- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Akkor jó lesz az.
Az első keresés általában sokáig tart.
Én is most kísérletezgetek firmware-kkel, az első pozíció elég sokáig tud tartani a folyamatos nulláról indulás miatt.
Egyébként az Engineer Mode-ban szokott lenni egy Location Based Service-nek is az YGPS felett, abban van Map. Na azon látszik, hogy először mindig Kínában vagyok
A pöttyöknek viszont meg kell jelennie, anélkül csak a tiszta GPS-t használja, aminél az első fix elég döcögős lesz.Igen, a 3betűs saját gps kezelést használ, nem támaszkodik a készülék pozícióadataira, csak a sajátjára.
-
ksanc
őstag
Akkor kell egy nvram, nincs mese.
Itt most Cappa írja, hogy a sima nvram csere is veszélyes általában, szóval ez igazából akkor menne jól, ha együtt lenne a két teló, hogy véletlenül se legyenek egy időben a hálózaton.
Szóval vagy szerzel egy másik telót és/vagy elviszed valaki buherátorhoz
Szerintem. -
x64
aktív tag
A GPS-re továbbra sem találtam működő megoldást.
Aktív wifi kapcsolat mellett a Beállításokban nem tudta letölteni az epo adatokat (ez talán a ROM hibája), ezért leszedtem rá az "MT GPS"-t. Hogy ez végül letölti-e vagy sem, azt nem tudom, de a mobileuncle toolsban az Összefoglalóban leírt lépések végrehajtása (YGPS: full, cold) után sem lát műholdakat, sőt még a satellites részen sem jelennek meg piros pöttyökként (ebből gondolom, hogy lehet, hogy nem töltődött le mégsem az epo)...Valakinek van erre ötlete?
-
wifi solver cwm-bol telepitheto.
-
ksanc
őstag
Valószínűleg nem sok köze volt a dolognak ehhez, szimplán éppen nem tetszett neki az usb kapcsolat.
Tapasztalataim szerint elég hektikus a dolog, Flash Tool-os mókolás közben érdemes minden usb eszközt (egét, billentyű kivételével) eltávolítani, pendrive-ot, külső vinyót mindenképpen!Csak a Firmware Upgrade módon feltett rom fog működni neked. Bár miután formáztad az egészet, valószínűleg a sima download is működhet, ilyen irányú tapasztalataim nincsenek
Hogyhogy hogyan tovább? Bekapcsolod a telót és működnie kell. Az IMEI hiánya gyorsan ki fog derülni, ha van ilyen.
-
x64
aktív tag
-
ksanc
őstag
Ideje egy Needrom regisztrációnak, ha még nincs
:
A kérdés az, hogy a preloader az sértetlen maradt-e.
Mégis a formázástól mit vártál?
Ha pc-n leformázod a vincsit az szintén nem hozza helyre az oprendszert
-
Joeker67
aktív tag
Szia!
Nálam hasonló helyzet volt, csak nekem a gapps törölt mindent egy másik telefonon!
Nekem egy ugyanolyan típusú telefonról lementett (mtkdroid tools és spflashtool segítségével) romot
kellett feltennem!
Szerintem, ha van saját topikja a telefonodnak, ott kérj meg valakit, hogy mentse le a teljes romot és tegye fel neked valahová, ahonnan le tudod tölteni, majd cappa72 blogja alapján, spflashtool progival vissza tudod flashelni a telefonodra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Subaru topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest