Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálatok is szaraxik az oldal?
-
leslien
nagyúr
és ha kamerát nézzük?
-
leslien
nagyúr
kérdés... ha tök ingyen SD Note 10 vagy i11 melyiket választanád?
most ne foglalkozz garanciával és árral.. -
nrg_52
addikt
Ezt a noccsot nem birom megszokni, meg szerencse,hogy el lehet tuntetni meg az ertesitesi savot letolni egy sorral, nagy taps a sziamiaunak ezert.
-
Aryon87
félisten
Ezt is megszülték, bár egyetértek vele, mert sokan mennek mint az őrültek (főleg a külföldiek) :HIVATALOS: BUKÓSISAKKAL ÉS JOGOSÍTVÁNNYAL HASZNÁLHATÓAK EZENTÚL A XIAOMI ELEKTROMOS ROLLEREI IS – NEM MEHETNEK JÁRDÁN
-
törölt tag
Tegnap megnéztem a Snowden filmet. Igen jó kis film. Most már kezdem értékelni az olyan telefonokat amikben nincs fix előlapi kamera.
-
Quqesz
nagyúr
[Miheztartás] végett
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ja, ugyan olyan bolond, mint a művészek.

-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Az lehet, de akkor marha keveset van kollegaval.
-
Aryon87
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Jobbat

-
aprokaroka87
nagyúr
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Faxa

-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Lehet meglátták, hogy lecserélted az avatarodat és nem ismernek fel...
nézik, ez nem kokas, nincs szifon...
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Mer? En se adnek a kezedbe ajfont.
-
törölt tag
válasz
S e t h
üzenetére
Persze az is benne van es, hogy nem dolok be minden szarnak de minden evben kovetem azert es latom, hogy valtozik a trend.
Pl. twitteren realme beharangozta a nagy akciojat ami jon azt mi lett belole? 5-10 euros kuponok meg oszd meg lajkold regisztralj be es akkor nyerhetsz dolgokat de azok sem am a draga cuccaik, hanem a legolcsobb vacakuk.
Xiaomi ugyanezt csinalja mar par eve. Reklamoztak tavaly is, hogy milyen olcson adnak majd telefont es kiderult a felhasznalasi feltetelekben, hogy valoban olcson adtak azokat amiket meghirdettek es hogy az elso par ember aki hozzajut megkapta annyiert, viszont kis betus reszben ott volt hogy azt hiszem 3 telefon volt mindbol. Tehat eselyed sem volt megkaparintani. Ez volt a beetetes. Clickbait.
Aztan a nagyobb cegek sem jobbak. Ott meg mindig a leggyengebb hardwer-t illeve a legdragabbat akciozzak. A kozepes modellt amit mindenki venne azt nem.
Smart.
A noname evkozbeli akciok sokkal jobbak szoktak lenni mint a blackfriday, karacsony, husvet, stb. -
törölt tag
Ezek a black friday deal-ek évről évre egyre szarabbak lesznek.
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Én a Honor20Pro-t megrendeltem pénteken, és kedden mentem is érte a Telekomnhoz... Nem lett valami elrontva a rendelésednél?
-
vodrosjozsi
addikt
Egyszerűen fszok a telekomnál.
az igényleadásnál nem jutunk tovább egyszerűen, pedig én csak ki akartam próbálni,de valahogy sose keresnek fel 3 nap alatt, és bármikor felmegyek igényfelmérésért mindig azt mondják, hogy nem volt az elmúlt 1-2 hétben ilyen az oldaluk szerint, ergo sose lesz..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Tényleg teló?
Én is bevásároltam BF alatt. Bár csak 1 dolgot, de még lett volna pár ötletem. Mind1 kön kari, akkor is minden le lesz árazva.
-
pkaresz
őstag
Jah mindenki vásárol.
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Az meg nagyon kellett.
En meg csak megszerettem a minyocat. -
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
És hol az iphone már?
-
trebrona
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Mindkét kezedre?
-
törölt tag
Na OP 3T utolsó update-je kúszik fel. Mondjuk sokat nem ér már ez a telefon. 2 éves lányom játszik vele meg néz mesét rajta. Fél napot nem bír már az akkuja.
De lassan az én 2 éves Pixel 2XL-em is erre a sorsra jut.
Mindent ki kell lőni rajta hogy kibírjon egy napot. Általában délután 5re meghal ahogy én használom. -
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Még telefon vásárlás elött, miként lehet megtudni egy telefonról, hogy Widevine: L1, tud e?
Köszi!
-
Aryon87
félisten
válasz
nrg_52
üzenetére
Fogod is szeretni bezonyám. Teljesen más műfaj a Huawei/Honorhoz képest, mondom ezt úgy hogy itt a P30pro is. Fotóban is ég és föld, igencsak szorongatja a P30pro-t.. Csak pislogok nagyokat, mert nem gondoltam volna egy tavalyitól. Tényleg összerakták a 8-ast.
És mellesleg jövő héten érkezik a P9 helyére egy Honor20pro
-
nrg_52
addikt
Fu sracok, jo lesz ez a minyoc,fogom szeretni.
Kicsit sajnalom a h9-et,de majd elmulik.
-
törölt tag
En tök feleslegesnek tartok minden olyan szolgáltatást ami autóban van.
Van az enyémben voice command. Egy kalap kaki az egész. Sehol sincs a mobilokban lévőkhöz képest. Persze ezekkel nem lehet fűtést le-fel tekerni például. Arra ott a switch vagy gomb ami gyorsabb.
Autókhoz adott navigáció is kalap kaki. Minden telefonos navi jobb náluk.
Autókban a kijelzőn lévő rendszer is kaki, lassú és buta.
Ha van Android autó vagy Apple car support akkor az ezerszer jobb bármi autós rendszernél.
Tök feleslegesen erőlködnek a gyártók meg charge-olnak feln pénzt ezekért a használhatatlan dolgokért.
De ez csak az én véleményem. -
S e t h
nagyúr
válasz
akooos
üzenetére
T roc és igen, app connect, kíváncsi leszek, de még beszélek a szalonnal, hogy wtf. Nekem fura, hogy teljesen random, hogy sikerül-e regisztrálni. Nem tudom min múlhat ez, kíváncsi leszek nálam működni fog -e, vagy megyek egy kört a nyugati határszélen.
Nagyon találatra sem leltem a neten, hogy ezzel valóban szokott probléma lenni. -
akooos
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Gondolom ez VW app connect lesz, azzal voltak balhék, mikor megjelent itthon. Magyarországon nem volt támogatott sokáig, az autóvásárlásnál is fel volt tüntetve a konfigurátorban, hogy megveheted, de nincs támogatva
Úgy látszik odáig fajultunk, hogy megveheted, talán fog működni, de csak osztrák hálózaton
De tudtommal mostanában már gond nélkül lehet regisztrálni (legalábbis Passatoknál olvastam ezt). Ha nem VW, akkor sorry, arról nem tudok nyilatkozni

-
S e t h
nagyúr
Tényleg létezik ma olyan, hogy veszel egy szolgáltatást Magyarországon, de csak akkor tudod aktiválni, ha német nyelvterület közelébe mész?
Ez nálam masszív WTF kategória.Vásároltam vmit a kocsiba és azt mondta az eladó, hogy probléma esetén, ha nem tudom regisztrálni a szolgáltatást, akkor menjek osztrák vagy szlovén határ közelébe aztán sikerülni fog.
Ez tényleg a balkán.
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Furcsa madar vagy te, Ace!
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kks vagy a mostani kép alapján ppgj
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Te gyoztel!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
A hivatalos fordításban nem, de írják többféle képpen LMBTQ+ pl...
-
w333
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Na mit rendeltél ?
Jah hogy az i11 -t, most látom avatárt változtattál

-
vodrosjozsi
addikt
Nem nagyon akarja a telekom a rendelés teljesíteni
-
Quqesz
nagyúr
P30 tesók megkapták a droid 10-et.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)