- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Sziasztok,
Nem tudom mennyire ide illő kérdés, ezért inkább offba teszem. A Samsung j6 telóm kb egy hete frissült 10es androidra. Azóta csak a baj vele. Az addig remekül működő értesítések hol jönnek, hol nem, a Wifi kezelése botrányos, és egyébként is egy rakat...
A kérdésem az lenne, hogy be lehet e állítani a rendszert úgy, hogy ne érdekelje az energia hatékonyság, és bármi amire a mérnökök hivatkoznak, hanem folyamatosan szinkronizáljon. Egyszerűen elegem van abból, hogy egy E-mailt, Vibert, bármi azonnali dolgot nem jelez, ha alszik a telefon, vagy nem lépek be az adott appba/fiókba...
Előre is köszönöm!
Dodo -
dodopek
addikt
válasz terapeuta007 #37277 üzenetére
Köszönöm, megértettem. :-)
-
dodopek
addikt
Sziasztok! Android 8-at használó készüléken lehet valahogy virtuális ramot csinálni a háttértár rovására? Áll 1 GB RAM van az eszközben, de a 16Gb hattertárat sosem fogom kihasználni. Ja, autós fejegység... :-)
Köszi! -
dodopek
addikt
Sziasztok!
St21i ICS-ben hogy lehet csökkenteni a képernyő oldalakat?
Köszi! -
dodopek
addikt
Sziasztok!
ICS-ben benne van már az app tiltás? Rootolatlan xperia-t kellene kicsit gyorsítanom...
Köszi! -
dodopek
addikt
Erre esetleg valaki?
-
dodopek
addikt
Sziaszto!
Androidpocket neo telefon 4.1.2 rendszere olyat csiná, hogy rögtön a hívás elején lezárja a képernyőt egy lakattal, amit dupla koppintással lehet feloldani. Meg tudnátok mondani, hogy hol lehet ezt kikapcsolni?
Köszi előre i! -
dodopek
addikt
Sziasztok! Kicsit off, de sürgősen tudnom kell...
Hol találom a2.3.4 rendszerű galaxy miniben a gyári visszaállítások menűpontot? Pontosan kellene...
Köszönöm! -
dodopek
addikt
Sziasztok!
A következő gondom van. Adott egy TP-link tl wr740N wifi router,két droidos teló(Moto 2.3.7. Custom rom, és Samsung galaxy mini 2.3.4). Sajnos a router vacakol a dhcp kiosztásoknál, ezért ki akarom kapcsolni a dhcp szolgáltatást. A kérdésem az lenne, hogy ha fixen adom meg az IP, átjáró, maszk, és dns adatokat, akkor a telók mindenhol ezekkel akarnak majd kapcsolódni? Hot spotoknál, más hálózatokon, stb. Van olyan android beállítás(vagy szoftver), amivel egygombosan lehet váltani a fix, és dinamikus közt? Az asszony telója miatt, aki ugye nem akar mindíg bemenni a net beállításokba, ha az ikeaban wifizne...Előre is köszi!
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Nem tudtok egy olyan böngészőt ajánlani,amiben van inkognitó mód? Operában, és a beépítettben nem találtam... -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Támadt egy kis problémám. Eddig két telefonon, és a pc-men ugyanazt a gmail címet használtuk.Pc-n igoogle, telókon a play használatához. Tegnap megkaptam az új telóm, és valszeg véletlenül alami szinkronizációra kattinthattam,mert az asszony telóján megjelent minden telszámom, ami meg mind2-nknek megvan, az megkapta a nálam lévő nevet.(ami pl a sógoromnál elég hülyén jön ki, mert ugye az az Ő öccse.) A kérdésem első körben az lenne, hogy hogyan lehet ezt visszacsinálni gyorsan(ne kelljen minden nevet újra átírni), illetve, hogy a feleségemnek most létrehozott gmail címet hogy lehet úgy hozzárendelni úgy a telójához, hogy a mostani beállításai megmaradjanak.Ps: Annyit már meg tudtam tenni, hogy a tel könyvben kivettem a pipát a google által hozott számokból, így azok nem jelennek meg a telefonkönyvben. Viszont a közös számaink továbbra is össze vannak keveredve...
Előre is köszi!
Dodo
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával