- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
mikk2000 #5516 üzenetére
Ezek után kíváncsiságból végigszaladtam a fájlokon, amiket az SPTool megjelenít a scatter fájl alapján . Úgy nézem azokat jeleníti meg, ahol a scatter fájlban "is_download: true" bejegyzés van. Ezek:
ANDROID
BOOTIMG
LOGO
PRELOADER
RECOVERY
SEC_RO
TEE1
TEE2
UBOOT
USRDATAHogy ha az előző hozzászólásombanban a plusz $FF-eket jól értelmeztem tök üresnek, akkor csak a PRELOADER, RECOVERY, és az ANDROID(System) tér el. Az ANDROID annyiból érdekes, hogy egy picit hosszabb az eredeti, mint amit az update tartalmaz.
Az USRDATA-t nem tudtam lementeni, mert a scatter fájlban a hossza 0 (0x0), bár a következő partícióból ítélve ez jó hosszú lehet. Gondolom ezt egy factory reset után lehet érdemes lementeni, és megnézni, hogy meddig tartalmaz értelmes adatot.
Akkor ha teljes mentést akarok a telóról csinálni, az összes partíciót érdemes lementeni, tehát nem csak ahol a scatter fájlban az "is_download: true", hanem az összesről? Ha nem, akkor melyekről? Jó éjt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest