- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk02
aktív tag
válasz
forceberg #49722 üzenetére
Segítséget szeretnék kérni.Eddig a telefonon a maildroid alkalmazást használtam az emailek kezeléséhez.Szerettem,mert közvetlenül lehetett törölni a szerverről is miután elolvastam és nem volt tovább rá szükségem.A napokban viszont megállt ,töröltem és újratelepítettem,viszont a google nem engedi a telepítést végig,olyan hibát dob fel,hogy az alkalmazást letiltotta.Mi a teendő vagy keressek másik email alkalmazást?
-
Rhino666
addikt
válasz
forceberg #49630 üzenetére
Ez tul optimista. Minden frissitessel bejon minden appba valami amivel rosszabb lesz a felhasznaloi elmeny, pont.
Most ilyen nyomkovetest raktak bele, most olyan fullscreen reklamot, most amolyan kikapcsolhatatlan marketing notification-t, aztan idonkent elvesznek mukodo funkciokat csak hogy sot hintsenek a sebre. Megis mit tehetsz ellene? Nincs alternativa amit hasznalhatnal helyette, minden konkurenciat felvasarolnak amint kelloen nagyra hizik es vegul eljutottunk oda, hogy egy nyomkoveto reklamfeluletet vesz az ember evente fel millioert ami megfosztja az osszes szabadidejetol es elkolti helyette az osszes penzet.
Ennel az iranynal csak maga a teny az undoritobb, hogy mukodik.
-
svgyula
addikt
válasz
forceberg #49473 üzenetére
Szia! Ha nincs ilyen "fogaskerék' vagy 3pötty akkor az alkalmazást
nyomva tartva meghúzok kicsit lefele. Ilyenkor jelenik meg a menü. Ja ha nem volt esetleg világos ezt nem az alkalmazáson belül kell keresni, hanem a futó alkalmazások között!
#49469 Zola007
Hozz létre a gyökérben egy könyvtárat a totalkommanderrel, másold bele a hang file-t. Ezután a könyvtár tulajdonságai közt vedd el az írás jogot. Anno' a honor 20-nál nekem ez segített. A telefonodon meg kapcsold ki az automatikus optimalizálás. Vedd el a háttérben futás engedélyt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest