- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Ha a nyomtató Brother, akkor az alkalmazások között keresd meg a Brother Print service szolgáltatást és töröld az adatait. Esetleg az alapértelmezett nyomtatási szolgáltatás adatait is.
Ez után újra fel kell venni a nyomtatót és csak az lesz a listában.
Egyébként azt tapasztaltam, hogy mindig az első felvett nyomtató az alapértelmezett.
S23-at használok.
Egyébként lehet, hogy a telefon topikjában vagy az Android alkalmazások-ban hamarabb tudtak volna segíteni. -
svgyula
addikt
-
Hawk02
aktív tag
Lehetséges,hogy én nem értelmezem jól,de ez azt írja,hogy az új beállítás után ,ha elfelejted az újat, lehetőséged van 72 órán belül a régivel belépni.Lehetséges,hogy ha betudsz lépni a telefonba,akkor egy teljes gyári visszaállítással megoldható lenne.Melyik One UI verzió van a telefonján?
-
-
crok
Topikgazda
-
kidnou
őstag
megnéztem [nálam ott van] de ha valamiért neked nem jön be [apkpure oldalán is fent van]
-
Undoroid
őstag
Értem!
Tehát a belépési jelszavaim és címeim, stb. tárolódik ott! Vagyis tárolódna, de Én ezeket, ezen az eszközön nem használom! Max. a korábbi felhasználó adatai lehetnek benne, ami nem érdekel és végképp nem tartozik rám! Ha tudnám sem nyitnám meg!
Már csak az lenne az érdekes, hogy miért kezdett jelezni ezért a készülék? Mi okozta a zárolást?
-
Undoroid
őstag
Értem!
Kérdés:
- Mit tartalmazhat az a mappa? Mire való?
- Szükségem van-e rá, ha nem intézek rajta semmi mást, mint a telefonálást, SmS küldés-fogadást és a fényképezést?
- Korlátoz-e valamiben is, ha a továbbiakban így használom tovább a készülékemet?Körülbelül 3 éve vettem meg és azóta megközelítőleg 24óránál többet nem nyomkodtam összesen! Nem vagyok egy mobilfüggő alkat, aki nem tud elszakadni tőle...
-
Undoroid
őstag
Nos, ez egy jó kérdés!
Több éve vettem meg ezt a készüléket itt az egyik ismerősömtől. Akkor váltott át 'robotról' almára. Nyilván Ő létrehozott magának, Én nem törődtem ezzel. Ha jól emlékszem, akkor kb. másfél évvel ezelőtt ki kellett lépnie a fiókból, mert akkor volt az első ilyen jelzése a készüléknek...
-
-
-
bylow
senior tag
-
-
eclipse19
senior tag
Persze, hogy azért, de mikor előtte 1 perccel oldottam fel a képernyőt?
Így 3x annyi ideig tart a fizetés, mint egyébként.
Sztem le fogok szokni róla, ha ez marad, mert így már egyszerűbb a bankkártyát elővenni, akkor is ha egyébként kellett a mobil valami boltos app (Spar, DM, Rossmann, Tesco) miatt. -
-
-
A chrome://flags/ oldalon kapcsold be a Contextual Search new settings opciót (Enabled), majd a Chrome-on belül Beállítások - Google-szolgáltatások, itt Érintéssel keresés legyen Be, a Környező szöveget is tartalmazó keresés a Google Kereső használatakor opció viszont legyen kikapcsolva.
Asszem, ez kell neked. -
crok
Topikgazda
Azt lehet azért nem tudod most mert "A fizetési profil első létrehozása után 12 hónapot kell várnod, mielőtt módosíthatod a Playhez tartozó országot. A Google Playhez tartozó országot évente csak egyszer módosíthatod. Ha módosítod az országodat, egy évig nem állíthatod újra át." és a változtatás akár 48 óra is lehet.. További tudnivalók itt - és nyisd ki az összes "kisbetűs" részt is mert a 48 óra dolog is csak ott van a végén..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest