- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iGO Primo
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Ebből is látszik hogy nem jó. A (#3807)-ben írt 4-ből mindegyiknek egymáshoz valónak kell lennie. Indításkor ellenőrzi is, ha nem egyezik akkor nincs imei. Azért kéne maui-val megcsinálni, hogy minden menjen mindenhez, de cdc driver nélkül nem lesz jó. Le kell tiltani az illesztőprogram aláírást és feltelepíteni a drivert, vagy win7-es gépen megcsinálni, mert anélkül hiába körözöl akármit akárhányszor, nem lesz korrekt, maximum ideiglenesen tudod megoldani.
-
sbwolf
aktív tag
Digitális aláírás kikapcsolása.
-
Ezeket hol tudom megnézni, hogy megvannak e ?
Megvannak azok, ott vannak az emmc-n. Ha a helyességét akarod mengénzi, akkor menteni kellene őket.
A scatter fájlban vannak a hexa kódok, hogy hol is vannak az emmc-n elhelyezve az említett "partíciók".A flashtool-nál csak a secro-t pipáld be egyenlőre.
Bár én először mentenék, mind mondottam vala.Windows-os ismereteim még a droidos ismereteimtől is elmaradnak, így a driver telepítése erős passz. (w8-ig jutottam...) Így ebben nem tudok segíteni.
-
No akkor szép sorjában.
Ha nem megy a root, akkor SP flashtool-os mentés. Scatter file-t meg tud csinálni az MTKDT root nélkül is.
Én óvatoskodó vagyok, így a mentés fontosságát mindig kiemelem. Ezzel persze nem mindenki van így, de nálam még saját hibából telefon nem halálozott el.A mauimeta-hoz cdc driver kell, csak akkor fog működni.
Továbbá az előzetes ellenőrzése az említett blokkeszköz-szakaszoknak mindennek az alapja.
Tehát 4 szakasz biztosítja az imei-t
protect_f
protect_s
nvram
secro
Ha bármelyik nem stimmel, nem lesz imei. -
Először ments, szerintem - mtkdt vagy dd vagy flashtool.
Nem biztos, hogy az nvram szállt el. Ha megvan a mentés, akkor meg tudod nézni hex editorral. Ha üres, akkor az baj, és akkor hasznláhatod a leírást.
Ha nem üres, akkor a protect_s, protect_f és secro partíciók környékén kell megnézni, mizu. Ezek szoktak még elbarmolódni néhát romcsere után (igazűból főverzióváltáskor szokott ilyen történni) -
Blue Eagle
őstag
A ciklámen csík jelenti a kipipált azaz feltölteni kívánt részek checksum ellenőrzését. Ha ennek vége, akkor írja ki alul, hogy search, ezután kell a telót rárakni az usb-re, vagy az akkut visszatenni. A mindenek előtti mentést az érzékeny partícióknak én is javaslom. Avagy mottó: mentés nélkül sehová.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest