- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem egészen.
Kell mindenképpen az "nvram bin region", tehát az a blokkeszkösz szakasz, ahonnan a telefon lekérdezi és létrehozza (többek között) az imei számot.
De elsőre nem rossz.
MUT-ból (MobileUncleTools) is csinálj mentést az imei-ről.A legjobb megoldás az MTKDroidTools-os mentés, azzal bizton meglesz minden, ha a 2.4.8b-t használod (a felette lévő verziók esetén már nem választható a userdata és cache backup)
-
tolvaj!
őstag
Akkor valamelyik flashelésnél elmászott az nvram..
Ezt nézd meg és 4.2 alatt hozd helyre. Utána próbáld flashtoolal update funkcióval feltenni a 4.4 -et.
m.logout.hu/bejegyzes/cappa72/imie_helyrehozasa_ha_mar_elkeseredtel.htmlÉs nagyon valószínű hogy az egyik recovery csere tette taccsra.
-
vegyszer
addikt
Triviális kérdés: honnan látod hogy a kes törlés áldozata lett?
Mert azt tudom, hogy ha a system üres, akkor a boot logó után (nem össze tévesztendő a boot animációval) nem történik semmi.
Ha a dalvik kest törlöm, boot után az android leszámolja az apk-imat
Ha a data üres láthatom be a Google fiók segedelmével a telót.
Na de a kes törlés miben látszik? (nem mintha dühöngő állapotomban nem szoktam volna a TWRP recovery-ből a kes, dalvik kes párost olykor olykor törölni)
-
ksanc
őstag
Azt hiszem, fel kellene pakolni egy zsíreredeti, gyári romot úgy mindenestül, firmware upgrade módban, mert ott valami nem klappol.
Én csak egy okot ismerek, mikor ilyesmi történik: mikor a kernel nem stimmel 100%-osan a recovery-ben a telóhoz.flashelésnél mindig kiszoktam venni a preloadert és az MBR
PMT has changed... üzenettel nem találkoztál véletlenül?
Az IMEI-nek nem szabadna eltűnni Flash Tool-os buheránál, hacsak nem közvetlenül írkáltad a blokkokat szanaszét.
A Mobiluncle-t nem használom, arra valaki tapasztaltabb remélhetőleg válaszol. -
7Sony7
addikt
Pfff... Innentől átadnám valaki tapasztaltabbnak.
Android szakma topic, vagy privát Cappa72 nek vagy Keeperv85 nek. -
ksanc
őstag
Helló!
elvégzi, még sem töröl semmit.
Recovery-től függően el kellene menteni a logot, abban szerepelni fog, hogy mi a gond. Mert a script mindig kiírja, hogy ezt csinál, azt csinál és sikeres...A build.prop-ban mit akarsz módosítani? Inkább a default.prop-ot van értelme, az meg a boot.img-ben van.
Melyik recovery-ket próbáltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest