- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
neo_xperia #71006 üzenetére
Aryon87: Találj te is ilyen munkahelyet. Amíg a fórumon trollkodsz, meg galambokat zoomolsz beadhattad volna az önéletrajzod 3 helyre és még elő is tudnál fizetni.
-
trebrona
nagyúr
válasz
neo_xperia #71006 üzenetére
Ez övön aluli volt.
-
nrg_52
addikt
válasz
neo_xperia #66803 üzenetére
Ebben hol lattal szemelyeskedest? Meg milyen szintre? Nezegettel mostanaban globalis gyartoi eladasi listat? Hany f0s kinai gyartot lattal a top5-ben? De nyilvan a vilagon mindenki teved es a te velemenyed a mervado.
Engem marhara nem zavar, hogy lenezed a kinait, meg, hogy a samu az isten, a te dolgod. De hogy te ugyanazt csinalod a kinaival, mint amiert kekhajat szoktatok kopdosni az kurv@isten.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Az 1970-es évekig mit lehetett tudni a japán autókról? Gagyik. Nem minőségiek, sok velük a hiba, lerohadnak, gyenge a szervíz háttér, sokszor koppintások voltak, rohadnak. Nem is voltak kelendőek, vagy féltek tőlük, mint a tűztől.
És mi van ma? A legmegbízhatóbb márkák közt vannak, sok egyedi, előremutató dolgot fejlesztenek.
Na most ezt vetítsd le a kínai telefonok szintjére. Ne beragadtan gondolkozz, mert egyre több kínai gyártó már meglépte ezt a szintet. És amiben odavertek a nagy gyártóknak pont az egyik leg fájóbb pont: az aksi! Miért nem tudnak min 4000-es aksikat belerakni a többiek? Apple, Samsung, LG, Sony, HTC.....mind mind még mindég ezzel szarakodik. -
törölt tag
válasz
Nem tudom mi az értelmezhetetlen, de nem baj. Béke.
-
nrg_52
addikt
válasz
neo_xperia #66787 üzenetére
Te megint valami jo anyagon vagy, ugy latom.
-
törölt tag
válasz
neo_xperia #66796 üzenetére
Nem tudom mi a probléma. Csak szerintem ne kavarjuk már fel a vizet, szerintem senkinek sincs rá szüksége. De ez csak az én meglátásom.
-
törölt tag
válasz
neo_xperia #66790 üzenetére
Szeretnélek megkérni, hogy ne kavard fel a vizet a topikban. (Még ha parancsot is kaptál rá.) Köszi.
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #66790 üzenetére
Neked ugyis mindegy, orok eletu leszel itt, szal nem is folytatom tovabb a sorokat, annyit nem er nekem ez a parbeszed, hogy a vegen az imadoim tapsoljanak..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #66787 üzenetére
Hadd kérdezzem már meg mit jelent neked a normális?
Mert nekem ezt:
Normális anyagminőség, fluid rendszer(nem laggol, nem lassú, nem fagy le, pl mikor a chrome-ban csak nyomogatom a kijelzőt és nem reagál), jó vétel (wifi,gsm,gps), normális akkuidő(az 1 nap 2 óra kijelzőidő nem az), normális kamera(ha lehet extra ficsőrökkel), normális kijelző(az első igazán teszetős amoledet a p30-ban és a mi8-ban láttam, a többi nem ad éles képet), normális minőségben lehessen vele telefonálni. Nem hiszem, hogy sokat akarok, mert ennek a kritériumnak manapság már 100e forint környékén meg lehet felelni. Ha csak az S8+ használom, akkor az első szarakodásáig minden faja, még a hülyeségén is túllépek. De ahogy pl az asszony Poco telefonját kézbe veszem elindulok a kalapácsért a garázsba, hogy javítok a samun....azon ha megérintek vmit, akkor azonnal reagál, belép, stb.......Most éppen kérdezősködtem a vodánál is, ha jó áron behozzák a p30/pro verziót, akkor engem megvettek.
Amúgy slusszpoén:
A voda kifutóként 53e adja az LG G6-ot......mindenki azt keresi! LG ekkora sikert még nem aratott, főleg, hogy most van reális értéken a G6... -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #66747 üzenetére
A sima p30 230e+egy watc gt óra. Sztem az korrekt.
-
leslien
nagyúr
válasz
neo_xperia #66725 üzenetére
kanyarban a G8 az idei model.. egyébként minden ok a teloval csak 150k max többet nem ér... pláne h 8.1 figyel rajta ami még nem lenne gond, de az Lg inkább a két jövevényre fog koncentrálni...
-
w333
félisten
válasz
neo_xperia #66703 üzenetére
Ma volt "barátnőm" és véglegesen elvitt mindent, 2 órán át pakolászott el nem tudom mondani min mentem keresztül, azt kívánom soha senki ne tapasztalja ezt meg mert én még 34 év alatt nem éreztem ilyet, ez nekem most 1000X fájdalmasabb mint amikor a feleségem elhagyott !
A legdurvább az volt amikor ott állt az ajtóban és csak annyit mondott könnyes szemekkel "na bepakoltam mindent" átöleltem és csak annyit mondtam neki "vigyázz magadra én még mindig szeretlek" aztán elindult és ahogy láttam hogy sírva sétál lefelé a lépcsőn a szívem megszakadt ... miért kell ezt csinálni ?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #66599 üzenetére
Azt nem tudom, de Oz az Aryon....nagy varázsló..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #66592 üzenetére
Az oroszlán meg sárga...
kici kínai
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #66586 üzenetére
Akkor jo
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #66583 üzenetére
Nem rasszizmus ez.
A neger/afroamerikai/afro barnaboru, az europai feherboru, az azsiai az sargaboru. Nem rasszizmus, etikai megjelenes tudomasommal, bar valoszinuleg rossz szot hasznalok erre a borszinre vonatkozoan.Feka, cigany, sarga es hasonlo jelzesek mar rasszizmusnak felelhet meg mint gunnyszo, legalabbis nalam.
Es rasszista vagy, mert a kinait megveted
+ a ciganysag utalata is rasszizmus (senki nem szereti szerencsetlen nepet, de raszolgaltak)
-
törölt tag
válasz
neo_xperia #66578 üzenetére
Milyen ellenszenveid vannak a kínai mobilokkal kapcsolatban? 😃
Na meg attól is függ, kinek mi a csájnafón. Nekem a Doogee, Elephone, UleFone, és társai jutnak eszembe. Huawei, Xiaomi az már szvsz felnőtt a nagyokhoz, sőt...🙂 De kinek mi persze. -
törölt tag
válasz
neo_xperia #66569 üzenetére
Inkábbb egy jó LG minta sok .... kínai....
Btw, a Sony-ról és a HTC-ről is az a véleményed, mint az LG-ről? -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #66542 üzenetére
Ez olyan, mint pl az S8 topikban a felének jobb, a felének meg rosszabb lett az akkuidő pite óta.....de igaz. Viszont lehet rajta javítani.
-
törölt tag
válasz
neo_xperia #66508 üzenetére
Miért perverz? 🙂 Nem értem az "iróniát". 😃😃
Na de akkor én is mondok egyet. 🤭
- Hogy hívják a koreai telefonszerelőt?
- ???
- Nicsakki Cseng. 😄😄 -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #66505 üzenetére
Jaja, G4 nem volt akkubajnok. Már nem emlékszem, de mintha 5h is összejött volna nekem vele. A csúcs az volt, amikor egy app bekapcsolva hagyta a kijelzőt(statikus képpel) és 10h volt a kijelzőidő...
-
törölt tag
válasz
neo_xperia #66505 üzenetére
G4-et akksiban nem ismerem. P8 Lite volt, ami gyér akkuval rendelkezett, 4 óra SoT jött össze akksizabáló appokkal. Elvileg ha nem lett volna rajta szinte semmi sem egy böngészőn kívül, akkor tudott volna többet is. Annak mondjuk az alaplaphibán kívül ez volt az egyetlenegy gondja, egyébként nagyon szerettem. 🙂
-
törölt tag
válasz
neo_xperia #66502 üzenetére
Csak megerősíteni, hogy több dologtól is függ az akkukdő. 🙂
Én használati szokásaimmal 6 óra is összejön mostanában. Böngészés, social media, jegyzet, to-do cuccok, mail, zene, podcast. Játszani nem szoktam, csak nagyon ritkán.
Mondjuk ahhoz képest, hogy lassan 1 éves, nem olyan rossz szerintem. 😃 -
törölt tag
válasz
neo_xperia #66497 üzenetére
A SoT ideje használattól is függ.
Ha valaki repülő üzemmódban, alacsony fényerőn használja a mobilját, meg néha eteti egy kicsit (tölt rá vagy 10%-ot), akkor persze, hogy összejön több is. 🙂
Példa: linkEmiatt nem mérvadóak egyes YT-os tesztek, mert AnTuTu-t, meg Temple Run-t futtatnak folyamatosan a mobilok. És persze, hogy úgy csak 4-5 órát megy egy mobil.
De ha közepes fényerőn, WiFi-n használjuk, és csak böngészünk, akkor összejön 6 is. 😃 -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #66480 üzenetére
Még annyi, hogy a samsung az összes telefonját úgy adja ki, hogy az alap beállítás a FHD+. Persze át lehet állítani, de sejted a vásárlók hány %-a állítja át(sokan azt sem tudják lehet). Volt ez már téma az S8 topikban is, a két felbontás fogyasztásában vajmi kevés a különbség(és is feltoltam maxra a felbontást)
trebrona
Jól tudod. -
Aryon87
félisten
válasz
Pont azert vernek a kinaiak koroket a "normal" (mihez kepest) markakra, mert FHD+ panellel szereltek, ami untig eleg meg most is, csak a felhasznaloi igeny nem elegszik meg vele, es a QHD vagy annal nagyobb kell a nepnek (ami mar a G3, G4 idoben bebizonyosodott, hogy felesleges, mert zabalja az akkut)
Tudjuk hogy az AMOLED a kiraly, (annyiban hogy a fekete az fekete) ezt alairom, de a mai IPS-ek is nagyon jok a HDR10 tamogatassal (igen, a Poco is). -
Quqesz
nagyúr
válasz
Kérdezted már és akkor azt mondtam: nincsen semmi olyan plussz dolog a mostani telefonokban, amiért érdemes lenne lecserélni. De mióta kijött a pite és mióta itt van a házban a pocophone ez megváltozott. Most azért nem cseréltem még le, mert amit szeretnék nincs készleten(kék poco v kék mix3). És még megvárom a P30/G8 megjelenést is(mármint boltban). LG V40 is csábit, de drága. Az indok pedig a rendszersebesség: tököm tele van a sok laggal, lassúsággal és a gyenge akkuidővel!(most 1nap 22h és 3:44h a kijelző...ez a csúcs pite óta
)
A poco kijelzője lehet nem amoled, de tecsós gagyinak nevezni botorság.(és mai napig látom, hogy az ips kijelzők élesebbek)És nem akarlak megtéríteni, ami neked jó azt kell használnod.
-
w333
félisten
válasz
neo_xperia #66468 üzenetére
nem értem kinek és mit akarsz bizonygatni ezekkel az összehasonlító videókkal..
Android OFF topik ... ha valami tesztet látok akkor ide beteszem, ez nem önigazolás csak erről szól a topik ugye, ahogyan Jerry bend tesztját vagy akár Magyarósi Csaba S10+ tesztjét, szóval emiatt
Én nem akarok senkit sem meggyőzni mindenkinek szíve joga eldönteni hogy mit használ, én senkit sem akarok megtéríteni mert nem áll érdekemben !
Komolyan,lesz pár unalmas percem, csokorba gyűjtöm Neked az 1-2 évvel ezelőtti kommentjeidet, amikor minden tesztben az jött ki, minden hozzászólásodban azt bizonygattad hogy az S8 mindenbe a legjobb.
Ez pontosan így volt de azt se felejtsük el hogy én mindig is odatettem azt hogy nekem a legjobb és nem globálisan nézni, azért ez nagy különbség szerintem !
Akkor is leírtam az őszinte véleményem hogy S8 -ról pont semmi értelme nincs váltani, mert nem éreztem szinte semmi különbséget a 2 telefon között
Peace !
(#66471) leslien
Na ez már becsületes kijelzőidő ... merjem berakni ide is a Mi 8 üzemidejét ?
És még véletlenül sem bizonyítási kényszer miatt, csak akkor ha valakit érdekel !
-
nrg_52
addikt
válasz
neo_xperia #66469 üzenetére
Iszol te rendesen?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #66469 üzenetére
A vélemeny az jó dolog, de a "szar dzsunka kínai" az számomra nem vélemény. Mondj olyat, ami miatt szerinted nem jók, pl szar proci, gyenge akku, szar anyaghasználat, stb...ez vélemény és el tudom fogadni vagy vitatkozni lehet vele. De az, hogy " mert kínai", az számomra nem vélemény.
Az apple az más tészta. Jó az apple, jó gyors az ios, fluid is, sok minden van rá(vagy csak rá), szépek a kijelzöi(gyártsa bárki is), nekem az ár/érték aránnyal van bajom.
Pont most raktam be, hogy XR 310e vs S10+ 247e a vodánál....nem kérdés melyiket választanám. -
w333
félisten
válasz
neo_xperia #66425 üzenetére
Biztosan én vagyok az n*1 !
De hogy őszinte legyek én semmi mást nem olvasok tőled csak azt hogy így sz*r a kínai meg úgy sz*r a kínai telefon, mondod ezt 0 összehasonlítási alappal !
Nekem elég sok telefon megfordult már a kezemben az elmúlt időszakban jelenleg is amik vannak : Mi 8, iPhone XR, Redmi Note 5 és Mi A2 Lite ... előtte S6, S7E, S8 szóval van összehasonlítási alapom bőségesen, nem mondom azt hogy rossz a Samu de semmivel sem érzem jobbnak mint egy kínait
Önigazolás ? én erre pont magasról teszek, kérdeztek én válaszolok ... ennyi !
Kompromisszum ? 0 sőt mindenben jobb (kijelző, kamera, sebesség, támogatás)
Ezt nem vitaként írtam csak ez a véleményem, senki sem akar rábeszélni senkit a kínaira csak ezek a puszta tények, ha neked a Samu jön be akkor használd egészséggel senki sem fog elítélni érte, ugyan ezt elvárom viszonzásképp is !
(#66426) Quqesz
+1 és neked is van viszonyítási alapod, tudod melyik a jobb telefon, csak azt nem értem hogy miért baj ez ha valaki leírja ?
Én inkább legközelebb nem is írok semmit, mert mindig jönnek a támadások (sz*r a kínai tudom) szóval jobb a békesség, nem ér ennyit az egész !
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #66425 üzenetére
Senkit nem akarok megtéríteni, de látom a különbséget. Ezek a gyártók nem fognak eltünni, mert sokat fejlődtek és egyre ismertebbek. Anno hol volt a huawei egy samsung mellett, most meg komoly ellenfél(sőt). Ez lesz a kínai gyártókkal is, no persze nem mindel. Akik életképesek az a huawei, xiaomi, oppo, one plus és a vivo. A többi le fog morzsolódni. Ezek a gyártók is baromi nagy hátránnyal indulnak egy samsung ellen, de a jó árazással jönnek fel.
Tudom, hogy ő is túltolja a szekeret, legyél okosabb.😉
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #66391 üzenetére
Namost 3 telefon van itthon használatban. Poco f1, S9, S8+.....és nem a kínai gagyi a leggyengébb....kicsit lépjetek már túl ezen. Ok, hogy Aryonnal mindég szembe akartok menni(ami valljuk be elég óvodás), de azért mert nem használtok mást, mint a samsung még van más jó telefon is a földön. 😉
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #66399 üzenetére
De de
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #66391 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #66383 üzenetére
Remélem nem!
samuból ennyi elég volt...
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #66383 üzenetére
Talan nem csak a havi allapotot "cimkezik at", hanem dolgoznak is a motorhazteto alatt, hogy jobb es jobb legyen a telefon.. azaz foglalkoznak vele
De teged ez mit is izgat, hisz kinai.. -
S e t h
nagyúr
válasz
neo_xperia #66192 üzenetére
Isten bocsássa meg nekem, de számomra a pocok folyamatos istenítése olyan, mintha vki a parizerre mondaná, hogy ez igen, ilyen finomat még sosem ettem és ez az étkek étke.
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #66196 üzenetére
Pontosabban masik szemely, akit annyira kedveltek..
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #66194 üzenetére
Arra gondoltam. Mondjuk teszek is erte nagyjabol, hogy ne legyen tema, a masik oldal meg megoldotta egy profiltorlessel
Az hogy nem vagy tag, meg megkerulheto, eleg masnak atkuldeni a kepmentest, es maris bent a csont. -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #66192 üzenetére
Tudom hogy mentegeted a keptartalmakat, es nem csak magadnak
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #66187 üzenetére
Csakacsijaomicsunguszkanhuwej..Itt nem fogok veled kommunikalni, annyit nem er hogy celt erj.
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #66176 üzenetére
Lassan osszegyulik a csapat
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #66040 üzenetére
-
nrg_52
addikt
válasz
neo_xperia #66040 üzenetére
Tan nem tudtad hogy kokas fogalmatlan?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #65859 üzenetére
Én meg +1-et nyomok a +1-re!
-
törölt tag
válasz
neo_xperia #65859 üzenetére
Ehhez sem kívánok hozzászólni, avagy inkább nem teszem, mert nem szeretnék emiatt esetlegesen bant kapni.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #65769 üzenetére
+1, én se tudom mi ez a marhaság a remegéssel kapcsolatban.
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #65769 üzenetére
Ugyan semmiseg, csak meglepett a hosszu szunet utani aktivitasod. Legalabb porog a totyik
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #65763 üzenetére
Akkor azt a videot mivel magyarazod, amit ŐK mutattak a bemutatojukon?
(Mellesleg csodalom hogy ismet milyen aktiv lettel itt
Tan nem azert mert Samuval irogatok itt, es varod az ujabb csemegeket?)Intru: valoban, '17-ben volt ilyen (U11 es H9)
-
leslien
nagyúr
válasz
neo_xperia #65647 üzenetére
a G8 sztem itt lesz áprilisban... a V50 az talán jövőre...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #65629 üzenetére
Az az igazság az S10 egyenlőre nem az, amire lecserélném. Kellene vmi wow faktor.....S10 nem az.
Ma megnéztem MM-ben az A9-et....kamera nem jó, kinézet szintén. -
törölt tag
válasz
neo_xperia #65629 üzenetére
Én pl. saját használati szokásaim mellett egy S8+-t csak egy Mate 20-ra cserélnék.
Amúgy az S10E-re kíváncsi leszek, mennyi lesz majd és mit fog hozni.
-
törölt tag
válasz
neo_xperia #65590 üzenetére
Én már 8 hónapja használom (07.17-től), a vassal problémám nincs, pedig néha még egy-egy játékot is elindítok. Nem fagy, nem akad.
Nekem leginkább azzal van a problémám, hogy az összeszerelés egy 0, a kijelzőre is tudnék panaszt tenni, a kamera meg...RAW-ban talán sikerül elviselhetőt produkálni, de az is kuka.
Csodát valóban nem kell ettől se várni, mert az Y széria a legalsó Huaweik esetében. Almát ne körtével...
-
w333
félisten
válasz
neo_xperia #65603 üzenetére
Akkor szerencsés vagy ... nekem mondjuk megvolt kb. 2 évig az S8
Ha évente cserélnék én is lehet nem lenne gond !
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #65598 üzenetére
Azért mondom, ott valami nagyon elcseszett telefont sóztak rád. Egy ideig követtem az RN4 topikját, de ilyet nem olvastam ott. (azóta nem tudom mi a helyzet arrafele)
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #65590 üzenetére
Na jó, egy Huawei Y szériától csodát ne várj. Kb mint a Galaxy J széria. Az is egy rakás...
Huaweiéknél a Lite verzió felettiek a normálisak.
Samunál pedig az A szériától felfele.
Xiaomi esetében pedig nincs is alsó kategória, középkategória és felsőkategória van + 1-2 mellékszál, amit még én se tudok hova tenni.
Ami meg azt a Redmit illeti, az tuti egy elcseszett, visszavitt telefon volt, ilyenről még nem hallottam/olvastam, amit nekem írtál meg akkoriban. De sztem azt lehetett volna menteni.Hát igen, az LG szépen eltúrta a dolgokat, pedig hogy szerettük a G4-et a középszerű akksiját leszámítva.
W333:
Az a baj hogy belenyúltál mindég valami sz*rba ezért ilyen a véleményed
Én is belenyúltam az S7E által. De itt vagyok 3x is a Samuval...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #65586 üzenetére
Na akkor neked bejött a galakszis....csak most már cseréld le a neved neo_xperia-ról samsung_galaxy-ra......
Más
Megy most a tv en egy samsung reklám, amiben több mobilt is megmutatnak. Na az egyik egy kihajtós mobil. Az látszik, hogy egy illető kihajt egy olyan mobilt, aminek belül van egy nagy kijelzője és kívül is van az egyik oldalán. -
w333
félisten
válasz
neo_xperia #65586 üzenetére
Na látod ... most írtad le a nagy igazságot !
S9+ előtt S8+, előtte S7 Edge mindkettőt 1-1 évig használtam,semmi keserű szájiz nem volt a váltáskor
Tehát ahogy megjelent mindig az újabb modell váltottál igaz ? akkor viszont a Samu csak elérte a célját ... próbáld meg az S9+ -t 2 évig használni és majd utána írd le a véleményed, ahogy megjelenik az S10 széria 1-2 hónap és beindul a marketinggépezet, jönnek majd a fincsi frissítések amik semmi másról nem fognak szólna csak arról hogy "válts már az újabb modellre meglátod mennyivel jobb" és erről ők szépen gondoskodnak ... sajnos ez van tudod a "fogyasztói társadalom"
#65587) Aryon87
Szuper jó TV ...Link
-
w333
félisten
válasz
neo_xperia #65575 üzenetére
Akkor valamit félreolvastál ... én nagyon is szeretem a Samut és még biztosan lesz tőlük sok telefonom, ha nem szeretném akkor nem lett volna ilyen sok csúcstelefonom tőlük, hogy őszinte legyek kíváncsi voltam más gyártókra is (kicsit elegem lett a Samuból, volt már ilyen), így esett a választásom a Xiaomi -ra mivel a MiUi rendszer nekem mindig is szimpatikus volt, sok-sok évvel ezelőtt a Moto Defy -n is a Vajk féle MiUi -t használtam, Cyanogen mod nem vonzott annyira
Ki kell próbálni és aztán véleményt írni róla, különben miért olyan meglepő ez hogy a Xiaomi fél áron ugyan azt tudja mint a Samsung ? vagy ez miért baj ?
Samura csak azért haragszom mert jön egy új csúcsmodell aztán az újdonságokból szinte semmit sem kap meg, és kicsit elhanyagolva is érzem a frissítéseket, neked ha jól látom S9+ van ugye ? na majd ha megjelenik az S10+ ne legyen igazam de ezt sajnos te is megfogod tapasztalni és utána már elég rossz szájízzel fogsz rájuk tekinteni
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #65575 üzenetére
NRG: +1 a Hondára, bár az Audi se rossz, csak 2x annyiba fáj az is mint amit tud.
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #65560 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #65544 üzenetére
Magadnak bólógatsz?
-
törölt tag
válasz
neo_xperia #65544 üzenetére
-
neo_xperia
senior tag
válasz
neo_xperia #65515 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #65539 üzenetére
-
akooos
veterán
válasz
neo_xperia #65539 üzenetére
Az tuti, hogy veri a Noteot, de Quqesznek annyi rendellenes problémája volt a telefonnal, hogy nem értem miért nem adta még el. Csak erre utaltam
-
törölt tag
válasz
Nekem legalább nem kell egy szaggató Szarszungot használnom. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Csak megtanulnának már optimalizálni rendesen egy launchert.....hjaj😂😂😂
-
Aryon87
félisten
válasz
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #64830 üzenetére
Abban igaza van, hogy a mi8 kikelzője szép, éles, jó szinekkel és kalibrálható. Én nem raktam mellé az S8+-t , nem tudom melyik jobb, de nekem is teszett a mi8 kijelzője.
-
w333
félisten
válasz
neo_xperia #64830 üzenetére
Aki váltott S8 vagy S9 -ről azt nyugodtan meg lehet kérdezni !
Meg kell nézni élőben aztán kész !
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #63999 üzenetére
Figyi. Nekem is sokáig nem volt bajom vele az alapokat kivéve(itt ott azért laggos a rendszer). De most volt pár, azóta megint ok minden, remélem így is marad. Lehet vmi a frissítésben nem volt százas, nem toom.....örülök, hogy neked nem jött elő. A lefagyás elég ilyesztő volt, de kaptam segítséget, nem is hájpoltam túl a dolgot.😉
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #64006 üzenetére
Aryon más accal vagy 30 hszt írt azt taglalva h milyen sok szemetet összefújt a szél csak aztán moderálva lett
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #64004 üzenetére
Azt nem mondtam. Csak megjotte, azt mar indul a bakterhaz
Mellettem elfersz, engem nem zavar. -
Aryon87
félisten
válasz
Meggyütté?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Na a 307-eshez grat, remélem jó darabig jó állapotban marad.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #62104 üzenetére
Nem vontam kétségbe, hogy igaza van.. tőlem aztán. A stílus a gáz amit megenged ez a pökhendi bohóc.. és bármennyire felbaszott én mégiscsak aryon fegyverét használtam ellene és úgy tűnik bevált..
Ki az a másik aki leszerepelt? Látod, ennyire nem követem. Kicsit se undorító módon szoktak ott alázni embereket, krv idegesítő -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #62104 üzenetére
De legalább a szobrokban jó vagyok. van aki makróban profi, van aki a naplementés témában stb
Mindenkinek megvan a kedvelt főbb témája, és igyekszik az körül mozgolódni.
nekem a szobrok, épületek és részletei, naplemente, vízes témák, és az iccakaaaAmúgy van sok trollka és megmondóember is ott, rájuk nem is kell figyelni.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #62101 üzenetére
Eltévesztettem a csoportot. Na, nem tudtam h csak profi fotók mehetnek oda
m1, nekem tetszett, elismerem, nem nagyon van mit nézni rajta.
-
mentic18
aktív tag
válasz
neo_xperia #61540 üzenetére
Mindjárt ráduszítom parapétert, és kezdhetsz keresni egy xperia neo telefont ami még működőképes, ha nem akarsz magadnak rosszat. Ha nem aryon szól be nekünk, akkor is aryon a téma,
nem akarok papagáj lenni.
Egyébként tök jó lett a deadpool 2. része. -
nrg_52
addikt
válasz
neo_xperia #61535 üzenetére
Szerintem meg egyikonknek se artana neha egy fules. Csinalni kellene egy utaljuk Aryon-t topikot, ott mehetne a duhongo. Mind tudjuk milyen, nyilvan nem egy szent, de ti meg mar sportot csinaltom lassan a sz0p@tasabol.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #61513 üzenetére
Hát ez az
-
w333
félisten
válasz
neo_xperia #61076 üzenetére
Ettől függetlenül ugyan ez a véleményem ... jó az S8 nagyon szeretem félreértés ne essék, de optimalizációban volna még mit fejlődni bőven, elsődlegesként természetesen az S8 -t használom csak szerintem ez kicsit azért gáz !
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #61093 üzenetére
Hmm rémlett nekem is mintha már lett volna...... csak én nem játszok telón...
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #61093 üzenetére
Ha jól emlékszem az S7-nél debütált a Game Launcher, nem?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Mondja ezt egy olyan, akinek neo-xperia a neve.....😀😂🤣(vicc vót)
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #61080 üzenetére
Változnak az idők.. samsungos xiaomi-ra vált, iphone-os meg samsung-ra. Vannak elrettentő példák (csak az első!) De az utóbbit üdvözöljük. Csak osztán ne adja el
-
Aryon87
félisten
válasz
Nem szarozza, csak kinyilt a szeme, es latja hogy van ami jobb optimalizacioban. Es egy uberkinairol van szo epp, amit en is megerositek, akar Xiaomi (Mi5, Mi6, Redmi3), akar Huawei/Honor (P8lite, P9, Honor8-9, M10Pro) fronton
-
no more
veterán
válasz
Elég egy Aryon, köszönjük.
+1
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #61018 üzenetére
Az 59 akart az lenni.
Quqesz: angolt, infót meg valami szutykot
Azért szopás mert tanulni kell -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #60999 üzenetére
🤣🤣🤣🤣nekem még mindég hibátlan a G4, pedig be van kapcsolva régóta.
Figyi, drágán is lehet venni olyan telefont, amivel így lehet járni. Gondolom visszavittétek..... -
w333
félisten
válasz
neo_xperia #59811 üzenetére
Majd kiderül mi lesz ... egyelőre ezt így látom !
Ezen kívül én maximálisan szinte mindenben elégedett vagyok az S8 -al
Inkább a legnagyobb probléma hogy S8 -ról jelenleg nincs olyan telefon amire tudnék váltani és előrelépés lenne, így került az iPhone X a listára !
-
no more
veterán
válasz
😂😂😂
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Hogy ez nekem eddig nem jutot eszembe!!!!!!😀 -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #59405 üzenetére
Jé, egy szerelmes oroszlán..😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest