- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
-
veterán
-
darvinya
titán
válasz #42308056 #33928 üzenetére
MTP módban nem valós tárrendezést végzel.
Valószínű, hogy amin végzed kezelő nem tudja háttérben a fel-le töltést.Bdanyy
Exchange saját, vagy Microsoft cím (live, hotmail, outlook)?
Gmail app-t használom.live címemhez, s ilyet még nem tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
zeon.hu
nagyúr
válasz #42308056 #31901 üzenetére
Névjegyzék - menü - megjelenítendő névjegyek, itt válaszd ki, amelyiket használnád.
Esetleg a sim névjegyek mutatását ki is kapcsolhatod, néha be tud kavarni.
Névjegyzék - beállítások - dupla névjegyek egyesítése.
(Nem biztos, hogy pont így találod meg ezeket, de ott lesz az)#?*@&!
-
beg
veterán
-
Mr.C
őstag
válasz #42308056 #27181 üzenetére
verzióugrásnál mindig jobb a tiszta telepítés a problémamentes működésért de manapság már nem szokott ezekből akkor baj lenni.
Én amit csinálnék: lementek mindent ami fontos
root > recovery rávarázsolása > hivatalos rom flashelhető verzióját telefonra > recoveryben wipe dalvik&cache,data,system > flash rom és kész....Ha van időd, megéri 0-ról kezdeni, mert sokkal stabilabb lehet a rendszer és később érzel majd lassulást (véleményem szerint)
sudo rm -rf /*
-
beg
veterán
válasz #42308056 #26998 üzenetére
Félreolvastam K3-ra, bocsi , ezért nem kérdem meg, hogy 6.0 van-e.
Gyári rom van rajta? A topikjában másnak nem csinál ilyet?
Plusz még egy kártya cserét megejtenék, a szolgáltató ingyen cserél SIM kártyát hibás működés bejelentése esetén. Telenor-nál tavaly cseréltem.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz #42308056 #26996 üzenetére
A két SIM foglalat közül véletlenül nem a kettesben van a telenor kártyád?
Néhány lenovo hajlamos hosszabb-rövidebb időre levágni a kettest. Nem mindig és erősen rom (modem) függő.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
air
nagyúr
válasz #42308056 #18548 üzenetére
Ha ellopják vagy elhagyod a telefonod, akkor a weben megváltoztatod a jelszavadat.
Onnantól kezdve a készülék nem fog tudni csatlakozni a Google fiókhoz.
De igazából nem látom az összefüggést az előző kérdéseddel.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
ksanc
őstag
válasz #42308056 #13272 üzenetére
Elég valószínűtlen, hogy összeomlik
De tegyük fel.
A mobilvilág ott tart, hogy az egyetlen nyitott rendszer az android, a többi mind zárt a hardverrel együtt, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó nem adja ki a hardver programozásához (driverek) szükséges dolgokat akkor soha az életben nem lesz android oprendszer arra a hardverre.
Márpedig nem adja ki, vagyis nem, nem fogsz tudni oprendszert váltani.
Persze bármi történhet, de alapból nem fogsz -
kovisoft
őstag
válasz #42308056 #13176 üzenetére
Vannak appok, amik ki is kapcsolják a kijelzőt pl. a közelségérzékelőre. Vagy pl. az általam javasolt Gravity arra kapcsolja ki, ha fejjel lefelé fordítom. Én így használom: fejjel lefelé teszem zsebbe, a Gravity automatikusan kikapcsolja a kijelzőt. Amikor előveszem a zsebemből, a közelségérzékelő jelére a Gravity bekapcsolja a kijelzőt. De mint írtam, sok más olyan app van, ami ki-be kapcsolja a képernyőt pl. a közelségségérzékelőre. Vannak ezenkívül automatizálók, amikkel gyakorlatilag olyan logikát programozol be, amilyet szeretnél.
-
kovisoft
őstag
válasz #42308056 #13174 üzenetére
Meg lehet oldani. Kell pl. egy lockscreen, amin kinn van az óra, dátum, értesítések (ha alapból nem elég a gyári lockscreen, akkor pl. a WidgetLocker Lockscreen-nel ki lehet tenni widgeteket, de azt hiszem 4.3-as android óta enélkül is megy a dolog). Kell még egy app, ami a közelségérzékelőre bekapcsolja a kijelzőt. Én erre a célra a Gravity Screen - On/Off-ot használom, de rengeteg hasonló van, ha rákeresel play-en a "proximity screen on" keresőszavakra.
-
LonGleY
veterán
válasz #42308056 #13171 üzenetére
1. Van olyan launcher vagy lockscreen, ami tud hasonlót.
2. 1 gigával nem vennék telefont ma már. 2 a minimum, ha előre akarnál lépni. 1 gigával még alig-alig van multitasking (kinyomják egymást a programok a memóriából).
3. Nincs. Custom romolni tudsz, de hozzáértést igényel, a garanciát elfelejtheted, és stabilitásban se lesz kiszámítható. Inkább olyan kütyüt vegyél, ami stock, vagy szokj hozzá a gondolathoz, hogy le kell tiltani, törölgetni pár beépített appot. Amúgy nem sokat számít, a letiltások után ugyanott vagy.
4. Le.
5. A háttérben futással nincs gond. Ez bővebb téma, de a lényeg, hogy kiismerhető, illetve jól kell (és lehet is) programokat választani.
6. Sony - szerintem. Abból is egy olyan, ami biztosan megkapja majd az LP-t, és van esélye későbbi upgrade-ekre is. Ne akarj kínai vackot, különben nem biztos, hogy a barátod lesz az Android (illetve a későbbi rendszerfejlesztésekről is javarészt le kell mondanod).
7. Minden programhoz tartozhat widget. A legtöbb gyári dolgot amúgy sem fogod használni. Naptárból, időjárás appból, jegyzetelőből stb. mind van jó megoldás a Play-en, amikhez widget is akad.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981