Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Latom nem jott at a lenyeg.
Semmi baj nincs harag.
-
válasz
üzenetére
És megint ott tartunk, hogy egy szolgáltatásról nem akarsz lemondani, de fizetni sem akarsz érte, mert szerinted az drága, ezért lopjuk el. Pedig van harmadik opció is, ha sokallod az árat, nem használod, keresel mást. Ja, hogy nincs, vagy messze nem olyan, esetleg még sz@rabb... És nyilván már ezt is kérdezték tőled, de ugye te is ingyen dolgozol? Vagy örömmel néznéd végig, ahogy mások ellopják a munkád eredményét, mert sokallják azt megfizetni.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nekem nem lenne gondom a reklamokkal de nezd meg honnan indult a YouTube.
Az eljen semmi reklam sem volt, majd a videok aljan megjelent, majd a videok elejen is de el lehetett nyomni, aztan a videok vegen is lett mar de el lehetett nyomni, aztan a videokban is. Es most mar el sem lehet a legtobbet nyomni vegig kell szenvedni 30 masodpercet ami felememeszti a datam amiert fizetek amugy, az akkum meriti. Es most a legnagyobb YouTubereknel mar elo kell fizetni ha akarod latni az exclusive tartalmakat. Ez nekem nem okes. Mindig is lesznek alternativak arra hogy lehessen nezni reklam nelkul.
Jelenleg Vanced, newpipe, skytube, invidious vagy adguard blokkol az utobbi csak bongeszoben.
Amugy meg leirtam mar parszor, hogy nem eleg hogy hasznaljak a szemelyes adatainkat amibol penzt csinalnak nem is keveset akkor meg kell nekik tobb azzal hogy fizessek elo a szolgaltatasukra. Dupla lehuzas. Valakinek nem gond es nem kerdez, orommel perkal. Tiszteletben tartom a dontesuk.
En nem ezek koze tartozok.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
üzenetére
Pedig valahol igazuk van, amióta van Youtube prémium, az ilyen 3rd appokat már nem biztos hogy " menő " ajánlgatni, az se felejtsd el hogy az ilyen appok is csak azért tudnak müködni amíg a Google engedi.
Mert van egy egy sanda gyanúm hogy ha akarnák Droidon se tudna müködni a YouTube Vanced, newpipe és társai.
-
leslien
nagyúr
vettem egy félig Samsung ot... [link]
-
törölt tag
Minden szavaval egyetertek. Tudom van part 1 is de ez kozelebb van a valosaghoz.
[link] -
Quqesz
nagyúr
Látom optimisták a gyártók, mert ilyen szituban ontják magukból az új készülékeket, holott esnek vissza folyamatosan az eladások.....
-
mentic18
aktív tag
válasz
akooos
üzenetére
Én pl soha senkinek nem adom meg a telefonszámomat lassan 2 éve. Most h telekomos lettem, megint titkosítottam, és ki hív járványügy közepén? A colonade életbiztosító kft.
Mondom, az nem oké, hogy nem mondják el honnan tudták meg a számomat. A gdpr-ra hivatkoznak. Aztán utánanéztem, hogy a forensis-el szerződést kötöttek. Anno amikor regisztráltam a forensis-hez, hogy legyen jó üzemanyagkártyám, akkor azt írták, hogy nem adják ki a telefonszámot, és nem használják fel máshol. Érdekes, ez az infó februárban eltünt az oldalukról. Nem szeretem őket ezért sem, és most finom voltam. -
törölt tag
válasz
akooos
üzenetére
Igen ezt altalaban megkapom, hogy nekem nincs mit titkolni, tolem nem lehet mit ellopni, rossz erv. De van es erre akkor jonnel ra, ha rossz kezbe kerulne az adatod es tudna az illeto, hogy kell ellened hasznalni. Utana maskent gondolkodnal.
Nagyon sokmindenre kihatassal van, hogy mit latnak belolunk a cegek, fejlesztok.
De ez a tema ennel sokkal melyebb es osszetettebb, mint sokan gondolnak. -
akooos
veterán
-
törölt tag
válasz
trebrona
üzenetére
Nagyot tevedsz, en nem fikaztam senkit sem!
Mondjak le az okostelefonrol...vicces vagy. Attol, hogy vannak olyan appok amikben van tracker es minden lepted kovetik, vannak olyan appok amiknek nevetseges a terms and condition resze meg leteznek olyanok is amikben nincs, amik privacy baratuak, csak meg kell keresni oket. En ezeket kutatom es droidon meg is talaltam oket, mindenre talaltam alternativat, tehat nem kell lemondanom semmirol.
Amugy megkerdeznem toled te hany felhasznalasi feltetelt olvastal el eddig eletedben, bar gondolom ez utan ravagod, hogy sokat.
Androidnal meg kevesebb feszkoval talalkoztam koszonhetoen az android (ami amugy open source csak mondom) nyitottsaganak es kulturaltan valaszoltak a kerdeseimre, bar nem innen talaltam valaszt a kerdesemre mint az esetek tobbsegeben. Magam kepzem.vodrosjozsi:
Tracker segitsegevel gyujtenek cegek, fejlesztok allitolag anonimusz adatokat ami bullshit.
Azok segitsegevel latnak sokmindent rolad ami alapjan majd kesobb szembejonnek relevans reklamok esatobbi. Eleg ha elolvasol egy felhasznalasi feltelt es megnezed hogy kezelik az adataid, a cookie-kat. Es erre ratesz egy lapattal a sok permisson amit emberek megadnak az appoknak.
"Ha kinyitsz egy ajtot es nem csukod be ott emberek fognak bejonni vagy sem de ne rizikoztassa meg inkabb az ember. Ha nem huzod le a rolot be fog latni az utca nepe"
Igy lehetne legjerthetobben elmagyarazni. -
törölt tag
válasz
trebrona
üzenetére
A kedves fejlesztok mar annyi trackert bele epitenek az appjaikba, hogy azokbol is siman megelnek. Ha van reklam abbol nekik penz jon majd, ha ingyenes es nincs reklam akkor tele van trackerrel, onnan lesz penz.
Ha pedig ingyenes (az esetek 99 %-ban) es nincs reklam azt open source-nak hivjak. Az esetek tobbsegeben.
En nem sajnalom a penzt de jo appra. Olyanra nem aki eleve kemkedik utanam es abbol lesz penze de nem eleg neki meg fizessek is elo. Duplan jar jol en duplan szarul. Na itt a problema.
Ebbol volt vitam a Revolut forumban. Szerinted miert nincs netes feluletuk, only app...gondolkozz el ezen. -
trebrona
nagyúr
válasz
üzenetére
Meg mindig az a felfogas van ott, hogy ha az embernek van penze iPhone-ra akkor azt a kicsit mar ne sajnalja appokra
Ebben viszont van valami. Ahogy mondani szokták, aki majmot vesz, banánt is kell vennie.
Fejlesztőknek is teljesen más iOS-re fejleszteni, mint Androidra, nem véletleten, hogy sokkal kevesebb az ingyenes alkalmazás.
-
törölt tag
Beneztem egy iphone topikba, nem kellett volna...
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
nrg_52
üzenetére
a mostani filmjeiért basztatom mert azok nagyon nem jó eresztések. Sokkal jobban haragszom ezekre a színészekre mint azokra akik alapból trash-t tolnak.
Mint pl Murphy (anyját neki), Glover, Eastwood, Charlie Sheen (egek, őt nagyon utálom azért amit tett), és Gibson. Biztos van több, de hát nekem ez is elég
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nem tudom miert bantod Butlert. Bar igaz ami igaz, mostanaban nem voltak tul jo filmjei, de ott van pl a torvenytisztelo polgar, szerintem az nagyon nagy film. Aztan ott van a 300, a geppisztolyos predikator, nekem azok is tetszettek.
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nekem nem kell az SE.
-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Hallod az SE igen bejon meret ugyileg, meg a felso also bazi kava sem zavarna legalabb lehet hol megfogni es a kicsi meret miatt meg tokkal sem lenne nagy.
Van par dolog ami miatt nem tetszik, es sajnalom ezt elb@asztak:
1. Akku nem eleg nekem
2. Nincs night mode a cameraban
3. A 128asat vennem az meg mar annyiba kerul, hogy azert mar majdnem veszek egy OnePlus 7T-t, vagy 8-at, vagy Huawei P30 Pro-t vagy veszek olcsobban egy Pixel 3a XL-t. Szoval kicsit elb@aszott ar az mar.
Mondjuk ha 11-et vennek ott is a 128ra mennek ra es az is sok lenne, ott nem lenne mas lehetosegem mint reszletre venni de a jobb akku nekem kell. Pro Max lenne a legjobb, de nem orultem meg annyit kifizetni.
A Huawei P40 Pro meg mindig izgatja a fantaziam, de valahogy visszajonnek a regi iPhone emlekek amikor lesz@rtam a testreszabhatosagot es csak hasznaltam mindenfele mokolas nelkul es mukodott.
Amugy tovabbra sem tetszik amit az Apple muvel, nem a favorit nalam, de megbizhatosag tekintetetben toppon vannak az tuti. -
törölt tag
Inkabb beszeljunk arrol hogy agyamra megy a kijarasi tilalom es mar iPhone-okat nezek. Konkretan a sima 11et.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
üzenetére
hírtelen a vizes nyolcas jutott eszembe
de nem az, hanem a csontdaráló.
Az tényleg jó film volt. Bár szerintem az apafej is értékelhető volt, meg hát én nagyon szeretem a golyóállót is.
Szerintem se fog kapni soha GG-t vagy oscar-t, de azért túlzás a sok aranymálna jelölés.
Meg hát azért valljuk be Dwayne sokkal rosszabb, neki egy értékelhető filmje sincs, pedig 2001 óta filmezik, minden egyes évben van minimum 1 trash filmje és mégis basszus van rá igény. és igazából ez nem trash, hanem nagyköltségvetésű filmek, a trash az amit 2003 óta csinál Sandler, de az legalább jó (nagyrészt).
Ami rosszabb ezeknél azok a névtelen youtube filmek/sorozatok, illetve a hasonlóan nevetségesen 0 értékkel rendelkező gányadékok, meg a Gerald Butler izék.
Na meg a Baywatch................
Transformers meg utolsó star wars remekműveket is szeretem utálni, de a Baywatch a menthetetlen kategória. Nem véletlenül van benne Johson. -
Quqesz
nagyúr
válasz
üzenetére
Ott rontottad el, hogy színészek. Ezek, akiket felsoroltál nem színészek, hanem közönségfilm szereplők. Színész az nem csak filmekben játszik, hanem pl a Broadway - on is, vagy más ország színpadán.

De Dwayne legalább fejlődik. Nézd meg az első filmjeiben mennyjre jellegtelen volt az alakítása, bármely utcaember eljátszotta volna. Ehhez képest már kapizsgál vmit... -
törölt tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Sandlernek egyetlen egy filmje volt valamire valo. Nem jut eszembe a cime, de mikor bortonben volt es amerikai fociztak bent.
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18
üzenetére
Nah Altered Carbon letudva. Érdekes egy meglátás, az első évad jobban tetszett mint a második, és ahogy elnézem, nyitva hagyták az ajtót, így lesz 3. évad is. Ha lesz. Az anime változat, na az... kva jó volt.
Westworld-öt elkezdem, ha már úgy sincs mit nézni.
Legacies 13. része 1 hónapja késik a virágboltban, emiatt nem fogok előfizetni a HBO GO-ra, pedig még 4 rész van hátra..
Siren meg fut, csak ugye heti 1 rész.. -
Drakmusz
addikt
-
trebrona
nagyúr
Huawei megint megjátszotta: [link]
-
törölt tag
Par napja mikor bejelentettek a OnePlus 8 szeriat ledobbentem mennyire draga lett, de ma neztem csak, hogy a Pro modellnel mar a kijelzovedo foliat is lesporoltak...mit is mondhatnek most erre.

-
S e t h
nagyúr
Akinek bejött a Narcos, az nézzen rá a ZeroZeroZero-ra, meg fog lepődni.
-
fjudors
aktív tag
még ami tetszett, az az Orgyilkos osztály.
nekem tetszett, nagyon beteg
már mióta váróm a folytatását. -
-
Quqesz
nagyúr
Na aki nem nézte még meg a westworld sorozatot, annak ajánlom.1 évad megvolt és baromi bejövős eddig. Kíváncsi leszek a másodikra.
karanténos napokra jó elfoglaltság -
törölt tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ami app nelkul nem sokat er es ott a baj.
-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Pont azert amiert nem hasznalok facebookot, instat, twitert, google cuccokat.
Privacy! -
törölt tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
En meg ket napja mondtam le a Curve kartyam es toroltettem a fiokom.
Kovetkezo a Revolut lesz. Az is erre a sorsra jut.
-
vodrosjozsi
addikt
Na, hogy legyen más téma is:
(Újra) lehet regisztrálni a google pay-ben a curve kártyát, így ki lehet hagyni végre az a fos simple-t. Nekem ugyanis nem működik mióta megvan az A51, pedig OTP-s a kártyám ergo mennie kéne, de képtelenség. Ezzel meg nem mentem be az otp-be mert hát ott a kártya, csak mélyen az agyam viszketett, hogy fszm azért van, hogy lehessen vele fizetni.
Mostantól szrk bele, van curve a google pay-en öröm bódottá, és még pénzt is kapok vissza ha azzal fizetek.
Ja és a Samsung Gear S3-on megy a Samsung Pay amin bereggeltem a Curve kártyát és lássanak csodát tudok vele fizetni.
Az itthoni bankok komolyan bekphtjk, nem tudom miért nem lehet ezt itthon is normálisan megoldani. Vagy csinálják meg google pay-en keresztül az egészet, vagy minden márkánál külön-külön (nincs sok mobil gyártó akinek van saját fizető programja) és ennyi.
Ehelyett nekünk a FANTASZTIKUS Simple jutott ami ofcourse leuralja a hazai bankokat, ráadásul nem működik mindig, + jelszót kér néha akkor is ha már előre beütöttem...
agyrém.
-
Quqesz
nagyúr
Minden topimban megy lassan a fikázás, moat a huawei-apple fej fejmellett.
Amúgy tegnap szétkaptam a kb 6-7 éves Maxell 2.5 külső vinyómat(1tb, 20e volt akkor)és belül meglepetés fogadott: Samsung....
-
kalanchoe
senior tag
Szerintem nekem elég lenne, főleg egy középkategóriás után. Annyira nem vagyok power user, egy kis böngészés, néhány fotó (főként dokumentumok), social appok, lightos tartalomfogyasztás, lényegében ennyi.
Így utólagosan még azon is gondolkodom amúgy, hogy ha esetleg a 11-nek megy lejjebb az ára jövőre, lehet jobb választás lenne hosszabb távra. De majd eldől addig. -
Drakmusz
addikt
válasz
akooos
üzenetére
+1.
Én is bemásolok egy kommentet, ez mondjuk üdítő kivétel.
"Abból pedig ki kellene már nőni, hogy az emberek a cuccaikkal árazzák be magukat vagy egymást. Nem egy olyan ember ismerek aki nettó 7 számjegyű összeget keres havonta és 40-50 ezernél nem hajlandó többet adni telefonért. Neki ennyi elég ezen a téren. De lehet, hogy mellette 200 millás háza van vagy 20 millás autója és mondjuk fel tud öltözni tisztességesen. Nem úgy mint sokan akik megveszik 22 hónapos részletre ezeket a készülékeket de lóg rajtuk a ruha. Nem szabad ítélkezni."
Én egyébként simán vennék ilyet az asszonynak, nehezen tudja elfogadni ezeket a mai tepsiket. -
akooos
veterán
válasz
Drakmusz
üzenetére
- "Egy ilyen idejét/divatját múlt felszteroidozott pingpong ütőt bírt kiizzadni magából az Apple? Szerintem Steve Jobs forog a sírjában... "
4,7"- "Engem az basz fel, hogy a sok prolit most a gazdasági visszaesés miatt kirúgják a munkahelyéről, ahonnan most elmennek kb. ennyiért vagy még ennél is kevesebbért (tehát szaré' hugyé') netpincér futárnak, de azért lesz budget iPhonejuk amivel majd tudnak feszíteni a villamoson, mert ugye kocsira már nem telik....."
lol?!
Ez hogy jön a telefonhoz... 
Áá, imádom, hogy 2 éves telefonokat hasonlítanak egy frissen megjelenthez. Ami megjelenéskor 300 ezer volt, ez pedig 180 (a gyenge forint miatt)

-
Drakmusz
addikt
Aki szeretné feldobni a délelőttjét, az látogasson el ide.
[link] -
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Jogos, de tapasztalatom szerint nem mindig az b@szna meg 10 fillerert az anyjat, aki egyebkent raszorul. Btw en is mindig kp-ra veszek telot, igaz nalam ez az arkategoria szoba se kerul.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest