- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
trebrona #70475 üzenetére
Nagyot tevedsz, en nem fikaztam senkit sem!
Mondjak le az okostelefonrol...vicces vagy. Attol, hogy vannak olyan appok amikben van tracker es minden lepted kovetik, vannak olyan appok amiknek nevetseges a terms and condition resze meg leteznek olyanok is amikben nincs, amik privacy baratuak, csak meg kell keresni oket. En ezeket kutatom es droidon meg is talaltam oket, mindenre talaltam alternativat, tehat nem kell lemondanom semmirol.
Amugy megkerdeznem toled te hany felhasznalasi feltetelt olvastal el eddig eletedben, bar gondolom ez utan ravagod, hogy sokat.
Androidnal meg kevesebb feszkoval talalkoztam koszonhetoen az android (ami amugy open source csak mondom) nyitottsaganak es kulturaltan valaszoltak a kerdeseimre, bar nem innen talaltam valaszt a kerdesemre mint az esetek tobbsegeben. Magam kepzem.vodrosjozsi:
Tracker segitsegevel gyujtenek cegek, fejlesztok allitolag anonimusz adatokat ami bullshit.
Azok segitsegevel latnak sokmindent rolad ami alapjan majd kesobb szembejonnek relevans reklamok esatobbi. Eleg ha elolvasol egy felhasznalasi feltelt es megnezed hogy kezelik az adataid, a cookie-kat. Es erre ratesz egy lapattal a sok permisson amit emberek megadnak az appoknak.
"Ha kinyitsz egy ajtot es nem csukod be ott emberek fognak bejonni vagy sem de ne rizikoztassa meg inkabb az ember. Ha nem huzod le a rolot be fog latni az utca nepe"
Igy lehetne legjerthetobben elmagyarazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mercedes topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 7 - nota bene
- LED világítás a lakásban
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest