Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz
Aryon87
üzenetére
Majd szépen rájössz, hogy bőven nyugis az élet a Kugli nélkül
Csupán tényeket közöltem. Szidjátok folyamatosan a Google-t, USA-t, meg milyen jó nélküle, közben nem tudtok nélküle meglenni, folyamatosan használjátok a szolgáltatásaikat. Konstans saját magatoknak mondtok ellent. Aki pedig ezt cáfolja, az természetesen rád, rátok száll érzésetek szerint.
Ha pedig azt hiszed, hogy azzal, hogy a telefonodon nincs gms, te ezzel el is bújtál a google elől, bár böngészőből számos termékét használod, saját magadat vered át.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Sajnos a telefonszámos zaklatás valós. Párommal tele a hócipőnk, hogy sohase ismert cégek hivogatnak(hideghívás), és fogalmunk sincs honnan tudják a számunkat(ergo mi sose hívtuk őket). Vagy mikor felhívott viktorunk kampányszöveggel!
(még fradi meccsen sem voltam) 
Most pl az elérhetőségek a legfontosabbak a cégeknek ilyen webvásárlós időszakban.
Egyik ismerősöm ki volt akadva, hogy egy terméket megemlített és pár perc múlva a telefonja tele volt olyan termék reklámjával(apple/siri)...
De igen, valamilyen szinten beleegyezünk az adataink kiadásába, szal vessünk magunkra, vagy ne használjuk.
de tény, kényelmes 
-
Aryon87
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igan, abban a részben hogy Google függőség van. Quqesznek meg olyanokat írtam, amik a Google hiányát pótolja MÁS app formájában, hogy lehessen használni. Nem is tudom ebben mi a probléma?
Ő használja a telefonját GMS nélkül vagy én? Ismeri az alternatívákat arra hogy használni lehessen az appokat, vagy én élek ezzel fél éve?
Szóval lehet bárminek nevezni stb, de én vagyok benne. Ő pusztán annyit javasolna: vegyél Kuglis készüléket. És el is van intézve. Nagy taps.Trebrona. Mint mindig, most is annyit kérek, szállj le rólam. Majd ha olyat írok, ami számodra sértő és társai, akkor oké. De addig kérlek szépen ne..
-
Aryon87
félisten
válasz
trebrona
üzenetére
Ó hát ki más is lenne az első sorból

Felesleges veled ebbe belemennem.
Neked van szükség az adott infóra vagy nem. Ha nem, kár belekontrázni. Köszi.Kakas:
Senki nem él vissza az adatoddal, ha meg igen akkor mit fognak csinálni? Hogy tudnak a személyiddel, lakcímkártyáddal, tajszámoddal visszaélni? Max a bankkártya adataival, de ott is csak engedély mellett tudnak bármit levonni, és ha mégis sikerül akkor szólsz a banknak, hogy baj van, hidd el, intézkednek.
A képeidet saját magad osztod meg flickr-re, facebook-ra.
A telefonszámokkal mit lehet tenni? Felhívnak majd és zaklatnak rajta?Személyi, Lakcím, TAJ: pl betörnek, viszik ami mozdítható, esetleg neked annyi, amilyen hülye világ van, személyes adataidat használják fel dolgokhoz?
Bankártyaadatok: ha sok pénzed van, nem kérdeznéd.
Telefonszámok: zaklatások, cégeknek kiadás, további hivogatások. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Aryon87
üzenetére
Ne konteózz már.
Tök felesleges behúzni másokat azzal, hogy mindent tudnak rólad. Tudd meg, hogy te egyeztél bele ebbe azzal, hogy regisztráltál (bárhova).
Ugyanezt csinálja a huawei is, csak neki az az érdeke, hogy az ő alkalmazásait használd.
Senki nem él vissza az adatoddal, ha meg igen akkor mit fognak csinálni? Hogy tudnak a személyiddel, lakcímkártyáddal, tajszámoddal visszaélni? Max a bankkártya adataival, de ott is csak engedély mellett tudnak bármit levonni, és ha mégis sikerül akkor szólsz a banknak, hogy baj van, hidd el, intézkednek.
A képeidet saját magad osztod meg flickr-re, facebook-ra.
A telefonszámokkal mit lehet tenni? Felhívnak majd és zaklatnak rajta? Nemár..
Senki se 12-15 éves, hogy ezzel szórakozzon.
Felesleges rémisztgetni ilyenekkel. Be kéne már látni, hogy ez egyszerűen hülyeség. -
-
trebrona
nagyúr
válasz
Aryon87
üzenetére
Gmail helyett Bluemail
mert a bluemail-ben nem a google-féle gmail fiókot olvasod...
Drive az böngészőből
Mert a Drive böngészőben már nem google...
Youtube helyett Vanced
Mert third party app-ban már egyből nem a google-féle videómegosztó...Egyáltalán nem tudsz google nélkül élni továbbra sem. Slusszpoén a Google Drive-ra feltett Word-ben szerkesztett összefoglaló vázlatod...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87
üzenetére
A naptár is tud működni, csak outlook emaillel...de most megvan minden. Amúgy az egyik legnagyobb megtévesztés a googli. Mert tök jó, hogy fent vannak a telefonszámaid/leveleid/ képeid/ fájljaid a googli szerverén, de igazából kiad mindent az ember a kezéből egy harmadik félnek, ami azért aggályos. Ja és persze egy hacker támadás tolna egy format c-t, akkor a fél világ hatalmasat cumizna. Ezért picit visszás a dolog, hogy szidjuk a kínaikat(jogosan), hogy kémkednek és félünk, közben egy amerikai cégnek kiadunk mindent. Túlon túl is nagy lett a függőség a goglitól(és persze ugyan ez az alma oldalán is).
-
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz
üzenetére
Majd szépen rájössz, hogy bőven nyugis az élet a Kugli nélkül, és legalább egy majomsággal kevesebb ami csúnyán beragadhat és szívja az akksit
és még kényszerített leállást se lehet csinálni annál.
Gmail helyett Bluemail. Drive az böngészőből, Youtube helyett Vanced Youtube (legalább lezárt kijelzőn is fut és háttérben is), naptár az simán, nem kell kuglihoz kötni, bár más készülék nem veszi át az adatot, áruháznak meg Aurorastore, Aptoide vagy APKPure.
Ennyi.Aláírásod a legjobb

-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Sajnos azok annyiba kerülnek. Bár most lesznek akciók, érdemes figyelni.
-
Quqesz
nagyúr
Megvolt mindenkinek a kari?
Én kaptam egy jó ajándékot egy kis fejtöréssel, mégpedig egy huawei matepad személyében. Fura ez a tiltás, mert van ami simán felmegy: maps, chrome, gboard, world, excel, face, messenger, az email app pedig kezeli a gmail leveleket.
Ami nem: gmail app, drive, youtube, áruház, naptár....bár ezeket megoldották linkelő ikonokkal(ha rábök a főképernyőn kirakás után a chrome-ban megnyitja). Névjegyeket meg áthúztam bt-n.
Csak ennek így jelenleg semmi értelme, mert olyan fele van fele nincs helyzet.....vagy letiltanak mindent, vagy semmit....
Amúgy maga a tab jó! Gyors, jó kijelző, vékony és egész jól szól. -
leslien
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
nem tudom,ha azt is kapom a Sony tóll akkor igen... mert ez is csak tesztre lesz nálam... ikrek fogják tesztelni...
-
Na sziasztok, kellemes karácsonyt Mindenkinek!
-
Weeman1
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Köszönöm meg vagyok.
Januárban műtötték a térdem,
de szerintem rosszabb lett.
De ugye most semmit nem nagyon tudok tenni.
Fájdalomcsillapítóval dolgozom. -
Weeman1
veterán
Boldog karácsonyt mindenkinek.
-
leslien
nagyúr
skacok kéne egy kis segítség... fiaimnak kéne a Roblox vmi game pass.. androidra .. hol tudok venni?
-
*Kellemes ünnepeket és Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!*
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
-
Bulldog Karajcsont mindenkinek
winery: ha ilyenkor dolgoznod kell, részvétem! -
Boldog karácsonyt , remélem ti nem dolgoztok
A mandalorian tényleg nagyon jó volt :)
-
Aryon87
félisten
Kellemes Ünnepeket kívánok!
-
leslien
nagyúr
MKBHD 20:52 nél.. 2020 phone of the year... nem vitás..
[link] -
nrg_52
addikt
Boldog karacsont sracok es lanyok!🌲🤜🤛
-
mentic18
aktív tag
Boldog karácsonyt a fórumtagoknak!
Ma megnézzük a star wars holiday special-t :D -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Amúgy bejött Pedro Pascal Mandoként.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Quqesz
üzenetére
Persze!
Érdekes, várom is meg nem is, de ha ilyen jó lesz az is akkor kiegyezek vele.
Most már 3 sorozat is van amit nagyon várok:
Kenobi, Mandalorian, és az a bizonyos fejvadászé
A Bad Batch még talán érdekel, de se az Andor se a Robot Story nem érdekel, és kifejezetten dühít a Patty Jenkins féle Rogue Squadron.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Végén kisvideó megvolt? (felirat után)
-
S e t h
nagyúr
Aki látta a mandalorian befejező részét, azoknak egy kis érdekesség.
[link] -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Quqesz
üzenetére
Nem hiszem h még egy ilyen csavar lesz, arra ott lesz a Kenobi sorozat Haydennel, gondolom Maul is benne lesz meg Neeson (remélem). Nem titkolt vágyam egy előzmény folytatás bár ez ugye kivitelezhetetlen
Most újra megnéztem és tényleg olyan mintha egy film lenne, legalábbis megjelenésben biztosan. -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Na megvolt a 8.rész, volt áll leesés. Most lett igazán érdekes, kell a 3.évad!
-
leslien
nagyúr
számom is meglepetés volt...mivlel fogalmam sem volt melyik időben játszódik pontosan.... talán az első évadban voltak utalások rá,de nem figyeltem...
-
Quqesz
nagyúr
Hmmm érdekes, de állítólag bukás az I12 mini....azt veszik a legkevesebben az I12 szériából...
-
vodrosjozsi
addikt
Amennyire nem bírtam, hogy megköt az IOS kb mindenben, annyira nem tudok elszakadni az apple music-tól. Rohadt jó dolog ez basszus
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Még nem, majd hétvégén.
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Zseniális... már a 2. évad elején, mikor megtalálta A páncélt...
Aztán a 6. rész uhh... -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nézem én is a gyerekekkel. Nem rossz, de van olyan rész ami leül...bár én az S02-től léptem be.(E01-05)..
Most a gyerekek a Rebels-t nézik -
vodrosjozsi
addikt
Hát ez a Mandalorian sorozat mennyire über jó.
Ez Star Wars, nem az új trilógia! -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Azért kell a futár, mert nem érsz rá vagy nincs kisteher autó? Mert lehet bérelni is, és sztem olcsóbb egy futárnál...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Hehe, mikor az MM eladó mesélte, hogy füstös a két sor között guggolt le és tolta ki a kábelt....aztán átmentek az Ikea mellé és lett kultúrált vevő is(elötte tecso mellett voltak, M5)
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nincs otthon wc, vagy mi?
Mikor költöztök?
-
akooos
veterán
válasz
Quqesz
üzenetére
Na az kéne még csak, hogy indiát magasztaljuk bármiért
Politikájukat nem ismerem, de maga a nép rosszabb BÁRMINÉL 
[link]
Javaslom az ő csatornáját angolul tudóknak
Tele van kedves kis indiai scammerekkel, akik idős emberek pénzét akarják ellopni.Másrészt van saját tapasztalatom is velük, mert a cég ahol dolgozom eddig Indiában üzemeltette az olcsóság miatt a legtöbb osztályát. Hát ne tudjátok meg, hogy az elmúlt másfél év, amióta átvettük tőle miket hozott.... Mennyi kínt és szenvedést, mert semmi szervezettség, semmi logika nincs a munkájukban, csak egy helyre van hányva minden.
Szóval ja, India egy szarfészek, ahol az utcán ürítenek, ha rájuk jön a szapora
De az is megérdemli a lázadást, aki ott nyit üzemet. -
Aryon87
félisten
-
Quqesz
nagyúr
Hmmm a rekord nyereségnek vannak okai is, amik balul sülhetnek el [link]
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Igazat szól a höri.
-
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
A szrba is bele tudom magyarázni a legnagyobb hülyeséget, ha kell
Tényleg.
Az ellentettjére is képes vagyok:
Középiskolában, egy zenetöri órán kellett egy zeneműről leírni, hogy miről szólhat.
A többiek ódákat írtak, én csak annyit írtam: "megváltás".
Egyedül én kaptam max pontszámot
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Hát hallod, jöhetnél hozzánk indoklást gyártani
Ez rohadt menő, grat hozzá
-
Zeneakadémia tanárképzőn (oda járok ebben az évben) az egyik beadandóban volt egy feladat, hogy gyűjtsek legalább két mobil applikációt, ami segíthet a hangszeres gyakorlásban, és írjak indoklást.
Én a Kamerát és az Órát írtam (ugye, minden mai okostelefon alapkellékei), erre a tanár nem fogadta el, mert azok gyári funkciók, így csak az indoklásért kaptam néhány pontot.
Erre írtam egy felvilágosító emailt az Android rendszerről, meg hogy a feladat nem zárja ki az előtelepített appokat.
...max pontszámot kaptam. Jófej volt a tanár
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
leslien
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Akkor a vadiúj fogsoroddal
bakker azt is kaptam...
-
-
leslien
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
így is hullik a hajam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(még fradi meccsen sem voltam) 
de tény, kényelmes 

és még kényszerített leállást se lehet csinálni annál.
remélem lóvét is kapsz érte.