- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
x64
aktív tag
Sziasztok!
Bemásolom ide is a hülyeségem történetét, hátha tud valaki segíteni...
Belefutottam egy boot-loopba a Lenovo A660-on és mivel a fellelt xda-s topicokban írtak alapján nem jutottam előbbre egy gyenge pillanatomban nyomtam neki az SP Flashben egy NANDFlash formatot (whole), hátha az segít.
Nem segített, hanem (mint kiderült) átalakította a telefonom egy darab téglává... (remélem nem véglegesen!)
Privátban megkerestem cappa72-t, ő azt javasolta, hogy
"Talán firmware upgrade-del helyrehozható, és legyen bepipálva a "DA DL all with cheksum". (a héten nem ér rá ezzel részletesebben foglalkozni)
Sajnos ez önmagában nekem pont annyira kínai, mint a kicsi A660-om, szóval ha valaki segítene ezt kibontani, hogy pontosan milyen programmal, milyen firmware-t upgradeljek, és főleg hogyan, azt nagyon megköszönném...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest