- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
valoszinuseg szamitasa szerint,
2* kell elérni az 5 000 000-t hogy penzt tudj belole sajtolni,
legkissebb tet amit ingyen "nyerhetsz" 100 kredit.
ha az 1(€/$/£ itt is erdemes a legnagyobb valutat valasztani ugyebar)-t ingyen adja igyis
16 ezer kozepes erteku kaparost kell lenyalnod, - az 1 ami adott, szoval olyan 10 ezer kaparossal kell vegezned, ami kb 2 orankent 25 sorsjegy,
~napi 250 kaparos ha 8 orat alszol es ezzel kelsz, fekszel a plusszokkal egyutt,
7500/honap.
2 honap kell a 15 ezerhez nagyon kerekitve.
2 honap alatt 10€ bevetel ami utan persze megy az ado meg ilyenek.
az hogy mennyi idot versz el ezzel azt mar nem szamolom ki.
idotoltesnek jo.
-
braseel
tag
Én is sokáig Duolingoztam, de szókincset nehéz külön szótárazás (mármint a szavak lementése) nélkül fejleszteni vele. Előbb a Memrise nevű appot kezdtem el használni, ezzel viszont a nyelvtan szoprult háttérbe. Most a Busuu-t használom, messze a legjobb. Mindkettő megtalálható ingyenes verzióban (giybf).
-
Amur
addikt
Letöltöttem megnéztem ezt a kaparós sorsjegyes alkalmazást.
Szó szerint nem szerencsejáték kategória, kicsit megkerülős dolog!
Ugyanis pénzért nem lehet kaparós sorsjegyet venni, hanem két óránként kaparhatsz 20-at , illetve reklámnézéssel még napi 5x5-öt, ezekből tudsz pénzt és tokent nyerni, 5 millió token 5 euró. (40 kaparós után 15ezer tokenem és 1 eurom van-de szerintem az egy euro csak beetetés hogy lásd pénzt is lehet nyerni, de 10 euróig nincs kifizetés)
A paypal a leutaláshoz, nem a vásárláshoz kell. Nem látok benne IAP-ot, ezért.
Így érthető hogyan engedélyezte a google, mert nem nagyon van ilyen fenn. -
cellpeti
nagyúr
-
cikasz
őstag
ez az ? Let's race: https://playhcr.com/invite?id=VXxJbA
Bemásolom ide hátha másnak is segít. -
tzsolesz
nagyúr
Sok sikert, és jó játékot kívánok hozzá. Amúgy igazad van. A team-es dolog valóban ilyen. De ha ez vigasz, a csapatban nagyon sok olyan van, aki már 3 éve játszik, és még nem unja. Sőt, folyton újul a játék. Új járművek, új tuning kiegészítők, új pályák, új funkciók. A Fingersoft nem hagyja hogy megund.
-
A Lara Croft Relic Run-t és a Temple Run 2-t hatalmas nagy kár, hogy azokban az időkben játszottam, amikor még nem volt bennük felhőmentés, rengeteg játékidőm volt pedig mindkettőben. 😔
A Relic Run-t kb mondhatni "kijátszottam", legalábbis megszerezzem benne minden acsit.
-----------------------------
@tzsolesz: Ez aztán a szép "toborzó" szöveg, le a kalappal!
Én is játszom a játékot, de csak olyan szinten, hogy lehetőleg mindig fusson éppen benne egy ládám.
Sajnos van másik "main" játékom (NFS No Limits), ami mellé már nem fér be az időmbe, hogy csapatszinten játsszam a Hill Climb-ot. -
tzsolesz
nagyúr
Jó értelemben. Iszonyat mekkora felhasználóbázisa van. Több 10 millió.
Van benne team szekció, ahol Gold szinttől 50 fős csapathoz tudsz csatlakozni. 100 gemèrt te is létrehozhatsz egyet. A csapatok egymás ellen küzdenek 2 napos eventeken. Az eventek 4 vagy 5 pályàból állnak.
Ügyesnek és tapasztaltnak kell lenni. Rengeteg versenytipus fordulhat elő ezeken a versenyeken. Ugratás távolba, időmérő, tàvolság 1 tank benzinnel (max 2), Angry Bill időmérő ahol útközben tereptárgyak ősszezúzasa -0,5s, Pont tallérok összegyüjtése, Coin gyűjtés a holdon, ahol kicsi a gravitáció, pótkocsis időmérő, ahol konzervesfobozokat húzol amiben 20 van, mindegyik 0.5s-ot ér, minél többet ejtesz ki annàl hatrébb végzel, sorolhatnám 3 napig...
A különleges feladatokat ve lehet gyakorolni, a nagy heti egyéni eventeken. Ott is nyeremenyek vannak bizonyosan elért ponttól, de itt csak te vagy.
A játékot óriási tömeghisztéria övezi a neten, youtube-on, Facebookon.
A team óta.
Rangsor van a team-ek között, a megszerzett serlegek szám alapján. A vilagelsőség a cél. Ezért sok mindent megtesznek a játékosok érte. Egyrészt ezért is ez a világ 2 vagy 3-ik legnagyobb bevételű játéka.
De megpróbálnak egyesek csalni is, különböző módszerekkel. A legújabb az account share, amikor is egy jobb játekos a csapatból lejatsza a gyengébb jatekos team eventjét. Ezért is szűri sűrün ezt a Fingersoft. 4 óránként ad 2 ticketet amivel lehet próbálkozni. Ez nem sok akkor ha valamelyiket elrontod.
Nagyon sok új jármű van azóta 21 db. Vannak már külön tuning eszközök is az autóhoz, amiket a ládanyitogatásból kapsz a coin, gem, kinezetek mellett.Ezek külön fejleszthetők bizonyosos szintig.
Van ezek között többek között hólánc, szárny, air controll, wheel boost, overcarged turbo, afterborner, pattanó rugóláb, fuel boost, coin boost, mágnes, fume boost, trúszter mint rakéta alulra, de sorolhatnám.
Ezekkel a kiegészítőkkel taktikázol leginkább a team és egyèni eventeken.
Most elmondtam a játékból kb. 2%-ot, annyira komplex, és sokoldalú.
Ajànlom a youtube-ot, nézd meg milyen.
Jaah, én az "A-Team"leadere vagyok, de van a PH!-nak is csapata, PH! néven. Több százezer csapatból ők tegnap előtt lettek a másodikak, eszméletlen menetelés és csapat taktikázás után. Ehhez nagyon tudni kell szervezni, és nagyon sok igazi tapasztalt játekos kell. -
-
underdark
aktív tag
Nem kötelező első nap megcsinálni, ez nem az a játék amit 1nap alatt le lehet tudni
Van olyan karakter aki pl nincs is a faluban, csak pár nap-hét után jön vissza
A játék legnagyobb előnye, hogy igazából te döntöd el milyen módn játszol. Lehet csak farmerkedni, lehet a feladatokat vinni, lehet csak gyűjtögetni, foglalkozni a lakosokkal, bányászni stb. és így beletenni több száz órát simán -
_stick_
őstag
Érdekes... Belépésnél 5-ből 1-szer írja, hogy mennyi volt az idle alatt összeszedett pénz. Lehet kell az appnak még pár folt. Majd figyelem, mindenesetre nem nagy durranás, többet vártam. Az sem tetszik, hogy több mindenhez kell a gem (IAP), mint az első részben, ha jól emlékszem.
-
Ha a jövőben beférek az eventekbe, akkor dobj majd egy privit pls, jövök szívesen. Update óta tényleg nem az igazi a felhozatal, pedig eddig jó volt a group kereső redditen. Pár hónapja kb. a csapat fele carryt kér, de a patch óta ezek az eventek esélytelenek, azt hittem a társaság gyengült, de lehet tényleg az eventeket túlozták el.
-
Imádom, amikor kiírom, hogy nem vagyok eleresztve soul eggekkel és jó lenne, ha olyanok jönnének, akik tudnak segíteni elérni a very hard jutalmat, erre beesik mellég 2 fő, az egyik felét csinálja annak, amit én, a másik vagy félAFK vagy nagyon friss játékot... Agyam eldobom.
-
-
Hyperloop az végleges vagy mindig meg kell venni 25k-ért?
Akartam mondani, hogy éppen farmoltam a Nebula felé (, ránéztem és kb. 10x annyit soul egget kaptam volna 1,5 milliárd A.I. tojás után). Drónok nekem úgy tűnik, hogy kevesebbet adnak, nem is kicsivel.
Azért Edible tojásból 10 billiót összekaparni, bazz...
-
Amur
addikt
Ja egy jótanács! Ha relatíve elől vagytok valamelyik nagyobb tojásnál, akkor ne prestige-eljetek, hiába tűnik úgy hogy durva mennyiséget kaptok!! A balance miatt még annyit sem ér mint eddig..
Én sajnos elkövettem ezt a hibát, és most szenvedek hogy újra a legnagyobb bevételű tojás közelébe jussak.. -
Hát, nekem most egy nagyobbat kéne húznom, mert a 30 milliárd alappal kicsit döcögős volt a Nebula is. Próbálok legalább egy 50%-os most összekaparni, ha bírom türelemmel. Meg húsvét alkalmából egy Piggy leárazás is jól jönne.
Nekem évben nincs annyi, meg sokáig csak elvolt a játék, nem is toltam, aztán nem olyan régen álltam rá a Trophykra és utána kicsit beindult.
-
Frissítés után az út másik oldalán van, androidon. Tier 11, 12 is kapott új feljesztéseket (magasabb szint, pl: T11ben ott 10x10 helyett már 10x10x10 az érték szorzó).
Bah, fényévekre vagyok tőled.
Prestige alatt is most van kb. 3,400,000,000 soul egg bent, az gondolom semmi, ha elnyomom, kéne még egy rakat mielőtt nullázom.
-
Most lett meg a Nebula, ne szívass már.
30,665,597,613 soul egg és 36 prophecy egg + a 3xos event segítségével, nem is mertem még prestige-t nyomni, mert szerintem nem tudnám még 1x elérni.
Azt láttam, hogy a frissítéssel bekerült valami hyperloop cső, de nem kattintható, nem csinál semmit.
-
Kasya
nagyúr
A játék Setting menupontban belehet allitani, hogy a veszteséggel arányosan magától állítsa a százalékot, így nem mész pirosba akkor sem, ha "tulfejleszted". Illetve ha a tower fejlesztese mar megengedi, akkor ahhoz mérten emeli a kitermelmelést is.
Én olyan 500x tower bonusz utan tudtam mar olyan szinten tartani a fejleszteseket, hogy a Base mar csak maxon menjen.
-
janeszgol
félisten
Hazánkban a szolgáltatásokért való fizetés nem divat még annyira. Anyámnak mondtam a múltkor, aki felháborodott azon, hogy az A hitelnek van havidíja akkor is, ha nem használod (nem mész mínuszba). Mondtam neki, hogy igen lehetséges, mivel azt a pénzt úgymond fenntartják neked. Na nem kupacban az asztalon, de számítanak rá, hogy igénybe veszed.
A szoftver is ilyen. Nem megveszed (mivel a forráskódot nem adják oda), hanem használati jogot kapsz. Mint az autólízing. -
Trk.Adam87
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
Nem nagyon. Angolul vannak inkább, itt megtalálod a gyűjteményt. Esetleg van Halállabirintus, vagy van belőlük EPUB, kattintható linkekkel, de utóbbinál ugye a dobókockás részt magadnak kell csinálnod, ahogy az értékek írását is.
Egyébként épp a közelmúltban gondolkoztam el azon, hogy jó lenne ilyen telefonra, úgyhogy nekiálltam megírni. De idő hiányában nem nagyon haladok vele, egyelőre csak a szövegek betöltése és a gombok vannak meg, se harc, se adatlap, se semmi más. Viszont amint kész lesz (egyelőre egy könyvet tervezek, de utána ugyanarra az analógiára már egyszerűbb lesz a többi), akkor megosztom itt az APK-t. Play-be nem rakom fel, mert nem akarok jogi problémákat.
-
A medical tojásnál meglett a 3 planet portal, így már csak ki kell várni, hogy elérjem az 1 000 000 000 tojást és utána lesz + 500 M soul egg, az egy elég nagy boostot fog jelenteni (most van 57 millám).
Fejlesztések egy része már maxos, igazából, ha lenne még egy leárazás a piggyre, akkor feltörném, van benne több, mint 1 millió arany, abból már tudnám maxolni a maradékot.
r0by: "Ez az alkalmazás egyik eszközöddel sem kompatibilis." Snapi 845, Mi8, érdekes.
-
Amur
addikt
Egg Inc speed runt csináltam.
Első tojástól az utolsóig kicsivel több mint 10 perc alatt.
A prestige-től indítok amiért 16-17 milliárd soul egg-et kapok.
Egg Inc Speed Run
Tudom ez már beteg..de nem tudom abbahagyni még mindig ezt a játékot! -
Maxtreme
addikt
az úgy szép
Nálam a pocket mine 3 ilyen, amióta megjelent, állandó vendég az aktuális készülékemen.
Az összes karakter és kártya beszerezve, ill maxos. (aki játszott vele az sztem tudja hogy ez annyira nem egyszerű, és főleg nem rövid idő)tovább nem mutogatom... (még vagy 3x ennyi van)
Mindezt különösebb kötés nélkül. 1x vettem még a legelején "energia duplázót" valami 990ért, és ennyi.
-
Én ott még jóval gyengébb vagyok, főleg, hogy napközben nem tudok ránézni és még nem volt akciós a silo, mióta játszom. Még terraform tojással tolom, Bár ez már hozza szépen a milliós soulokat, szóval lassan ugrik megint egyet.
Köszi a dojo tippeket, tolom akkor majd én is.
-
-
Saccco
nagyúr
Kellett mondani... Tegnap megnéztem 2,5 részt...*
Úgy csináltam, mintha nem játszottam volna vele anno. Imádtam.
4-5 szintes üveg tetejű barlangokat ástam. Szökőkútas kővárat építettem a levegőbe...*közben sikerült megszerkeszteni azért a 3D nyomtató hotend tartóját is...
Érdemes ezt mobilon erőltetni? Már néztem, de eddig nem szántam rá magam...
A PC-s verziót hol érdemes megvenni?
-
jonnyjoker01
veterán
Valami algoritmus alapján vannak kiválasztva, hogy mi az amit a legtöbben vesznek éppen. Tehát nem az összes letöltést nézi hanem hogy mostanában (nem tudom milyen időközönként) mennyien töltötték le.
@Sonja: a legtöbb ilyen RTS MMO játékkal pont ez a bajom, hogy egyébként egyáltalán nem rossz játékok ezek, de az iap szétcseszi őket.
Legdurvább példa erre a Millennium Wars, iszonyat jó játék volt, a 2-es szerveren csak magyarok játszottak, mindenki közel volt egymáshoz erőben mert nem költött senki százezreket a játékban. Aztán jött egy két update és úgy lelassították a pénz nélküli fejlődést, hogy játszhatatlan lett az egész. Szerver szintű sztrájkot nyomtunk, kb 3-400 aktív játékos odaköltözött a map egyik sarkába. A devek semmit sem csináltak, tovább nyomták a pay to win dolgokat és szép lassan meg is halt a játék.
-
Johnny_vT
senior tag
Ne is mondd, nekem nagyítóval kell keresni a normális címeket, pedig azt hiszem fiatalabb vagyok nálad. A Play Store játékfelhozatalának 90%-a a szememben hulladék. Ebben mondjuk szerepet játszik, hogy se a tower defense, se az idle "game", se az mmo-k, se a telefonos fps-ek (stb...) nem kötnek le és a maradékból is rengeteg a gyenge minöségü cashgrab.
Ezért is kezdeményeztem a topikleírásban található ajánló elkészítését. -
Johnny_vT
senior tag
Mivel én csak be-benézek ide, így szavazni nem szavaznék, de a táblázat elkészítésében és az alapelvek lefektetésében segítek szívesen.
Ritkán ülök le mobillal játszani, de akkor egyszerre letöltök és kipróbálok 5-10 játékot minőségi szórakozást keresve. Jellemzően a végére 1-2 marad csak fent a telefonomon. Állítom, hogy elfogulatlanul felismerem a szart.
Kíváncsiságból és a szórakozás kedvéért szívesen tesztelem is a táblázatba kerülő játékokat, hogy a Metacritic mintájára ne csak egy besorolással, hanem egy egy-két mondatos leírással is be tudjuk mutatni az adott címet. -
Kasya
nagyúr
Blizzardban kellett már csalódnunk, de talán kevesebbszer mint a mobilpiac jelenlegi "titánjaiban",
Igaz, sot, mobil fronton csak pozitiv velemenyem van roluk. HS-t kivaloan megoldottak.A felelmem itt az, hogy 10 perc utan mar felbukkant az elod verzio, ami nem tudom megjelent-e, de azt feltetelezi, hogy nem ad sok ujdonsagot a mai Play aruhaz javaslatokhoz kepest.
Nem láttam friss statisztikát, de nem kell jósnak lennem hogy azt érezzem, évek kérdése és az asztali gépek, játékkonzolok használata töredéke lesz a mobil gaming-nek. Bolond lenne kimaradni a blizzard.
Egyetertek. Ugyanakkor a Switch nagyon arcon kopes a mobiliparnak, mert lathatoan ha akarnak, tudnak a hw-re fejleszteni nagy cimeket is.Valoban lehet kiemelkedo, amibenm csak remenykedem, foleg, hogy nagyon szivesen tolnam telefonon. De nekem a pozitiv varakozas felelemmel keveredik.
-
WhiteWalker
nagyúr
Hasonló mint a Fallout Shelter ... Ha ez mond valamit
Nem most volt mikor játszottam vele egy ideig , de nekem nagyon repetitiv lett .
Talán Clash of Clans is van benne , csak itt a bázisod metszetbe látod.
Lehet lootra menni (más várból ) , asszem talán klánba is lehet csatlakozni ...
Jah a lakosok parosodassal szaporodnak , lehet őket tapolni , skillekkel , gearrel . Vannak spellek , kasztok stb... Ez a része változatos .Nem rossz nem rossz, csak nekem ilyen 12 egy tucat érzete van ...
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm, kipróbálom a Darkness Rises-t.
Ám találtam valamit: Animus – Harbinger Első boss után kell megvenni, kb 1300 HUF. Nagyon jónak tűnik, egy az egyben Dark Souls.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest