- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz
Rhino666 #49857 üzenetére
Szia! Aha, csináltam tesztképet, meg könyvtárat, megnéztem hova hozza létre az új teló és oda másoltam a régi képeket. Amúgy érdekes, a régi könyvtárakat ABC sorrendben mutatja a galéria, és az azóta már az új telóval létrehozottakat pedig készítési sorrendben, ahogy eleve akartam a régieket is. De vagy 2 óráig másolta a fotókat, szóval elengedtem a témát azt hiszem, jó lett volna de végül is így is megvannak a képek...
-
Orgi
addikt
válasz
Rhino666 #49832 üzenetére
Szia, köszi, átmásoltam őket, de sajnos nem sikerült, amit szerettem volna. Mivel a fotóim könyvtárakba vannak rendezve túránként, így hiába maradtak meg a készítés dátumai, a Xiaomi Galéria ABC sorrendbe mutatja őket és egyelőre nem jöttem rá, hogy lehetne készítés szerinti sorrendben mutatni őket...
tordaitibi: köszi, ez működött, bár igazából ugyanúgy a Windows Intézős másolás megy a háttérben, nem jönnek fel a normál TC funkciók, de ez van.
-
válasz
Rhino666 #49805 üzenetére
Ha jó a statisztikád akkor a végeredmény 99 szerencsétlen aki eldta a telefonját és későn kapott észbe hogy a telefon a vevőnél, és meg kéne adni a saját gmail accountját.
Vagy simán nyomott egy fr-t és utána döbbent rá hogy kizárta magát mindenhonnan mert a jelszavait rég elfeljtette.
Vagy.. vagy és itt még sok lehetőség.
A maradék 1 meg ha rutinos telefontolvaj, 3perc 27 másodperc alatt üti ki a telefon összes védelmét.
Magánvéleményem hog
a (sok hülye miatt, köztük én is) most mégsem bevezetett, tologatott ügyfélkapus sok FA azonosítás stb. stb. és még sok más. -
-
ktomcat
senior tag
válasz
Rhino666 #49702 üzenetére
Szinkronizáláshoz a drivesync-et használom, teszi a dolgát ahogy kell, csak olyan fájlkezelőt keresek ahol el lehet végezni még a tipiukus másolás stb műveleteket oda-vissza a driveból. Total commander esetében ezt a leírást találtam amivel elvileg életre lehet kelteni, de ennek még nem futottam neki mert a solid explorer egyelőre úgy teszi a dolgát ahogy kell
-
válasz
Rhino666 #49604 üzenetére
Nálam Droid7-es custom rom, bl. nyitva, root van, képernyőzár, G.services, G.account nincs. Természetesen bankolás és fontos jelszavak mentése sincs.
Ami még működk rajta, az alapfunkciókon kívül,
egy Viber, Gmaps, más navik, pár játék, mailok olvasása, küldeni már nem tudok de ez elég. Webböngésző, hangoskönyvek, audio-videoplayer. Fényképet tudok készíteni vele ha kell és snitt. Maximálisan megfelel az igényeimnek ez az arzenál
Ha ebbe belemászik a Google vagy bárki az megérdemli a kitartása miatt
Én nem az egész életemet élem mobilon napi 24 órában csupán kényelmi kelléknek tekintem a telefonálás és sms meg ébresztőóra mellett a fentebb felsorolt luxusszolgáltatásokat. -
válasz
Rhino666 #49527 üzenetére
Én ezt úgy kerültem ki, hogy időnként ellenőrzöm, fut-e rendben az app.
Eddig csak biztonság kedvéért tettem, de akkor ezzel mellékesen azt is elértem, hogy nem vonja meg a rendszer az app jogait.Írhatod, hogy felesleges, de pár hetente egy elindítás szerintem egyszerűbb, mint újra megadni a jogokat.
-
válasz
Rhino666 #49522 üzenetére
Ha ennyire nem szereted, ne használd.
Azért nem csak 1 fork létezik ami használható.
Csak az a baj, ha custom romolsz, az BL. nyitás is, elveszik egy vagon funkció. Ha ezeket életre akarod hívni az örökös harc lesz Magisk és egyéb modulokkal, kiegészítőkkel.
Ha kell az 1 tapicskolásos appinstall+auto update, felraksz egy gapps csomagot, megint egy pofon a Google függetlenségnek. És így tovább.
Vagy igen vannak alternatív appstore-k. Megbízhatóak...? 101%-ban? Nem biztos.
Nem egyszerűbb az átlagfelhasználó élete ennél? Dehogynem.
Amúgy ez bármire igaz. Windowson is létezik gyeplőlazítás, egészen jól kordába lehet tartani. csak ott is funkcióvesztéssl és regedit hekkeléssel, egyébbel és folyamatos felügyelettel jár.
Akinek ez a igénye az meg ne nyekeregjen ha matatni kell állandóan, ezzel jár a szabadság. -
vacs
veterán
válasz
Rhino666 #49519 üzenetére
Javítási mód / szerviz mód is hasznos dolog!
"Amennyiben be van kapcsolva a Javítási Mód, a szerelést végző szakemberek nem férhetnek hozzá a felhasználó személyes adataihoz, de diagnosztikai céllal ellenőrizhetik annak alapvető funkcióit."
Biztosan van még, de ilyenkor nem jut az ember eszébe!
Pluszban napjainkban az adataink védelme kiemelten fontos, hiszen rengeteg csaló akarja megszerezni a bank kártyánk és bank számlánk adatait!
Egy friss rendszeren talán kevesebb a sebezhetőség! -
válasz
Rhino666 #49515 üzenetére
+ a szokásos, hogy fogja szerintem a HW-t is, hogy vegyenek alá jobbnál jobb telefonokat.
Az XZ1 Compactom még megvan, azon 9-es fut, minden faxa volt, kivéve, hogy az még HD kijelzős, ami azért korlátoz, mert pár programban alig látsz valamit, mert a xirxar elfoglalja a kijelző felét. 2017-es modell talán, ha nem kezd el xarakodni a GPS-e, akkor lehet le sem cserélem. -
válasz
Rhino666 #49513 üzenetére
Dehogy rosszabb.
Mondom ezt én aki droid7 használok
Átlagfelhasználónak, plázacicának, a rendszert csak használónak nem lesz rosszabb, sőt.
Viszont aki picit tágítana horizonton, spec. appokat használ nem playstoret, netán még haragszik a reklámokra, szeretne lazítani a nagy testvér gyeplőjén, egyéb óhajok, azok igen úgy érzik rosszabb lesz mindig.
Pedig nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest