- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
x64
aktív tag
Igen, szabad eg alatt probaltam. Percekig nem tortent semmi.
Aztan nemreg el kellett mennem valahova gyalog, betettem a zsebembe es fel ora mulva raneztem. Talalt vagy 7 muholdat, amibol (epphogy) 3 zold lett!
Megorultem neki, gyorsan elinditottam a harom betus navigaciot, ami viszont elolrol kezdte (volna) a muholdkereses szenvedest...Szoval a jo hir az, hogy ugy nez ki megiscsak megyeget, es vegulis elotte se volt tulzottan acelos ez az oldala...
Koszi!
-
x64
aktív tag
A GPS-re továbbra sem találtam működő megoldást.
Aktív wifi kapcsolat mellett a Beállításokban nem tudta letölteni az epo adatokat (ez talán a ROM hibája), ezért leszedtem rá az "MT GPS"-t. Hogy ez végül letölti-e vagy sem, azt nem tudom, de a mobileuncle toolsban az Összefoglalóban leírt lépések végrehajtása (YGPS: full, cold) után sem lát műholdakat, sőt még a satellites részen sem jelennek meg piros pöttyökként (ebből gondolom, hogy lehet, hogy nem töltődött le mégsem az epo)...Valakinek van erre ötlete?
-
x64
aktív tag
Visszaraktam az MTK DT-vel a kolléga telefonjáról lementett adatokat SP Flashbe konvertálás után, de az NVRAM-ot valószínűleg nem is mentette le róla, mert ugyanúgy IMEI nélkül és hibás MAC-kel állt fel a rendszer.
IMEI-t visszaírtam megint, a wifi problémát meg megoldotta a cappa72 által linkelt solver.
Egyelőre minden jónak tűnik! (legalábbis az első factory resetig...)Hálás köszönet!
Már csak az a kérdésem, hogy mást esetleg (pl. serial no) be kellene-e még állítanom rajta, illetve ha igen, akkor hogyan&mivel...
Köszi!!
Szerk: a navigáció egyelőre csak keresi a műholdakat (van már pár piros), de pozíciót még nem talált... remélem a GPS rendben van...
-
x64
aktív tag
Sajnos megsincs orom es bodottsa', mert a whole flash-sel legyalult azonositok (Wlan, btooth mac) hijjan csak telefonalasra tudnam hasznalni... Droidtoolssal lementettem a kollegam A660-asat, megprobalnam abbol rekonstrualni valahogy...
Barkinek van otlete, javaslata?
Koszi!
-
x64
aktív tag
válasz
aytukabozs #742 üzenetére
Köszi, sikerült is ez alapján!
Szerk: nekem csak egy IMEI-m volt a matricán, azt megadtam mindkét SIM-hez, de gond nélkül működik két SIM-mel, szóval elvileg rendben van. Kolléga A660-asán is csak egy IMEI van a két foglalathoz.Minden működik, minden szuper! Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!!!
-
x64
aktív tag
Semmilyen eszköz nem volt csatlakoztatva, még egy egér sem.
Most viszont szeretnék rátenni egy nem kínai nyelvű ROM-ot...
(egyébként a download-dal feltett ROM látszólag úgyanúgy elindult)
Sikerült feltennem a CWM 5.5.0.4-et. Le is töltöttem apeelme módosított ROMját, követtem a megadott lépéseket, de a "choose zip from sdcard"-ra sajnos "E: Can't mount /sdcard/" üzenetet kapok.
Bezzeg az internal sdcard-ról tudna választani...Az sdcard a zip file-t leszámítva teljesen üres. FAT-ra van formázva (de már próbáltam fat32-vel is).
Mi lehet a gond?Szerk: kipróbáltam egy másik microSD kártyával is - ezzel működik!
-
x64
aktív tag
-
x64
aktív tag
válasz
Keeperv85 #729 üzenetére
Telepítettem a drivert.
Elindítottam az SP Flash-t.
Kiválasztottam a mappában lévő scatter file-t. (minden box bepipálva volt az alsó ablakban)
Beikszeltem a "DA DL all with cheksum"-ot.
Rákattintottam a firmware upgrade-re.
Rádugtam a telefont a gépre.
Felismerte, alul a piros csík elment 100%-ig, majd még egy jó másfél percig számolt.
Végül a linkelt hibaüzenetet dobta fel.Mit csináltam (már megint) rosszul?
-
x64
aktív tag
Szia!
Köszi a tippet, már leszedtem a needromról a linkelt firmware-t, de sajnos nem megy fel SP Flash-ben, ezt a hibaüzenetet kapom.
Ami a formázást illeti, pillanatnyi elmezavar volt, súlyos következményekkel...
Egyébként nagyjából arra számítottam, hogy leformázom róla a bugos rendszert és tiszta lappal indulhat egy új telepítés. A gond csak az, hogy persze nem értek hozzá, nem tudtam, hogy ezzel hazavágom a készüléket...Egy kollégámnak egyébként van pont ugyanilyen (hibátlan) Lenovo A660-asa, de félek elkérni, mert ha azt is hazavágnám, az nagyon gáz lenne...
Ezért kellene lépésről-lépésre "dummy guide".
-
x64
aktív tag
Sziasztok!
Bemásolom ide is a hülyeségem történetét, hátha tud valaki segíteni...
Belefutottam egy boot-loopba a Lenovo A660-on és mivel a fellelt xda-s topicokban írtak alapján nem jutottam előbbre egy gyenge pillanatomban nyomtam neki az SP Flashben egy NANDFlash formatot (whole), hátha az segít.
Nem segített, hanem (mint kiderült) átalakította a telefonom egy darab téglává... (remélem nem véglegesen!)
Privátban megkerestem cappa72-t, ő azt javasolta, hogy
"Talán firmware upgrade-del helyrehozható, és legyen bepipálva a "DA DL all with cheksum". (a héten nem ér rá ezzel részletesebben foglalkozni)
Sajnos ez önmagában nekem pont annyira kínai, mint a kicsi A660-om, szóval ha valaki segítene ezt kibontani, hogy pontosan milyen programmal, milyen firmware-t upgradeljek, és főleg hogyan, azt nagyon megköszönném...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest