Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Samsung Gear S3 - második kör
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
válasz
Nerich34
üzenetére
Általában itt lehet találni a testpoint megoldásokat. Valahol itt van leírás is hogy hogyan kell kimérni. Nekem is itt segítettek anno amikor hozzám került egy letéglázott mtk-s telefont . Szétszedtem a telot lefényképeztem az alaplapot a képet beraktam a fórumba. Amikor @pigot letéglázta a thl w100 at sikerült kimérnie multiméterrel a testpontot #137-hsz Mivel már kb minden mindegy ilyenkor az alaplapnak megéri egy kis időt ráfordítani a keresgélésre és olvasásra.
-
ksanc
őstag
válasz
Nerich34
üzenetére
Semmit, mert szoftveresen többé nem lehet helyrehozni. A lergalapvetőbb szoftvert irattad felül.
Hardveresen meg hidd el, hogy nem éri meg
99%, hogy nincsenek kivezetve az alaplapon a szükséges csatlakozási pontok, BGA forrasztást pedig nem fogsz csinálni.
De Keeper valószinűleg mesélhet még arról, hogy még akkor sem valószinű, hogy helyre lehetne hozni, hacsak nem a gyári laborban vagy. -
Blue Eagle
őstag
válasz
Nerich34
üzenetére
Ha rádugod a telót a PC-re, akkor van a "eszköz csatlakoztatása" hang a windows részéről? Az eszközkezelőben történik változás? Akár csak egy pillanatra is? Esetleg "Ismeretlen eszköz" buborékot kapsz?
(#819) Keeperv85
Nem baj. Az akkor is kijavítható. Másnem le kell formázni a preloader partíciót és Meta módban indítani a flesselést.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Nerich34
üzenetére
Rom flesseléséhez nem is kell bekapcsolni. Telepítsd PC-édre elsőként ezt a drivert: MT6577_USB_VCOM_drivers
Kánonban segítünk, látod!

-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Nerich34
üzenetére
Szia. Én a helyedben a gyári rom flashelésével próbálkoznék.
itt rom MEGA-nSpflashtoolsnak vcom driver kell!
Remélem sikerül!

-
Új hozzászólás Aktív témák
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 17 Pro Max 512gb Cosmic Orange
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest