Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
remélem varjúnak nincs semmi komoly gondja! 😢
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Remélem nincs nagy baj és eléred őt nemsokára.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
akooos
üzenetére
De, ráírtam vagy 5 emberre, egész nap néztem h válaszol valaki de semmi. Telefonszámát nem tudom, a tesóján kívül senkit nem találtam fent facebookon a családján belül.
Kórházban van már hetek óta de eddig írt, vagyis 5 napja már nem nézte meg hogy mit írok, illetve fent se volt facen ami elég fura. -
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Facebookon nem ismerősöd? Ha igen, írj rá valakire az ismerősei közül, hátha valaki többet tud. De most hogy mondod megnéztem, 18-án volt ide is utoljára belépve.
-
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz
üzenetére
De ott van, es a legutobbi irasa alapjan nincs valami jol.
+++
Jonak igerkezik, az elso reszt is 2x lattam
Tuzgyuru - Lazadas -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nem kórházba ment?
Más
Voltunk ma színházban és ugye minden előadás elött szólnak, hogy kapcsolják ki a nézők a mobilt. Na második felvonás és pont egy olyan részhez ért a párbeszéd hogy csönd lett, mire vmelyik idióta nézőnél elkezd csörögni a mobil, persze hogy a tipikus tcom csengőhangon, fullra tolt hangerővel, és jó pár másodpercig, mert hát hol legyen, ha nem a táska alján.....
a színpadon meg addig nyújtották ezt a párbeszéd csöndet, míg az idióta el nem kussoltatta a telót. -
vodrosjozsi
addikt
Tud valaki valamit Varjú kollégáról? Vagy 1 hete nem írt vissza, kezdek nem kicsit aggódni és ha valaki meg tudná adni a telefonszámát privátba azt megköszönném.
-
-
Lacy6
senior tag
válasz
no more
üzenetére
Valahol megvolt F1,8-al is, de nem találom

Amúgy én se látom sok értelmét, mivel kicsi a szenzor.
Nyilván egy nagyobb szenzor esetén, szűk rekesznél egészen kicsi a mélységélesség, de mobilon ez nem igazán számít. Jobb lenne, ha egy kicsit nagyobb szenzort tudnának inkább belepréselni az új mobilokba. -
no more
veterán
S8 Oreo béta vs OnePlus 5T speedtest. Elképesztő a O+! Kegyetlen durva ez a telefon!

-
no more
veterán
Honor 7X bemutató - a legjobb olcsó kategóriás telefon!
-
no more
veterán
Gran Turismo Sport vs Forza 7 vs Assetto Corsa vs való élet!
Hang és grafika. A Gran Turismo naggyooon durva! Kegyetlen, amit a Sonynál művelnek játékok terén...(#53982) mentic18:

-
mentic18
aktív tag
Istenem...

-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Szokas nagyon raverni egy markara ha valamit masolnak. Erre gondoltam.
Kivancsi leszek erre a rekeszallitosdira az S9-nel, amit hulyesegnek tartok. De nem itelkezem hamar, majd 3 honap mulva meglatjuk mit tud a valosagban
-
no more
veterán
2017 év telefonja, egy iOS felhasználó szemszögéből, avagy "miért nem mentem vissza iOS-re".

#technobuffalo
-
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz
üzenetére
Az is ki van rakva MM-ben?
Helltakkal egy darabig nem talalkozom, igy nem tudom meglesni az ovet.
M10P-t egyelore fagyasztottam mint utod, nem tetszik a kepalkotasa, foleg az ejjeli modban.
Helltaknaltal latott V30+ kepek meggyozobbek, es a G6-hoz kepest javult is nem keveset mind2 kamera.
O+5T nemtom milyen, a 3T tetszett nekem, az uj benan nez ki szerintem.
Honor V10 ke0eken idetlen, eloben lehet szep. Mi Mix2 meg a support miatt felejtos nalam. -
aprokaroka87
nagyúr
Én úgy imádom a nekem azonnal kell, mi az hogy várjak tipusú embereket

-
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére

-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
most is szoktam

-
no more
veterán
Huawei Mate 10 Pro részletes bemutató, by: Michael Fisher! K*va szép a hátlapja ennek a telefonnak!

-
no more
veterán
S8+ egy év után is az egyik jelenlegi legjobb telefon!
by: Pocketnow
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére

Az sosem baj, ha olvasásról van szó. Én pl. nemrég olvastam el újra egy mesekönyvet. Wilhelm Hauff: A Spessarti fogadó. Régebben iszonyat sokat olvastam, manapság egyre kevesebbet, mert elfogytak a jó könyvek. Az Asterix képregényeket imádtam, egyrészt ezért vetettem meg szüleimmel az Alfa újságot. Ami egyben egy ismeretterjesztő újság is volt gyerekeknek.
A Hobbit könyvben nem lett olyan jó, A Gyűrűk Ura viszont etalon a mai napig. Kétféleképp szoktam könyvet olvasni. Az első, hogy szinte nonstop végigolvasom. A második, mikor kisebb szünetekkel fejezetenként olvasom. A második abban az esetben van, ha nem igazán köt le a könyv, de adok esélyt neki. a Gyűrűk ura volt ilyen, az elejét sosem szerettem, de aztán nem tudtam abbahagyni. A Metro 2033 volt még olyan, hogy abbahagyhatatlan volt. a 2034 már nem lett olyan érdekes, a 2035 jól indult, de ellaposodott. Játékban is nagyon jól sikerült, de még mindig sehol sincs a könyvhöz.Olvasok egy könyvet a levitációról,nem tudom letenni.....

-
Kasya
nagyúr
Megnéztem a Thor Ragnarokot. Jó esti film volt, de nekem kicsit túl sok volt a Marveles bohóckodás benne.
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
Azért az igen.
Asterix mesekönyv beindít egy olyan beszélgetést, hogy ki szeret könyvet olvasni, és ki nem

Szerk: ja, látom nem az Asterix volt a löket.
Bocsánat
Amúgy a Gyűrűk ura trilógia tényleg jó.
Pedig én sem szoktam könyvet olvasni (kb. 2 éve nem volt a kezemben normális könyv).
Éppen az Évszázad-trilógiát olvasom 2 éve... Elvileg
(Be akarom fejezni, csak olyan vastag egy kötet, hogy nehezen tudom rávenni magam, mert ha egyszer belekezdek, akkor csak az olvasásra tudok koncentrálni. Ennyi időm pedig nincsen) -
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nem szoktam könyvet olvasni, utálok. Keservesen belekezdek, de ha megfog a történet, engem olyankor senki nem lát, annyira belemerülök.
Anno 1 hét alatt kiolvastam a Gyűrűk ura 3 kötetét, a Harry Potter akkori 4 kötetét, meg a Légy jó mindhalálig kötelező olvasmányt is
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Szeretem nagyon. A triologia konnyvet kiolvastam anno.. 15evvel ezelott

-
vodrosjozsi
addikt
válasz
üzenetére
Hol hagytad frodót?
Ma beszéltem "valakivel" aki lehúzta a Hobbit utolsó részét úgy h nem is látta teljesen. Megpróbáltam neki elmagyarázni, hogy kéne felnyalnia emiatt a padlót de meggondoltam magam. Pedig tényleg jó filmek voltak és a Gyűrűk Ura filmek is hasonlóan jók voltak. -
w333
félisten
Túl sok itt a Samu fan ... csak azért is kéne valamit vegyek !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
no more
veterán
HTC U11 vs S8 lowlight csata. Hát, szerintem az S8 jobban szerepel. Főleg dinamika terén. A HTC jobban kiég a képeken. Az utolsó előtti fotó elmond mindent a két telefon képességeiről.
(#53919) CJ4567: Nagyon sajnálom...
Kár, hogy így tönkretették ezt a topikot anno. Hiányoztok azért innen Ti is ám! -
mentic18
aktív tag
Arra gondoltam ma, hogy mit meg nem adnék egy kalória csomagért, erre ma hozzám vágnak egyet, plusz mozijegy, plusz térítés. Nem akarom reklámozni, hihetetlen mennyire tudnak bent motiválni a dokik plazmaadáson

És még kedvesek is.
Ahogy egy nagymama mondta: le a kalappal
Igen, gyorsabb voltál minthogy töröltem volna az előző hszt. #fémvég -
no more
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Facebook
(#53908) CJ4567: Már akkor is iOS copy volt.
-
aprokaroka87
nagyúr
Hónap léfogom tölteni a Google-t

-
Kasya
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Az en rajztudasom ennel sokkal fejlettebb

-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Mondták már, hogy ez egy meme? [link]
-
Kasya
nagyúr

-
SybenX
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
+1
Meg lehet teljes backupot csinálni alkalmazás adatokkal együtt ami játékoknál nagyon hasznos tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a színpadon meg addig nyújtották ezt a párbeszéd csöndet, míg az idióta el nem kussoltatta a telót.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)