogy fejlődik a világ, nekem annó a színes tv jelentette a technológiai evolúció csúcspontját, amikor még tologattam a csattogós lepkét, a mai fiatalok, meg azt sem tudják mi az.
-
bostone
addikt
válasz
fery02 #16429 üzenetére
A Shadowgun-ban nagyon örültem volna a gyro-nak, pláne a deadzone-ban.
A Nova3-at annyira nem nyüstöltem még. Amikor akciózták akkor megvettem, de kellett a hely, ezért tötöltem. Most, hogy lehetőségem van kártyára áthelyezni, újra letöltöttem, de kb két órát sem nyúztam összesen.
A youtube-on próbáltam ellesni különböző játékokhoz milyen beállításokkal tolják a nagyok, de a legtöbb esetben nem passzoltak a "stílusomhoz". Szerintem rá kell érezni, közben csiszolgatni. Nálam a Modern Combat részeinél fegyvere válogatta egy időben, milyen értékre állítottam az érzékenységet, általában 5-15 vagy 15-25% között mozgott, tehát csak finomítottam a célzáson, nem elsődlegesen használtam. Az persze némileg nehezíti a helyzetet, hogy közben az ujjaddal is a célra tartasz és tényleg meg kell tanulnod, szinkronban tartani a mozgásodat a tapicskolásoddal. Arról nem is beszélve, ha picit erősebben érinted a kijelzőt, a fegyver azonnal másfelé néz (gyro hatás) és körbepuffogtatod az ellenfelet. 5 perc erre nem elég. Eleinte én is 180 fokban forgolódtam a széken.Látványnak sem lehetett utolsó.
Egyébként a Novában úgy láttam, hogy a mesterséges célzást segítő lehetőség a multiban is aktiválható.Szerintem nagyon jól kitalálta ezt a rendszert a gameloft, egy hátbaveregetést mindenképp megér. Régen én is úgy véltem, hogy az fps mobilon halott ötlet, de nem, működik, használható.
-
bostone
addikt
válasz
fery02 #16340 üzenetére
A gameloft fps játékaiban lehetőség van aktiválni a "gyrosensor-t". Olyan pontosságot tesz lehetővé, hogy célzást rásegítő rendszert ki kell kapcsoljam mert bezavar, ha például fejlövésekkel akarok operálni (ráhúzza a testre célkeresztet). Pár óra gyakorlás után nekem nem hiányzott az automata elsütő billentyű.
A szerver kereséssel nem volt problémám, a felhasználók gyér száma, amikor face to face kellett harcolni több meneten át egy veteránnal, az keserített el.Más:
Az nfs nudli-ban van valós idejű multiplayer mód? -
erikke17
őstag
válasz
fery02 #16211 üzenetére
Alapból nem kell neki, csak hogy tudjak felhőbe menteni ahhoz kell Play Games vagy G+?
ollie - No igen a felhős mentésre gondoltam. Tehát hogy ha netán újratelepítem telefont vagy tableton is tudjam folytatni.
Meg Blitz Brigade is mindig kéri G+ meg Play Games-t is...
Csak Azért kérdem, hogy a kettő kötődik e egymáshoz vagy sem..
Mert ha elég Play Games felhő mentéshez akkor fölöslegesen nem csinálok G+ profilt...
Mennyivel egyszerűbb volt régen, Save Game aztán csókolom
-
royalka
őstag
válasz
fery02 #16147 üzenetére
Beszereztem hát ezt a kis gamet, már az elejen elakadtam mikor megjelent a logo asszem, varok varok, gondolom hogy ez jo lassu game. hmm mondom rányomok hat ha, es tadam
Eloszor kicsit erthetetlen volt, de igy mar a 42. pályanál már tetszik nagyon. Köszi hogy szóba került
-
Nunder
őstag
válasz
fery02 #16136 üzenetére
Ez nekem is feltűnt, pedig még csak autós játék közelében sem voltam. Aztán látom, hogy pl. a Voxel Rush "versenyzős" játéknak minősül a Play szerint, és az ott elért pontok akár jöhetnének bármilyen autós játékból is. Innen a Driftkirály titulus, amit büszkén viselek
-
csadi0011
őstag
válasz
fery02 #16072 üzenetére
Nem szeretnélek elszomorítani, de az első napon már volt 2000.
A Smacky Cars nevű játéknál tapasztaltam csak olyat, hogy az első napokban nem volt csalás, pedig nagyon élvezetes és tényleg addiktív játék. (mondjuk nem túl populáris) Örültem neki, hogy a "mindenki" fülön láttam magam felfelé kúszni a rekordok listáján. Mniden játékon dobna ez az élmény, de túl sok az idióta -
bul07
nagyúr
válasz
fery02 #15759 üzenetére
USB hibaelhárítás / pipa
Google USB driver / pipa
Android SDK / pipa (nem csak a Adb files hanem egész telepítve)
Android adb plugin / pipaMi kell még
Nem hiszem el hogy ennél egyszerűbb megoldás nincsAmúgy az irománnyal is van bajom, biztos hogy nem kezdőknek lett írva mert alapvető lépések ki vannak hagyva, tő mondatok amit csak olyan ért meg aki járatos az egészben
Példa
Ha viszont nem szeretnénk az egész SDK-t csupán ezért letölteni, akkor töltsük le ezt a kis pakkot: Adb files
Ezután semmi ugrik tovább de hogy a letöltött cuccal mit is kellene csinálni semmi egy szó se -
-
Fitzgerald
veterán
válasz
fery02 #14698 üzenetére
S5 hardveresen nem nagy előrelépés igazából. Le is írta, hogy elsősorban nem ezért váltott.
Én is februárban váltok amúgy MT6595-re, az teljesítményben nagyjából a snapi 801-nek felel meg.
A GPU-ja gyengébb csak valamivel, de full HD kijelzőhöz még így is majdnemhogy overkill. -
Maxtreme
addikt
válasz
fery02 #14691 üzenetére
Aham.
Igazából a mindennapi használatnál nyilván nem észrevehető.
Ami nekem a G2-ből iszonyatosan hiányzott, az a bővíthetőség. gyak sokszor úgy megtelt az a 11gb (ugye 16 csak az android 5-öt kb lenyúlt) hogy még pár percet sem tudtam vele videozni.
A Kamera meg az aksi kb 1 szint (s5 egy leheletnyivel jobb talán) a játékokban a Samsung megoldása valamivel jobban teljesít.
Egyébként ha valaki bolti árat akar fizetni az S5-ért nem éri meg váltani, én nagyon olcsón megúsztam ezért is cseréltem le a G2-t. -
tomee007007
addikt
válasz
fery02 #14006 üzenetére
Nálam talán a Real Racing 3 és az AC: Pirates(mondjuk az folyamatosan pörgeti a G+ is
) meríti legjobban, ezek kb 18-20%ot merítenek óránként. Más, nagyobb hardver igényű játékok (Reckless Racing 2, Hellraid, Shadowgun, stb..) olyan 16 % körül, a kisebbek 12-14%/óra. Ezek Note 3-on értendőek.
De pl. a Note 10.1-em még így 1,5 éves korában is lazán kibír 8-8,5 órányi Real Racing 3-at....
-
saelin
veterán
válasz
fery02 #13821 üzenetére
Hasonlóan jártam a heroes of order and chaos-ban. Vettem egy hőst gyémántért - amit pénzért vettem -, de a vásárlás közben összeomlott a játék. Visszaléptem és a gemet levonta, hős sehun... Vörös fejjel írtam a suportnak, majd elcsattantam - mégiscsak 3k huf volt - és megnyugtattak, hogy kárpótolnak a hibáért. Megkaptam a hőst és a fele gyémántot is visszakaptam. A bug report jól működik, csak ott rontják el a játékaikat, hogy kijavítanak 2 bugot, jön egy update és már 3 új bug van benne. Nem tudnak programozni vagy nem tudom, kapkodnak, elég lehangoló néha. Főleg, hogy az ember kikapcsolódni szeretne, nem a bogarakat keresni... keresni... jön az az arcodba.
-
törölt tag
válasz
fery02 #13633 üzenetére
Nem is kell már többet költened. Csak farmolj, és simán meglesz minden.
Nekem kb. 1500 HUF-om van benne, ennyit nekem megért a game. De még most is nyomom, famolok a köv turfra
Én tegnap jelentkeztem a RAAD gangbe, de eddig nem invitáltak... lehet másikat kell keresnem. Egyébként itt 2 hely van még... -
törölt tag
válasz
fery02 #13618 üzenetére
Na ma reggelre megszereztem a főbosstól is a ferrarit, és úgy ahogy mondtad is, megkaptam az 50 goldot eventből, így költenem sem kellett. Egyébként az utolsó versenyen a maxos Venenoval a közelembe se ért egyszer se...
Összesen eddig több mint 9 órám van eddig benne. Nekem nagyon bejön, és remélem nemsokára frissítik is...
bostone - igen azt hallottam, de gondolom a legtöbben valamilyen gamepaddal nyomják, így én nem hiszem, hogy tudok érvényesülni majd... de kipróbálom ma.
csadi0011 - köszönöm a lehetőséget, de kipróbálnám egy kicsit máshol is.
-
törölt tag
válasz
fery02 #13613 üzenetére
Ma léptem ki a gangből, mert nagy volt az inaktivitás.
Venenoval vittem végig úgy, hogy csak a nitro nem volt maxos. Az utolsó egység ma lesz meg.
Utána veszek is 50 goldot, és elv. meglesz a boss farrarija is. Eddig 1.400 HUF-ot költöttem, +ma kell még 50 gold. Szóval nem pénz.
Én farmolni az utolsó stunt runt szoktam. Az gyors, és ált. 19k össze is jön.Ám ma vittem végig a modern combat 5-öt... hát..nem volt egy nagy cucc...
-
törölt tag
válasz
fery02 #13493 üzenetére
Pont ma jártam úgy, hogy fizettem a bossos versenyért 30goldot, és játék közbe az alkalmazás leállt....
Visszaléptem a játékba, és persze a goldot levonta... így maradt egy versenyre való goldom még, és azzal meglett a ferrari testarossaÁm igen, a mai 6500 HUF-os akcióba viszont volt még 500k pénz is, meg asszem 150 gold is az autó mellett. Ami azért nem kevés.
-
törölt tag
válasz
fery02 #13490 üzenetére
Akkor nem tartok sokkal előrébb mint te.
Eddig 900 HUF-ot fizettem, azt is goldra, hogy elnyerhessem a bossok autóját.
Sokat kell farmolni, és akkor nem lesz gond.
Egyébként kicsit tényleg fura, hogy a régi Lambo ilyen top benne, de hát a töltőképernyőn is az van. Valszeg a stáb nagy kedven autója. Nekem a legjobban a Veneno kéne...remélem nem event car... Azért még fizetnék is 2-3k HUF-ot
Ami egyébként nagyon zavar, hogy nincs benne olyan mód, amikor nincs vége, addig mész amíg nem lesz baleseted... mint pl a subway surfersbe.
-
saelin
veterán
válasz
fery02 #13437 üzenetére
Idehaza sajnos sokat számít, hogy kér e netet, vagy sem az adott játék! Főként akkor tud kellemetlen lenni, ha mindenáron a játék betöltése előtt frissíteni akarja magát, és az átlagnak 100-150 mb nete van, amiből egy játék frissítésére már nem futja. Ezt a pár megát pusztán hírek olvasásával és fórumozással le lehet fogyasztani, még számlazárás előtt. A legtöbb játék megelégszik a lassított nettel is, de teljesen más lassítva és nem lassítva netezni. Engem legalábbis irritál a lassítás.
Ha meg lehet csinálni úgy egy játékot, hogy az ne kérjen netet (mert a játékmenet nem igényli), akkor oldják is meg azt. Anno valahol olvastam, hogy a cheaterek miatt igényli a legtöbb játék a netet, de ennek ellenére mégis vannak fura eredmények, money hackek stb. Nem ér semmit sem, csak a felhasználót idegesíti (persze, már akit).
-
Fitzgerald
veterán
válasz
fery02 #12759 üzenetére
Pedig vannak sokan, szerinted miért álltak át erre az üzleti modellre?
Mindig lesz aki fizet, és amíg megéri nekik, addig marad is ez a modell.
Ez pont olyan dolog mint az, hogy itthon nagyon sokan azért keresnek 70000 forintnál kevesebb pénzt havonta, mert mindig lesz olyan szerencsétlen, aki ennyiért is hajlandó munkát vállalni. Akkor meg miért fizessenek többet?
Majd ha változik a fizetési hajlandóság és mindenkinek tele lesz a töke az IAP-vel (mi már nem érjük meg), kitalálnak mást. -
icemad
nagyúr
válasz
fery02 #12465 üzenetére
Én még csak nemrég kezdtem, de azt írták, hogy ebben már nem kell iap a végigjátszáshoz. Vagyis nem kell a vételáron felül költeni ahhoz, hogy az összes autó,pálya, extra elérhető legyen, csak versenyezni. Majd meglátjuk. Eddig tetszik.
Szerk.: Viszont én csak ezt próbáltam, az ingyenest nem, ezért nem tudom, hogy megmaradnak e a megszerzett cuccok.
-
Maxtreme
addikt
-
Delerium
senior tag
válasz
fery02 #11527 üzenetére
Az volt a legnagyobb bajom RR-rel, hogy indul a játék reklám, belépsz az autóvásárlásba, reklám. Megveszed a kocsit és akkor költs coint arra, hogy azonnal megkapd vagy vársz, aztán arra, hogy vegyél mindenféle boostot meg alkatrészt. Indul verseny, de előtte reklám. Aztán az irányítás, szerintem katasztrófa. Azonnal töröltem.
-
james001
veterán
-
james001
veterán
-
törölt tag
válasz
fery02 #11396 üzenetére
Igen. Két játék is van amikkel pont azért nem is játszok mert nem ment felhőbe. Ezek: Subway surfers, aliens drives me crazy. Titanium nálam nem jön szóba, mert nem rootolom a telefonom. Helium-al próbálkoztam, de nem akart összejönni. Bár nem is bánom.
Boom beach -el kapcsolatban. Az éjjel megtámadtak, és pár épületemet lerombolták. Vissza is néztem. Viszont mikor a falumat nézem, akkor ott van minden eredeti állapotában. Ez azért van, mert ha legyőzöd a támadókat, akkor minden épületet visszakapsz?
Másik: hogy lehet a fa óránkénti mennyiségét növelni? Fát vágni már nem tudok, mert fejleszteni kéne a főépület. De ehhez kéne a 9-es szint. Most 7-es vagyok, de alig kapok xp-t. Hogy lehet gyorsan szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest