- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Ez nem profiság kérdése. Szerinted dísznek van írva az összefoglaló?
Az elején nem beszóltam, hanem teljesen jóindulatúan kérdeztem. Aztán kiderült, hogy szándékosan írta ide, ami semmiképpen nem menti a dolgot.
Téged viszont senki nem fogadott fel prókátornak? Na, erről ennyit! -
Somatom
veterán
válasz
darvinya #32944 üzenetére
Sztem ennek csont nélkül működnie kéne. Ahogy írtad is, az időalapú értesítés ismétlés síma ügy. Aztán az automatizáló egy broadcast üzenettel aktiválja a Motion Detector -t. Ha az mozgást érzékel, akkor küld egy broadcastot, amire az automatizáló leellenőrzi, hogy van-e olvasatlan üzenet. Ha van, akkor jelez. Ha nincs, akkor deaktiválja a mozgásérzékelőt. A konkrét broadcast üzeneteket megtalálod az alkalmazás help -jében.
-
darvinya
titán
Mindenki, aki válaszolt.
Azért ide írtam, mert ilyen app-ot nem találtam Play áruházban.
Somatom
Automatizálót próbáltam, de összeomlik, mikor összetett értesítő részéhez ér, mert nem tudta időzítő után átállni érzékelőre.
-
darvinya
titán
Sziasztok
Remélem jó helyen írok.
Kellene egy app, aminek nincs indító ikonja, hanem telepítés után egyből rendszer beépülőként működik.
Azért kérdem, mert anno volt SE X1-en egy nagyon jó Op. rendszer alap funkciója, s ezt szeretném pótolni.Ez egy összetett hang értesítő, ami jelez mikor megkapja, s ismétlés 5 perc után (eddig könnyű része), ezután fényviszonyokat figyeli és ekkor adja értesítő hangot.
Érhetőbben példával:
Jön egy email, megszólal az értesítő hang, ismétli 5 perc után amikor nem nézték meg.
Ha ezután sem nézték meg, akkor eszköz mellett elhaladáskor(fényviszony változik) egyből értesítő hangot ad 10 egységgel feljebb beállíthoz viszonyítva (persze 100-nál nem lehet több, ez opciónális be/kikapcsolható funkció lenne hang menüben).Köszönöm
-
mark!
őstag
válasz
nagy@gmx.com #32936 üzenetére
rögtön, kezdőlapon? adware, próbáld meg újrarakni.
-
nagy@gmx.com
tag
Az mitől van, hogy (1 hónapos Navon telefon) amikor megnyitom az internet böngészőt, vagy a Chrome-ot, azonnal idióta reklámokkal bombáz, hogy pl. vírus van a telefonon, és egy emelt díjas számra akar küldetni SMS-t.
Érdemes egy gyári visszaállítást csinálni?
Vagy meg lehet szüntetni anélkül is?Köszi!
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Nagyon amatőr kérdésem lenne, de mivel sosem voltam ilyen helyzetben, így hozzátok fordulok.
Egy adott gmail fiók több telefonhoz is lehet csatolva a Play Áruház miatt?(Szülőnek veszek épp telefont, és úgy szeretném átadni, hogy már minden patent rajta, és ha lehet nem csinálnék új címet neki, hanem a régihez rendelném ezt is - egyébként az előzőt se használja semmire, azt szintén én csináltam neki anno, szintén a Play miatt.)
Köszi! -
Somatom
veterán
válasz
angyalpc2 #32932 üzenetére
Tudomásom szerint adb -n, vagy telón root joggal tudsz logot futtatni. Én a Logcat Extreme pro -t használtam, mert ez egy lebegő ablakban, realtime mutatja a logot.
-
angyalpc2
aktív tag
Hello
Van egy Xperia S-em gyári android 4.1.2
Van egy céges applikáció aminek úgy tűnik túl régi a rendszer és már a telepítéskor hiba lép fel.1.
Az applikáció telepítéséről kellene LOG-ot készítenem
Állítólag a
*#9900#
kóddal lehetne is...de ha beütöm a telefon alkalmazásba (tárcsázó) semmi nem történik
Ha viszont rányomok a hívásgombra:
Előjön egy fehér kép, kiírja hogy "USSD kód fut."
Majd hirtelen megszakad és az az üzenet fogad, hogy "Kapcsolatprobléma vagy érvénytelen MMI-kód".
Vodafonos teló egyébkéntVan esetleg ötletetek, hogy lehet log-ot csinálni?
Köszi
-
viharhozo
addikt
Hatha latott mar vki ilyet. Tegnap az alapertelmezett kameraalkalmazas inditasa utan a telefon lehalt. Ujrainditottam, azota a hatlapi kamera nem mukodik.
Nincs semmilyen hibauzenet, a kameraalkalmazas elindul, de csak az elolapi kepet mutatja. Az alkalmazasbol teljesen eltuntek ikonok, pl. az is, amivel valtani lehetne a ket kamera kozt. Tovabbi parajelenseg, h az elolapi kamera minden kepet 180 fokkal elforgatva keszit el.
Amit probaltam: a kameraalkalmazas adatait toroltem, leallitottam egy idore a telefont, kiprobaltam masik kameraalkalmazast is. A helyzet annyit valtozott, h a tobbi kameraapp nem forditotta meg a kepet, de a hatlapit egyik se erzekelte.
Mas hibat a keszulek nem produkal. Lehet-e ez vmilyen szoftveres problema, vagy tutira megpurcant a kameramodul? Hogy lehet ellenorizni, a keszulek latja-e egyaltalan a hatlapi kamerat?
A keszulek egy LG Flex 2, Android 6.0.1-et futtat. Mostanaban semmilye update-et nem kapott, sztem uj alkalmazast se telepitettem hetek ota, elvileg ezzel nem lehet gondja. Viszont automatan minden appot frissitek, az esetleg bekeverhetett.
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Egy androidos telefonnal, ha messengeren vagy skypon videotelefonálok, akkor a képet ki tudom valahogy usb kábellel tenni egy sima lcd tévére? Vagy ehhez kell egy chromecast vagy valami egyéb tv "okosító"?
-
katalin888
aktív tag
Xiaomi Redmi Note 3
d:\adb>adb devices
List of devices attached
43623fc9 device
d:\adb>adb reboot bootloader
d:\adb>fastboot flash recovery twrp.img
target reported max download size of 536870912 bytes
sending 'recovery' (18502 KB)...
OKAY [ 0.617s]
writing 'recovery'...
OKAY [ 0.234s]
finished. total time: 0.866s
Hogy lehet, hogy ezek után maradt a MiRecovery?
A segítséget előre is köszönöm! -
csp01
tag
Van valamilyen módszer arra, hogy azokat az alkalmazásokat, amelyeket a telefon nem enged áttenni sd kártyára, mégis lehessen?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
magmakocka #32919 üzenetére
Nagy valószínűséggel igen, most már csak figyelned kell a jelenségre vagy bármi szokatlanra, ha újra előjön akkor muszáj teljesen kitisztítani az agyát (legjobb lenne a gyári rom újrarakása, de a gyári beállítások visszaállítása is csodákra képes).
-
magmakocka
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #32916 üzenetére
Hát, pedig nem is olyan régen volt rajta egy Eset antivírus. Az az ég világon nem talált semmi szokatlant...
De ha azt mondod, hogy ez lehet vírusos, akkor letörlöm, kár érte. 1 hónapom kárba veszett. Csak kíváncsi voltam, hogy ténlyeg fizet-e. Na hát, akkor mind1. Köszönöm.
Ezzel meg is lenne oldódva a probléma? -
Bozek
nagyúr
Nem tudom, hogy mit csináltam, de a Smart Lock képernyőm tiszta üres... Valaki nem tudja, hogy mitől lehet? Esetleg tartozik hozzá valami APK, aminek tudnám törölni az adatait?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
magmakocka #32914 üzenetére
Az Uento reklámokon, telepítendő alkalmazásokon alapszik, ha van egy olyan szolgáltató akit nem zártak ki még, de adware/spyware műveleteket tud végezni, az okozhat ilyet.
Egyébként nem értem miért jó ez, amennyi pénzt össze lehet szedni ezzel x időbefektetéssel, annyi idő alatt valami könnyű alkalmi munkát is jóval több pénzért lehet találni még Mo-n is. Mondjuk nem az én dolgom, mit csinálsz, ez csak az én 5 centem.
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Galaxy S7-em egy ideje meggárgyult. (Nem tudom, S7-specifikus-e a dolog.)
Ugyanis egy csomószor lejátssza magától a rendszer Alapértelmezett értesítési hang-ját, olyankor is amikor látszólag semmilyen valódi dolog nem történt. Mondanom sem kell, hogy baromira idegesítő. Azt hiszem, egy nagyobb adag app-update után kezdte el ezt néhány napja.Volt már valakinek ilyen? Szinkronizálást már próbáltam ki-be kapcsolni, de nem segített.
-
magmakocka
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #32913 üzenetére
Egyszer sem csinált ilyet az az app. Több mint 1 hónapja használom ráadásul nem egy fake app, hiszen mindent megkapok, ha megcsinálom. Épp az, hogy semelyik pénzszerzős app nem vált be, nálam úgy, hogy 5000évbe tellett volna összeszedni 5$-t, míg itt elég egy fél év arra akár, hogy 10$-t összeszedj. Egyszóval nálam az AppNana és társai nálam a kukában vannak. Nem egy videót láttam, ahol megkapják PayPal-ra azt az összeget. Inkább gyűjtöm mondjuk valami hasznosra.
Az a durva, hogy futtattam egy Play Protect ellenőrzést és az ég világon semmit sem talált! Amúgy tegnap Chrome android böngésző alatt néztem indavideón egy animét (Tamako Market, ha fontos, bár nem hinném), annál többet nem csináltam. Maximum 1-2x letöltök egy youtube zenét egy hiteles letöltő oldalról annál többet nem.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
magmakocka #32909 üzenetére
Valami vírusfélét kaphattál be, viszont nem tudom hogyan
Egyedül az Uento tűnik olyan alkalmazásnak ami ilyesmit okozhat, szerintem töröld le, ha pedig újra előjön akkor csinálj egy factory resetet.
-
Bozek
nagyúr
válasz
l.sebestyen #32910 üzenetére
Ha megírod, hogy milyen telefon, akkor esetleg tudunk segíteni. Általában ezeket a szervizmenüben lehet elérni, amit különböző kódokkal lehet megnyitni.
-
l.sebestyen
senior tag
Androidon van valami mód arra, hogy az összes hívás idejét megnézzem a telefonnak, vagy van rá olyan program ami nem az aktuális hívás infót összegzi hanem akár nullázás után sem felejti el es nullázza le a számlálót
-
magmakocka
aktív tag
Sziasztok!
A probléma a mai nap folyamán jött elő, aminek az okát teljes mértékben nem értem!
Ma reggel, mikor a suliba készülődtem elfelejtettem töltőre rakni, de szerencsére volt 1-2 órám a buszhoz, de a lényeg az, hogy valami "adobe flash player" kért Engedély-t, hogy eszközkezelőben benne lehessen. De ez vagy 28x-r jelent meg. Egyszer befagyott és engedélyezte egyszer, de nem történt semmi.Suli után, szeretnék zenét hallgatni és megnyitom a böngészőt, hogy gyorsan még valamit megnézek és erre az az ablak fogadott, hogy "Szintaktikai elemzés hibája" meg az, hogy "Gond volt a csomag elemzésekor".
Gondoltam, hogy valami okozza ezt a problémát és arra gondoltam, hogy ez az úgynevezett Flash Player lesz a ludas. Majd bementem az eszközkezelőkhöz és azt vettem észre, hogy kb 32x-er volt ott a Flash Player. Fogtam és letiltottam azt a 2-t, amiben pipa volt, majd megjelent egy üres ablak, amin csak egy "Ok" volt. Nem tudtam belőle kilépni, majd rányomtam az "Ok"-ra és akkor azt vettem észre, hogy ott felül eltűnik az értesítési sáv, valamint nem érzékeli a funkciógombokat, valamint nem tudtam se a hangerőt szabályozni, se kikapcsolni.
Egyedül csak a Bekapcs + Felfele hang (Volume Up) hatott a telefonra. Majd bekapcsoltam újra és azon nyomban töröltem a Flash Playert, ami érdekes, hogy 2db-t telepített maga után. Valamint találtam egy Android System Webview "core" appot, amit eltávolítottam. Mivel abból is kettő volt, a sima és a core, csak a simát nem lehetett eltávolítani és tudom is azt, hogy miért.
Visszanéztem, hogy szedtem-e le valami kéretlen programot, de sajnos abban csalódnom kellett, hogy én tettem volna fel valami kéretlen programot. A kéretlen alkalmazások telepítése pedig ki is van kapcsolva. Eszközkezelőnél csak a Készülékkereső van már ott.
Ezek az alkalmazások lettek letöltve a telefonomra a Play Áruházból:
-AccuBattery
-CDA CacheDefrag Android
-Clash Royale
-Duolingo
-ES File Explorer
-GBA+ PRO
-Homescapes
-iGP Manager
-Messenger Lite
-Magyar Református Énekeskönyv
-Memrise
-MIDI Melody
-Motorsport Manager (megszereztem még ingyen)
-My Data Manager
-Napi kupak
-PayPal
-Uento
-VLC
-ZeneElő fog fordulni ez a probléma esetleg megint? A telefonom egy Vodafone Smart Prime 7, Android 6.0.1, valamint még van erre a telefonra garancia.
Fényképeket melléklek!
[KÉP]
Android System Webview (eredeti)
Android System Webview (hamis)
Adobe Flash Player
Csomag elemzési hiba
Az OK Gomb megnyomása után #1
Az OK Gomb megnyomása után #2
Az OK Gomb megnyomása után #3
Az OK gomb megnyomása után #4
Az OK gomb megnyomása után #5
Az OK gomb megnyomása után #6
Az OK gomb megnyomása után #7 -
Somatom
veterán
De, létezik a probléma. Leválasztottam az alapértelmezett fiókot, majd csináltam egy gyári visszaállítását. Próbálok bejelentkezni, de kéri ezt a nyomorult azonosítást másik eszközökről. Honnan kerítések most egy másik eszközt? Szeretnék belépni a saját fiókomba, de nem tudok. Ilyenkor mi lehet a megoldás?
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #32902 üzenetére
"Hülye alap sony kerneles marhaság"
Sony-m van, de hiába dugdosom ki-be a fülest, nem ébred fel a kijelző.
-
Somatom
veterán
válasz
jonnyjoker01 #32902 üzenetére
Az is lehet, hogy van erre "spéci" Sony -s Xposed modul.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
tordaitibi #32899 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Nekem egyértelműen akkor oldja fel a kijelzőt ha media eszköz csatlakoztatása történik (catlogból nézve). Hülye alap sony kerneles marhaság
Van root egyébként, xposed-et is vállalni tudom, kíváncsi vagyok a gravity box féle megoldásra.
Soundaboutot használom de azt csak arra, hogy ha csatlakoztatva van a headset akkor szóljon mindenképp a füles. Sajnos a plug in and out detectiont nem lehet teljesen letiltani, nem úgy működik ahogy kéne, de gondolom ez azért van mert kernel szinten van ez a probléma.
A headset toggle csak változtatja az állapotát, ha megnyitom magától ki-be kapcsolgatja a kapcsolót.@brd: közben meg is válaszoltad (de jó hogy frissítem az oldalt
) , máris kipróbálom!
-
brd
nagyúr
válasz
tordaitibi #32899 üzenetére
Xposed, GravityBox, és abban Display tweaks/Unplug turns on screen, vagy GravityBox helyett Xposed Additions (azt most nem tudom, a kettő közül melyik oldja meg valójában, és azért most nem fogom újraindítgatni a telefont, hogy kiderítsem, de a kettő közül az egyik biztosan).
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GTA VI
- Trollok komolyan
- OTP Bank topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest