Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Ebből is látszik hogy nem jó. A (#3807)-ben írt 4-ből mindegyiknek egymáshoz valónak kell lennie. Indításkor ellenőrzi is, ha nem egyezik akkor nincs imei. Azért kéne maui-val megcsinálni, hogy minden menjen mindenhez, de cdc driver nélkül nem lesz jó. Le kell tiltani az illesztőprogram aláírást és feltelepíteni a drivert, vagy win7-es gépen megcsinálni, mert anélkül hiába körözöl akármit akárhányszor, nem lesz korrekt, maximum ideiglenesen tudod megoldani.
-
sbwolf
aktív tag
Digitális aláírás kikapcsolása.
-
Ezeket hol tudom megnézni, hogy megvannak e ?
Megvannak azok, ott vannak az emmc-n. Ha a helyességét akarod mengénzi, akkor menteni kellene őket.
A scatter fájlban vannak a hexa kódok, hogy hol is vannak az emmc-n elhelyezve az említett "partíciók".A flashtool-nál csak a secro-t pipáld be egyenlőre.
Bár én először mentenék, mind mondottam vala.Windows-os ismereteim még a droidos ismereteimtől is elmaradnak, így a driver telepítése erős passz. (w8-ig jutottam...) Így ebben nem tudok segíteni.
-
No akkor szép sorjában.
Ha nem megy a root, akkor SP flashtool-os mentés. Scatter file-t meg tud csinálni az MTKDT root nélkül is.
Én óvatoskodó vagyok, így a mentés fontosságát mindig kiemelem. Ezzel persze nem mindenki van így, de nálam még saját hibából telefon nem halálozott el.A mauimeta-hoz cdc driver kell, csak akkor fog működni.
Továbbá az előzetes ellenőrzése az említett blokkeszköz-szakaszoknak mindennek az alapja.
Tehát 4 szakasz biztosítja az imei-t
protect_f
protect_s
nvram
secro
Ha bármelyik nem stimmel, nem lesz imei. -
Először ments, szerintem - mtkdt vagy dd vagy flashtool.
Nem biztos, hogy az nvram szállt el. Ha megvan a mentés, akkor meg tudod nézni hex editorral. Ha üres, akkor az baj, és akkor hasznláhatod a leírást.
Ha nem üres, akkor a protect_s, protect_f és secro partíciók környékén kell megnézni, mizu. Ezek szoktak még elbarmolódni néhát romcsere után (igazűból főverzióváltáskor szokott ilyen történni) -
Blue Eagle
őstag
A ciklámen csík jelenti a kipipált azaz feltölteni kívánt részek checksum ellenőrzését. Ha ennek vége, akkor írja ki alul, hogy search, ezután kell a telót rárakni az usb-re, vagy az akkut visszatenni. A mindenek előtti mentést az érzékeny partícióknak én is javaslom. Avagy mottó: mentés nélkül sehová.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha rákeresel a nevemre megtalálod!!